Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 268.664
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma, izbegavam Bg ali komično je ovako iz daleka.ček jeli ovo šala ili java?
Ide kraju jbg u srbiji nijedna institucija trenutno ne radi, nijedno ministarstvo, svi se prave mrtviček jeli ovo šala ili java?
Bukvalno se nadgornjavaju. Može crkva, ne može crkva. Onda ovi farbaju pa ovi drugi im prospu farbu. Onda ih ovi malo prebiju i u krug.Kako vas keca gosn.Saša Vučić![]()
Kakvo ruglo od nekadasnjeg lepog i opustenog parka u sred beogradske saobracajne vreve.Vučić je zato počeo da ruši oko skupštine kako bi iskopao rovove za svoju vojsku lopova i ubica!
Pogledajte prilog 1769054
Pogledajte prilog 1769055Pogledajte prilog 1769062Pogledajte prilog 1769057Pogledajte prilog 1769058
U početku je bilo najkrivlje pravosuđe i policija. Od pada helikoptera - vojskaZa sve što se događa krivi su najpre pravosuđe i policija, a odmah zatim i vojska.
Ovo nema ni u Somaliji.
Koja raspad udbaska prcija od mafijasko-diktatorsko-teroristicke vlasti.
Dno dna.
Mislio sam na ukupnu situaciju naših sirotih ustanika.Za nepoverovati je o kakvoj se frustriranosti i očaju radi a tek im je budućnost sumorna i crna da crnja ne može biti.2027 godina biće godina masovnih srčanih i moždanih udara.Missim kad budu pristizali izborni rezultati.Bukvalno se nadgornjavaju. Može crkva, ne može crkva. Onda ovi farbaju pa ovi drugi im prospu farbu. Onda ih ovi malo prebiju i u krug.
Mislim da će i oni da progledaju.Zastrašujuće je što dobar deo naroda ne vidi ništa![]()
Novi nivo ludosti!!!Samo u Srbiji!!!Ovo nema ni u Somaliji.
Koja raspad udbaska prcija od mafijasko-diktatorsko-teroristicke vlasti.
Dno dna.
Ja ne razumem sta ovde hoce? Prave Novi Kalemegdan? Vlast sama upropašćuje centar grada i svoje najveće državne zgrade.
A tu sam u p parku čitavom dužinom kneza miloša hteo da sadim palmeMislim da će i oni da progledaju.
Vučić je zato počeo da ruši oko skupštine kako bi iskopao rovove za svoju vojsku lopova i ubica!
Isto smo godište ovde. Rekoh 2012e i poslednji put 2017e da će ovaj žuti derivat+sps da nam ebe majku. Danas sam indiferentan, jedino mi žao što sam na ignoru kapetanu marku, ne mogu da ga kecam da dobije fras. Neki se probudili 2025e i kao, jbt sve su uzeli. Mjok, tebe će da čekaju.Mislio sam na ukupnu situaciju naših sirotih ustanika.Za nepoverovati je o kakvoj se frustriranosti i očaju radi a tek im je budućnost sumorna i crna da crnja ne može biti.2027 godina biće godina masovnih srčanih i moždanih udara.Missim kad budu pristizali izborni rezultati.
Na ovom forumu sam od 2009.Mislim da mi je 99 % poruka na Politici i Istoriji ali do pre koju godinu nisam uopšte pisao na dnevnopolitičkim temama.Sve dok nisam primetio tu groznu frustriranost naših ustanika U početku sam ih žalio.Čak sam i naivno nekima sugerisao da je takva ostrašćenost pogrešna.
U jednom momentu sam promenio stav.Počeo sam da uživam u njihovoj patnji.Prekretnica je bila lešinarenje u slučaju Nadstrešnica.
Svaki drugi stav o njima bio bi pogrešan.
Ja ne razumem sta ovde hoce? Prave Novi Kalemegdan? Vlast sama upropašćuje centar grada i svoje najveće državne zgrade.