- Poruka
- 112.218
Obično se nalazi na drumovima, kao neka drumska gostionica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oho, odlično. Neka nam je onda s merakom!Posebna vrsta kafane, domaćinska, za meračenje
Mislim da u mehani može i da se pojede, popije, i prespavaOho, odlično. Neka nam je onda s merakom!
Da nije ove gore pjesme, ne bih nikad čula taj izraz, hahaha..Obično se nalazi na drumovima, kao neka drumska gostionica
Kamo lepe srećeDa nije ove gore pjesme, ne bih nikad čula taj izraz, hahaha..
Ovo ovdje je bila prvo kafana, pa su sad kafići, pazi kad ujutro osvanu sve kao mehane.![]()
Prvo nešto malo, desetak minuta, posle se kuvaju desetak minuta ili više na tihoj vatri i ostave u vinu preko noći.@Red, vezano za ono vino u prethodnoj kafani.
Koliko dugo moraju stajati natopljena u njemu?
Pojede, popije to da, e sad za spavanje nisam sigurna, možda pod stolom?Mislim da u mehani može i da se pojede, popije, i prespava
Druženje, haha.. Držimo se za ručice i ovako..Kamo lepe sreće
Ali neće
Mada je sve bolje od onih " DRUŽENJA" za retarde
Inace je MEHANA turcizam
Hvala ti. Da, upravo ovo kako je na slici, viđala sam već i predivno je.Prvo nešto malo, desetak minuta, posle se kuvaju desetak minuta ili više na tihoj vatri i ostave u vinu preko noći.
http://gagasrce.blogspot.com/2016/04/kristalna-jaja-bojena-u-crnom-vinu.html
I ja sam prvo pomislila pod stolom ili na klupi!Pojede, popije to da, e sad za spavanje nisam sigurna, možda pod stolom?
Malo se šalim, malo sam ozbiljna.
Za spavanje nisam sigurna.
Verujem da ima veze
Toliko je lepo, takvo uživanje i merak da šanse nema da se ide kući neg se ostaje dok ne padneš s nogu pod sto.
Ovo je baš cool. Nekako toplo, domaćinski. Što kaže Roki, zalegneš.Vidi što je slatka
![]()
Na hepi tv bila, možda je još ima emisija čađava mehana.Ima i logo na Wiki
![]()
Ja sam iskreno oduševljana nazivom!Na hepi tv bila, možda je još ima emisija čađava mehana.
Red muzike, red skečeva
Kanda ćemo ovde svi da zalegavamo.Ovo je baš cool. Nekako toplo, domaćinski. Što kaže Roki, zalegneš.![]()
Slažem se.Ja sam iskreno oduševljana nazivom!![]()
Ako se Serafim ne oglasi kakve sobe se nude da ih rezerviramo, nema nam druge.Kanda ćemo ovde svi da zalegavamo.