Ćacilend se ograđuje betonskim zidovima

Malo ima botova na forumu izgleda da su svi mobilizovaNi u vrbas!

1000007812.jpg

Prpa!

A što to nisu probali da grade u NS, KG ? Mislim na Ćacilende..
nemoj se kurciti

dobri su beogradjani, evo u cetvrtak sam bio u bg pricao i sa meni poznatim i nepoznatima, nista drugacije ne misle od nas, tebe, mene ...

u ns a pogotovo u kragujevcu ovom sistemu nije sediste niti je tamo parlament gde je citav sistem na jednom mestu a to su pozicija i opozicija

nije im tamo interes ovde jeste, to je poslednja linija odbrana guica titoistickog sistema

doce i tome kraj

nemoj se kurciti

dobri su beogradjani, evo u cetvrtak sam bio u bg pricao i sa meni poznatim i nepoznatima, nista drugacije ne misle od nas, tebe, mene ...

u ns a pogotovo u kragujevcu ovom sistemu nije sediste niti je tamo parlament gde je citav sistem na jednom mestu a to su pozicija i opozicija

nije im tamo interes ovde jeste, to je poslednja linija odbrana guica titoistickog sistema

doce i tome kraj
Pa ni Slobu nije srušio Bg, ako ćemo pošteno..

nemoj se kurciti

doce i tome kraj
NS i KG imaju problem sa kriminalnom strukturama koje je stvorila vlast. Ozbiljno kriminalizovani gradovi. ČAk je i Bačka Palanka doživela isti scenario. Mafija dobila svoje opštine

NS i KG imaju problem sa kriminalnom strukturama koje je stvorila vlast. Ozbiljno kriminalizovani gradovi. ČAk je i Bačka Palanka doživela isti scenario. Mafija dobila svoje opštine
Da, ali iz tog razloga narod je ogorčen, tako da ne smeju ovoliko javno da izazivaju. Svesni su da padaju svuda, ni krimi strukture ih ne mogu spasiti. Za NS ne znam.

ceo kompleks ce se zvati 'Caci forever' i pisace na spomen ploci: oni i dalje zele da uce!
Сад кад стигну Ганци. Кконтигент Ганаца "који желе да учУ" одмах у Пионир, опс ћацистан!
Нас и ганаца 300 мЕлЕона! :andjeo:

Pa ni Slobu nije srušio Bg, ako ćemo pošteno..
nista tada nije sruseno ako cemo posteno

samo se menajali kurta i murta

to je bilo100 000 . sica za onosto je sada bilo u ovoj godini u dva navrata pogotovo 15.03

ovo su kriminalci i ceo sistem je u pitanju

pozicija i opozicija cinesve da spasu guicu kolko mogu

rusimo opsnu bagru iza koje stoji zapadni sistem od 48 me

poslednja linijaodbrane shvati to.

znaju sta im sledi...

nista tada nije sruseno ako cemo posteno

samo se menajali kurta i murta

to je bilo100 000 . sica za onosto je sada bilo u ovoj godini u dva navrata pogotovo 15.03

ovo su kriminalci i ceo sistem je u pitanju

pozicija i opozicija cinesve da spasu guicu kolko mogu

rusimo opsnu bagru iza koje stoji zapadni sistem od 48 me

poslednja linijaodbrane shvati to.

znaju sta im sledi...
Nisam o tome pisala, već o pokretačkoj snazi pobune.

Meni je ovo tužno :( Šta je sa ljudima koji žive u Bg, je l njima ovo normalno?? Gde su oni znalci, koji me prozivaše kada sam komentarisala ''iskopine po BG'' :(
kazes malopre pokretacka snaga pobune

ali preskaces sustinu - poslednja liniaj odbrane je taj cacilend oko skupstine

gledaj iz tog ugla , rezim koji je zreo za duge deceniej robije , i odgovora na pitnaja o ubistvu ivanovica,cvijana...

zidace oni i po 10 metara visoke zidove ako treba

ali dzaba

nemoj da diras Beogradjane.

kazes malopre pokretacka snaga pobune

ali preskaces sustinu - poslednja liniaj odbrane je taj cacilend oko skupstine

gledaj iz tog ugla , rezim koji je zreo za duge deceniej robije , i odgovora na pitnaja o ubistvu ivanovica,cvijana...

zidace oni i po 10 metara visoke zidove ako treba

ali dzaba

nemoj da diras Beogradjane.
Ako im je to poslednja linija odbrane, onda su zaista zastranili debelo
:mrgreen:

Ako im je to poslednja linija odbrane, onda su zaista zastranili debelo
:mrgreen:
pa ako to jos nisi uklavirila da su debelo zabrazdili...

samo u srbiji nije skinut veo sa knjige saradnika udbe

stavmislis zasto i stavce da bude kada to padne i dodje lustracija?

poslednja linija odbrane . akododjedosukoba kojebi oni zeleli bitno je da sacuvaju generalstab zar ne

za ostalo ih nije briga

akopadne bastilja, pasce i policija

znajuda bi narod tu prvo krenuo

Back