Ćacilend u zemlji mega lopurda a još na vlasti

stressed-out-suspense.gif

Autorska
Koliko su para potrošili na stvaranju ćacilenda a da nije bitno?
Može li narod da sažvaće one što su izfabrikovali čačijevce a da sačuvaju pamet?
Koliko vemena treba da prođe pa da im narod dostojnsveno uzvrati milo za drago?
Знаш кад је неки Пољопривредник из унутрашњости пошао Пут Тезге са неким силним Количинама полузрелог Воћа и Поврћа..
комшије га питају-шта радиш то .што си то обрао пре времена,где ћеш са тим-?
А,овај-Ништа се Ви не бојте,све то Београд да поједе-.
:lol:

Сад,зашто сам ја навео овај мали Пример?
Били смо преваранти,остајемо преваранти и бићемо преваранти!
Па ми смо тотална она Реплика Балкан Експреса!
Не умиремо Ми тако напрасно од неких Болести..НЕ,мИ УМИРЕМО ОД СВАКОДНЕВНИХ СТРЕСОВА,нон-стоп у Фрци дал ће неко да нас заврне,заујебе!
Овај одими неку сланину 2 дана и продаје је као -МЕСНАТУ сЛАНИНУ- А ОНО КАД ми дође..треба је куваш 3 сата пре него је убациш у Пасуљ јер оно СЛАНИНЕ видело није!
Кобасице такође--Ћевапи,па то је благи Очај а веома добро се зна да Ћевапи морају имају 72 Сата припрему пре Роштиља.
И шта се онда дешава?
дешава се Неповерење..
а некад,
некад и не толико давно..
90тих се Људи нису ни закључавали а данас Сви по 3 Катанца.
90тих нико ништа није кувао,Свака Клопа из било које Ћевабчинице је било ВРХ од Укуса и Квалитета.

Сад,зашто сам ја навео овај мали Пример?
Били смо преваранти,остајемо преваранти и бићемо преваранти!
Па ми смо тотална она Реплика Балкан Експреса!
Не умиремо Ми тако напрасно од неких Болести..НЕ,мИ УМИРЕМО ОД СВАКОДНЕВНИХ СТРЕСОВА,нон-стоп у Фрци дал ће неко да нас заврне,заујебе!
Овај одими неку сланину 2 дана и продаје је као -МЕСНАТУ сЛАНИНУ- А ОНО КАД ми дође..треба је куваш 3 сата пре него је убациш у Пасуљ јер оно СЛАНИНЕ видело није!
Кобасице такође--Ћевапи,па то је благи Очај а веома добро се зна да Ћевапи морају имају 72 Сата припрему пре Роштиља.
И шта се онда дешава?
дешава се Неповерење..
а некад,
некад и не толико давно..
90тих се Људи нису ни закључавали а данас Сви по 3 Катанца.
90тих нико ништа није кувао,Свака Клопа из било које Ћевабчинице је било ВРХ од Укуса и Квалитета.
Koliko god mi bili loši imamo lonac koji mora kad tad da prekipi.

Back