Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.806
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GRADJANSKI RAT NA POMOLU!
Nikako ali treba da nabave pumpe za boju i da ih prskaju poludisperzijom! Da ih patriotizuju!Batinaši ponovo u Bačkom Petrovcu, građani morali da otkažu protest
Studenti su pre otišli do prostorija SNSa i lepili nalepnice na izlogVeceras ponovo okupljanje u Backoj Palanci...
GRADJANSKI RAT NA POMOLU!
Streljanje isključivo zvučnim topovima. Ovo drugo ako bude, bude.Mafijasko-teroristicki SNS olos.
Koliko Srba ce da streljalju i prebijaju sada, sta su odlucila ta mafijaska gvna?
Nema šanse da se nije znalo za ovo, da nisu videli, još kad je pao helikopter s čim zemlja ima posla.Kad se na narcisoidnost nakaleme psihopatija, šizofrenija i droga
Ovo će biti u udžbenicima za psihopatologiju, na svetskom nivou
Kao što su izučavali Nerona, Hitlera
Nema puno u istoriji baš ovakvih slučajeva. Blago psihijatrije.
Da dođu na postdoktorske studije slučaja in vivo.
Sve za "ljubav"Ja ne razumem sta ovde hoce? Prave Novi Kalemegdan? Vlast sama upropašćuje centar grada i svoje najveće državne zgrade.
Mislio sam na ukupnu situaciju naših sirotih ustanika.Za nepoverovati je o kakvoj se frustriranosti i očaju radi a tek im je budućnost sumorna i crna da crnja ne može biti.2027 godina biće godina masovnih srčanih i moždanih udara.Missim kad budu pristizali izborni rezultati.
Na ovom forumu sam od 2009.Mislim da mi je 99 % poruka na Politici i Istoriji ali do pre koju godinu nisam uopšte pisao na dnevnopolitičkim temama.Sve dok nisam primetio tu groznu frustriranost naših ustanika U početku sam ih žalio.Čak sam i naivno nekima sugerisao da je takva ostrašćenost pogrešna.
U jednom momentu sam promenio stav.Počeo sam da uživam u njihovoj patnji.Prekretnica je bila lešinarenje u slučaju Nadstrešnica.
Svaki drugi stav o njima bio bi pogrešan.
Kakve bojne otrove ste razvili, svaka čast ! Svaka vam je ubitačno zla !
Vraća se doba zidina i bedema.
Uoči protesta u Vrbasu ponovo se okupili naprednjaci: Stigla policija u opremi za razbijanje demonstracija
Pravi bunker iz kojeg planira da vlada na duže staze.
Niti će priznati poraz na izborima, niti će da se povuče nakon isteka predsedničkog mandata.
prave poslednju liniju odbrane svojih guicaJa ne razumem sta ovde hoce? Prave Novi Kalemegdan? Vlast sama upropašćuje centar grada i svoje najveće državne zgrade.