mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 31.037
Dobro jutro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U stvari, nekima jeste smetalo.Hahaha, dobra si. Vjerujem da tim muškima nije smetalo?
Da, pitanje i jest dok su maleni, kad porastu uglavnom mogu i sami.
E tebi srećan četvrtakDobro jutro![]()
pa kad nes
koji cu q onda ovde![]()
Znači da ne moraju da plaćaju, ali su tako odlučili. To je nešto drugo, onda neka plaćaju. Ali tad ne plaćaju školu, već stan i hranu.Јер има разних животних ситуација које то захтевају и нису за сваког исте?
U današnje vreme to ne sme da postoji, Zato i školujemo decu, da bi bili dovoljno nezavisni da mogu da odje*u svaku budalu koja razmišlja o nasilju.Финансијско насиље је уобичајено на жалост,психичко такође тако да свако треба да заштити себе од старта превентивно.
Свака друга млада је трудна тако да све док мужеви траже потврду да ће жена родити дете,децу без обзира на пол или рађати док не дође мушко на ред жена има право да тражи потврду обезбеђивања у животу.
Sem kad nema nikog.U današnje vreme to ne sme da postoji, Zato i školujemo decu, da bi bili dovoljno nezavisni da mogu da odje*u svaku budalu koja razmišlja o nasilju.
Narravno, posotje i zakoni, ali i roditelji, rođaci i priojatelji, koji mofgu da pomognu ako zakon zataji.
Kad si ti tužan i ja sam tužna
Pričamo o deci, takva imaju staratelje, bilko da su u domu ili u nekoj porodici. Nije baš da su svi na ulici.Sem kad nema nikog.
Meni se cinilo da pricate o odraslimaPričamo o deci, takva imaju staratelje, bilko da su u domu ili u nekoj porodici. Nije baš da su svi na ulici.
Ma jok, srednja škola.Meni se cinilo da pricate o odraslima
Ni oni ne znaju o čemu pričajuMeni se cinilo da pricate o odraslima
A nasli se hihihiNi oni ne znaju o čemu pričaju
-Da li vi pričate francuski?
-Da, ja jedem jabuku..
Otprilike tako nešto![]()
Srednja skola i nisu vise deca, od 15 mozes da radis po zakonu i da pravis decu, tako da ono..Ma jok, srednja škola.