- Poruka
- 53.798
Drugari...ovaj...mislila sam da to vise ne radimo?Prava avantura je kad kombinuješ kajsiju, belo vino, dunju, špricer, zaglaviš do 1, ujutru se uspavaš, ali ipak odeš na posao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugari...ovaj...mislila sam da to vise ne radimo?Prava avantura je kad kombinuješ kajsiju, belo vino, dunju, špricer, zaglaviš do 1, ujutru se uspavaš, ali ipak odeš na posao.
Žensko kada pokažeš brigu prema njoj:
I ja sam mislila, ali prigoda je bila specifična i nije dolazilo u obzir da propustim.Drugari...ovaj...mislila sam da to vise ne radimo?![]()
Samo ti nastavi da budes fin
Ne postoji Srbijanija, pa tako ni bilo šta "srbijansko". Hvala, nema na čemu.Ajde sto zavrćem po srbijanski danima, nego, sto sam neki dan rekla: ala je ova glagoljiva![]()
Jel to drugarski, a?Sescu ti na kicmu![]()
U opasnu baku rastesPrava avantura je kad kombinuješ kajsiju, belo vino, dunju, špricer, zaglaviš do 1, ujutru se uspavaš, ali ipak odeš na posao.
A jel sveže ubrana kajsija ili neki džem?Prava avantura je kad kombinuješ kajsiju, belo vino, dunju, špricer, zaglaviš do 1, ujutru se uspavaš, ali ipak odeš na posao.
Mozda na kolace?Čini mi se da je mislila na destilat gnjilog voća :/
Kuci jos 2 sata pa na posao![]()
Ne mešaj me u vaša stranačka trvenja. Škicni ovo!@Pacho Herrera sad su i delije počele da polivaju ćacije? Auuu, nije vam više niko ostao.![]()
Uhhhh fin je, finSamo ti nastavi da budes fin