Ćacilend se ograđuje betonskim zidovima

Vučić je zato počeo da ruši oko skupštine kako bi iskopao rovove za svoju vojsku lopova i ubica!

Pogledajte prilog 1769054
Pogledajte prilog 1769055Pogledajte prilog 1769062Pogledajte prilog 1769057Pogledajte prilog 1769058
Kakvo ruglo od nekadasnjeg lepog i opustenog parka u sred beogradske saobracajne vreve.
Da imamo smisla pa da napravimo nesto kao NY sa centralnim parkom.
Ali ne, prvo mora da bude ruglo i to u sred grada. Uzas. Mene uvatio krindz.

Bukvalno se nadgornjavaju. Može crkva, ne može crkva. Onda ovi farbaju pa ovi drugi im prospu farbu. Onda ih ovi malo prebiju i u krug.
Mislio sam na ukupnu situaciju naših sirotih ustanika.Za nepoverovati je o kakvoj se frustriranosti i očaju radi a tek im je budućnost sumorna i crna da crnja ne može biti.2027 godina biće godina masovnih srčanih i moždanih udara.Missim kad budu pristizali izborni rezultati.
Na ovom forumu sam od 2009.Mislim da mi je 99 % poruka na Politici i Istoriji ali do pre koju godinu nisam uopšte pisao na dnevnopolitičkim temama.Sve dok nisam primetio tu groznu frustriranost naših ustanika U početku sam ih žalio.Čak sam i naivno nekima sugerisao da je takva ostrašćenost pogrešna.
U jednom momentu sam promenio stav.Počeo sam da uživam u njihovoj patnji.Prekretnica je bila lešinarenje u slučaju Nadstrešnica.
Svaki drugi stav o njima bio bi pogrešan.

Mislio sam na ukupnu situaciju naših sirotih ustanika.Za nepoverovati je o kakvoj se frustriranosti i očaju radi a tek im je budućnost sumorna i crna da crnja ne može biti.2027 godina biće godina masovnih srčanih i moždanih udara.Missim kad budu pristizali izborni rezultati.
Na ovom forumu sam od 2009.Mislim da mi je 99 % poruka na Politici i Istoriji ali do pre koju godinu nisam uopšte pisao na dnevnopolitičkim temama.Sve dok nisam primetio tu groznu frustriranost naših ustanika U početku sam ih žalio.Čak sam i naivno nekima sugerisao da je takva ostrašćenost pogrešna.
U jednom momentu sam promenio stav.Počeo sam da uživam u njihovoj patnji.Prekretnica je bila lešinarenje u slučaju Nadstrešnica.
Svaki drugi stav o njima bio bi pogrešan.
Isto smo godište ovde. Rekoh 2012e i poslednji put 2017e da će ovaj žuti derivat+sps da nam ebe majku. Danas sam indiferentan, jedino mi žao što sam na ignoru kapetanu marku, ne mogu da ga kecam da dobije fras. Neki se probudili 2025e i kao, jbt sve su uzeli. Mjok, tebe će da čekaju.

Back