ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.274
Ja ne razumem sta ovde hoce? Prave Novi Kalemegdan? Vlast sama upropašćuje centar grada i svoje najveće državne zgrade.
obijasni ti to botovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne razumem sta ovde hoce? Prave Novi Kalemegdan? Vlast sama upropašćuje centar grada i svoje najveće državne zgrade.
Meni je ovo tužnoNemam pojma, izbegavam Bg ali komično je ovako iz daleka.
Biće bolje, ne kloni duhom!Meni je ovo tužnoŠta je sa ljudima koji žive u Bg, je l njima ovo normalno?? Gde su oni znalci, koji me prozivaše kada sam komentarisala ''iskopine po BG''
![]()
Ima li ovo igde u svetu? Bilo gde? Kakav poraz maloumne vlasti
ti bi to sprecila ?Meni je ovo tužnoŠta je sa ljudima koji žive u Bg, je l njima ovo normalno?? Gde su oni znalci, koji me prozivaše kada sam komentarisala ''iskopine po BG''
![]()
A što to nisu probali da grade u NS, KG ? Mislim na Ćacilende..ti bi to sprecila ?
ne bi
no doce i tome kraj
Biće bolje, ne kloni duhom!
nemoj se kurcitiA što to nisu probali da grade u NS, KG ? Mislim na Ćacilende..
Pa ni Slobu nije srušio Bg, ako ćemo pošteno..nemoj se kurciti
dobri su beogradjani, evo u cetvrtak sam bio u bg pricao i sa meni poznatim i nepoznatima, nista drugacije ne misle od nas, tebe, mene ...
u ns a pogotovo u kragujevcu ovom sistemu nije sediste niti je tamo parlament gde je citav sistem na jednom mestu a to su pozicija i opozicija
nije im tamo interes ovde jeste, to je poslednja linija odbrana guica titoistickog sistema
doce i tome kraj
То као пакао?Ko uđe ne izlazi.
NS i KG imaju problem sa kriminalnom strukturama koje je stvorila vlast. Ozbiljno kriminalizovani gradovi. ČAk je i Bačka Palanka doživela isti scenario. Mafija dobila svoje opštinenemoj se kurciti
dobri su beogradjani, evo u cetvrtak sam bio u bg pricao i sa meni poznatim i nepoznatima, nista drugacije ne misle od nas, tebe, mene ...
u ns a pogotovo u kragujevcu ovom sistemu nije sediste niti je tamo parlament gde je citav sistem na jednom mestu a to su pozicija i opozicija
nije im tamo interes ovde jeste, to je poslednja linija odbrana guica titoistickog sistema
doce i tome kraj
Da, ali iz tog razloga narod je ogorčen, tako da ne smeju ovoliko javno da izazivaju. Svesni su da padaju svuda, ni krimi strukture ih ne mogu spasiti. Za NS ne znam.NS i KG imaju problem sa kriminalnom strukturama koje je stvorila vlast. Ozbiljno kriminalizovani gradovi. ČAk je i Bačka Palanka doživela isti scenario. Mafija dobila svoje opštine
Hm...obijasni ti to botovima
E to je najveća istina.Pa ni Slobu nije srušio Bg, ako ćemo pošteno..
Сад кад стигну Ганци. Кконтигент Ганаца "који желе да учУ" одмах у Пионир, опс ћацистан!ceo kompleks ce se zvati 'Caci forever' i pisace na spomen ploci: oni i dalje zele da uce!
nista tada nije sruseno ako cemo postenoPa ni Slobu nije srušio Bg, ako ćemo pošteno..
Nisam o tome pisala, već o pokretačkoj snazi pobune.nista tada nije sruseno ako cemo posteno
samo se menajali kurta i murta
to je bilo100 000 . sica za onosto je sada bilo u ovoj godini u dva navrata pogotovo 15.03
ovo su kriminalci i ceo sistem je u pitanju
pozicija i opozicija cinesve da spasu guicu kolko mogu
rusimo opsnu bagru iza koje stoji zapadni sistem od 48 me
poslednja linijaodbrane shvati to.
znaju sta im sledi...
kazes malopre pokretacka snaga pobuneMeni je ovo tužnoŠta je sa ljudima koji žive u Bg, je l njima ovo normalno?? Gde su oni znalci, koji me prozivaše kada sam komentarisala ''iskopine po BG''
![]()
Ako im je to poslednja linija odbrane, onda su zaista zastranili debelokazes malopre pokretacka snaga pobune
ali preskaces sustinu - poslednja liniaj odbrane je taj cacilend oko skupstine
gledaj iz tog ugla , rezim koji je zreo za duge deceniej robije , i odgovora na pitnaja o ubistvu ivanovica,cvijana...
zidace oni i po 10 metara visoke zidove ako treba
ali dzaba
nemoj da diras Beogradjane.
pa ako to jos nisi uklavirila da su debelo zabrazdili...Ako im je to poslednja linija odbrane, onda su zaista zastranili debelo
![]()
Koja poslednja linija, fantazira kapetanAko im je to poslednja linija odbrane, onda su zaista zastranili debelo
![]()