- Poruka
- 131.295
podrzavate istu stranu, saborci..Kakve veze ja imam sa njim? Iznela sam svoje mišljenje na temu postavljenu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podrzavate istu stranu, saborci..Kakve veze ja imam sa njim? Iznela sam svoje mišljenje na temu postavljenu.
Naravno da ih ima ali nikome od njih u životu ne bih poželela ovako nešto a izgubio je dete jer ga je država ubila...
........Da, živim u Šumadiji gde ni najgorem neprijatelju ne kažeš ovako nešto kad ostane bez deteta...
zli cika ili nadazk baba su pojedinci ne znam da li razumes.........
ETo mozda bas u tvojoj ulici stanuje neki zli čika ili nadžak baba koja sad upravo kucka maliciozne komentare na soc mrezi a da ti o tome pooooojma nemas
Razumes ?
Podržavam ja i tebe al to ne znači da neću da ti kažem svoje mišljenjepodrzavate istu stranu, saborci..
satanisti...jel ti jasno..znas kojom metodologijom se sluze?Tuga ume da zaludi ljude. Manipulisali su čovekom koji je izgubio najmilije, to je izvor zla a ne ovaj jadnik..
uvek je bilo ono " neka komšiji crkne krava "poznajem jako dobro srbiju, ovakvih bljuvotina nikad nije bilo...cak ni ovde, setite pa recite dal gresim.
pa se pitajte odakle je doslo.
ostrascenost i mrznja na zalost postoje na obe strane.razumem da neko botuje iako se danas to slabo placa osim ako nisi ekspert...ali kad dodjes na teren ovoga i nastavis da radis za stranku okrecuci glavu na nesto sto je vise nego evidentno pogotovo kada vidis kreature koje se potpisuju i slikom iza tih bljuvotina, onda zaista treba imati obraz i nastaviti, ma koja lova da je u pitanju.
to mozda u tvom srezu sto se tice umrlihuvek je bilo ono " neka komšiji crkne krava "
UVek je bilo sve isto od kad je sveta i greha
Razlika je je samo u tome što nečije zlo nije moglo da se deli javno jer nije bilo internet mreže![]()
a kako bi bilo da navratis malo iz USA u Srbiju pa da vidis te "milione gradjana" po ulicama BGD , NS, KG..........?Jedini " blokaderi" su Vucko i njegovo poltroni koji ne dozvoljavaju normalnu smjenu vlasti, pa namjestaju izbore. jer ako padnu ne gone im corkai i njih je oko 2500 na prostoru Srbije, gradjana koji su zeljni promjene vlasti je nekoliko miliona, zeznuo si se, spinovi su ti smijesni
Naravno da Usa, Britaniju, Rusiju, Eu ne zanima standard zivota gradjana u Srbiji, ali ce radi geopoliticjih interesa, p i svoje sigurnosti, morati da podrsze na kraju gradjane i studente Srbije, jer sve ovo sto se desava u Srbiji moze da se preseli i kod njih, sad ce na jesen veselo da bude po " nazadnjake"
bolje i bolest nego da smo u NATO, da smo priznali Kosovo i da smo sproveli sankcije Rusiji.
a ti si ispao iz nekog geteveja from fjucura kad se slusao radio london.a kako bi bilo da navratis malo iz USA u Srbiju pa da vidis te "milione gradjana" po ulicama BGD , NS, KG..........?
Uzput , da te obavestim da se ne iznenadis kad dodjes u Srbiju.........turke smo odavno isterali, ovde je bio prvi i drugi svetski rat, ....itd. Da znas gde dolazis posto, vidim, totalno si neobavsten. Imas samo informacije koje ti dostavlja London.
sa ovim postom mozes u simfonijski orkestar sa kezualom da provezbavate po kazni kadence i fugebolje i bolest nego da smo u NATO, da smo priznali Kosovo i da smo sproveli sankcije Rusiji.
Bolest se da izleciti a ko jednom padne u anglo-americko ropstvo, nema mu spasa, taj gine na ruskom frontu pod NATO zastavom.
u natu sigurno ne bi bili, kosovo smo priznali ali nismo ozvanicilibolje i bolest nego da smo u NATO, da smo priznali Kosovo i da smo sproveli sankcije Rusiji.
Bolest se da izleciti a ko jednom padne u anglo-americko ropstvo, nema mu spasa, taj gine na ruskom frontu pod NATO zastavom.
to mozda u tvom srezu sto se tice umrlih
kada krava crkne to je metafora za nesto sto nije blizak rod. neko dete pogotovo.
zanimljivo kako spajas cinjenice, nekad se iznenadim ko sve ovde pise.
joj kako si me iznerviro.
ni to ne znas.......? I sa njima je zavrseno jos u Martu.a ti si ispao iz nekog geteveja from fjucura kad se slusao radio london.
koga ces sad da isteras posle turaka, studente?
vazno da ima efekta na publiku.sa ovim postom mozes u simfonijski orkestar sa kezualom da provezbavate po kazni kadence i fuge![]()
Dok Srbija ne prizna Kosovo , Kosovo nema stolicu u UN, a stime ni pravo da glasa ZA ANGLO-AMERICKE INTERESE.u natu sigurno ne bi bili, kosovo smo priznali ali nismo ozvanicili
brate kosovo ima svoju reprezentaciju koja ucestvuje na medjunarodnim takmicenjima....o cemu ti pricas?Dok Srbija ne prizna Kosovo , Kosovo nema stolicu u UN, a stime ni pravo da glasa ZA ANGLO-AMERICKE INTERESE.
Al tu ne treba da brinemo. Bez obzira dal je na vlasti Vucic, Tepicka, Djilas, Djokic,.........Rusija nece dozvoliti priznanje Kosova u SB jer Rusija je uz srpski narod a ne uz potkupljive politicare.
Tu nemoj da brines.
ima i Skotska, cak i sopstvenu monetu..........o cemu ti pricas?brate kosovo ima svoju reprezentaciju..o cemu ti pricas?