ČAČANSKI KJU KLUKS KLAN....

Vidim ove demokrate su veliki anti-rasisti... I to je u redu, ali vi samo zamerate belcima kada vređaju crnce, a eto kada crnci napadaju belce, kada ubijaju, siluju, pale, pljačkaju po Evropi onda to nije rasizam, već eto... ''ugroženi'' su...:roll:

Па црнци и требају да бију и убијају белце.
Белци су само Срба побили у двадесетом веку толико да је то ужас.

ИДИ ДАДА
мржња са твог аватар се пренела на мржњу према црнцима
имаш на аватару црнца диктатора и Чачани хтели да спрече а не да лече
I jos kanibala
Sada ladno mozes taj vic da lociras u cacak ......pije vodu, ladno.....:think:
Vic:roll:To se zove ''americki san'':lol:
neka ide u Ameriku!:rotf::rotf::super:
Bice docekan k'o bog:lol:
шта је овде интересантно од пре две године тема

побеђује Мек Кејн

ти си брате балван и то за сребрну медаљу пошто нокшир је убедљиво прво место
какав балван у свом оку, налепиле будале неке кесе и ............а ово као трн преко 3 000 000 робова пребачено бродовима из Африке на Кубу па после даље као стока
Томсон --Бора Чорба------ то исто као оне комуњарске форе четници-усташе домаћи издајници

мени мука од таквих као ти

бежи бре будало:bye:
:rotf::rotf::rotf::rotf:

што отвараш онда ову тему :whistling:отвори тему о школовању у Ла Валете можда има неки форумаш одатле па размените коју,нађеш џабе стан и остало:dash: :dash: :dash:
Ima ''vitezova'' koliko hoces na ovom forumu:lol:
pa prosto zato, sto bi ti mislio da je La Valeta neka vrsta sladoleda, a nemam volje da ti objasnjavam;)
Da nije i Malti zastava fasisticka,kao ona konfederacije:rotf::rotf:
како ти је пријатељу?
E,kad bi znao on odgovor na to pitanje
молим екипу ИНСАЈДЕРа да објави унапред када ће бити емисија о овом немилом догађају

'Ocemo,Brankicu-'ocemo Brankicu:lol:

Boja kože zaslužna za loš plasman na Eurosongu?

Andy%20Abraham%20UK.jpg

Endi Ejbraham

Dugogodišnji britanski komentator takmičenja za pjesmu Evrovizije, Teri Vogan, optužio je rasizam i političko glasanje za loš rezultat predstavnika Velike Britanije na ovogodišnjem takmičenju u Beogradu.
"Svakako, to što nemamo granice sa drugim zemljama nam nije pomoglo i milioni naših bivših sugrađana u Španiji i Francuskoj kao da nijesu skloni da pomognu, ali 'slon u sobi' je bila boja našeg pjevača Endija Ejbrahama", ocijenio je Vogan u članku u britanskom nedjeljniku The Sunday Telegraph.

Nijedna od 22 istočnoevropske države nije glasala za Abrahama koji je prošle nedjelje na Evroviziji završio na posljednjem mjestu.

"Istočno od Dunava u skorijoj budućnosti neće glasati za crnog pjevača", napisao je Vogan.

Sličan problem prošle nedjelje su imali i Njemci.

Nakon što je njihova najpopularnija grupa iz prošle decenije završila zajedno sa Abrahamom na posljednjem mjestu, njemački nedjeljnik Bild am Sonntag je zapitao: "Da li smo tako glupi da ne možemo da pobijedimo, ili nas prosto ne vole?"

Boja kože zaslužna za loš plasman na Eurosongu?

Andy%20Abraham%20UK.jpg

Endi Ejbraham

Dugogodišnji britanski komentator takmičenja za pjesmu Evrovizije, Teri Vogan, optužio je rasizam i političko glasanje za loš rezultat predstavnika Velike Britanije na ovogodišnjem takmičenju u Beogradu.
"Svakako, to što nemamo granice sa drugim zemljama nam nije pomoglo i milioni naših bivših sugrađana u Španiji i Francuskoj kao da nijesu skloni da pomognu, ali 'slon u sobi' je bila boja našeg pjevača Endija Ejbrahama", ocijenio je Vogan u članku u britanskom nedjeljniku The Sunday Telegraph.

Nijedna od 22 istočnoevropske države nije glasala za Abrahama koji je prošle nedjelje na Evroviziji završio na posljednjem mjestu.

"Istočno od Dunava u skorijoj budućnosti neće glasati za crnog pjevača", napisao je Vogan.

Sličan problem prošle nedjelje su imali i Njemci.

Nakon što je njihova najpopularnija grupa iz prošle decenije završila zajedno sa Abrahamom na posljednjem mjestu, njemački nedjeljnik Bild am Sonntag je zapitao: "Da li smo tako glupi da ne možemo da pobijedimo, ili nas prosto ne vole?"

Sam je sebi rekao, glupi su a i mi nemamo nista protiv crnaca nego protiv engleza i sl.

по чему су Роми овде на дну?

Ti zahebavas ili si totalno neobjektivan?! Bice ovo drugo. Mozda i nesto gore. Al' ajde da krenem sa cinjenicama.

Polovina Roma je nazaposleno. Strasno. Ako i posalju decu u skolu ona bivaju poslata vecinom u specijalne skole iako su dovoljno inteligentna da pohadjaju standardnu osnovnu skolu. To je uglavnom iz rasistickih razloga kako se ne bi mesali sa "belom" decom. Mada postoje i neki drugi razlozi.

Ako i upisu standardnu osnovnu skolu neretko zbog svakodnevnog maltretiranja od ostale dece bivaju ispisani od strane roditelja. I naravno da ce im biti gotovo nemoguce da nadju posao kasnije. I to je zacarani krug.

Mnogi Romi su maltretirani i prebijani samo zato sto su Romi. Postoji slucaj da je policajac pretukao Roma na smrt samo zato sto je Rom. Sudovi ih ne stite.

U Sapcu je Romima bio zabranjen ulaz na bazen, opet da se ne bi mesali sa "arijevcima". Podneta je tuzba protiv vlasnika i spor je dobijen i Romima je otada dozvoljen ulaz na bazen. Na zalost, zbog rasizma sirom rasprostranjenog, poseta na tom bazenu je od tada bila mala.

Crna Gora je bila optuzena i osudjena za jedan dogadjaj. Postojalo je Romsko naselje blizu naselja belaca. Desavale su se kradje, ali potraga za krivcima je bila bezuspesna. Naravno, "arijevci" su odmah okrivili Rome za to i jednoga dana krenuli su da preuzmu pravdu u svoje ruke. Policija je saznala za to i dosla u Romsko naselje, ali je stojala po strani i gledala kako arijevci tuku Rome. Zbog toga se celo to naselje odselilo.

Znamo svi za pokusaj preseljenja naselja ispod "Gazele", ali arijevci nisu dozvolili da se Romi dosele u njihovoj blizini..

Primera ima milion i ja sam se jedno vreme interesovao za ovo polje. Polozaj Roma u Srbiji je porazavajuci. Ali nismo jedini. Slovenija je bila kritikovana zbog polozaja Roma mislim, a u EU su.

I ako kazes da su oni zele da prose to bi znacilo da su oni kao rasa gori od nas, a to bi bio rasizam. Oni su ljudi ni malo razliciti od bilo koga od nas.

Па црнци и требају да бију и убијају белце.
Белци су само Срба побили у двадесетом веку толико да је то ужас.

Pa zar mi nismo beli, zar naša braća Rusi, Grci, Rumuni, Slovaci i drugi nisu beli? Jesu li nas oni možda ubijali? Zar mi nismo stradali još više od nebelaca - Turaka, Šiptara i Hrvata?

Sad za Bugare nisam siguran, uglavnom nisam nešto protiv njih, ali ne bih rekao da su beli. Mađari su azijsko nomadsko pleme - ne mogu biti beli. Hrvati avarskog porekla, jasno, nisu beli.

Алфред Халиков
Из Википедија
Скочи на: навигација, претрага
Насловница књиге Шта смо ми:Бугари или Татари ?
Насловница књиге Шта смо ми:Бугари или Татари ?

Алфред Халиков (Курманаево, Татарстан - Русија 30. мај 1929 - 24. јул 1994) је познати руски археолог бугарског рода.

Биографија [уреди]

Алфед Халиков је рођен у учитељској породици. По завршетку средње школе 1947. уписује студије Историје на универзитету у Казану. Тамо је под вођтством познатог археолога Н.Ф. Калинина учествовао у ископавању археолошких налазишта. Од 1951. па до завшетка студија, ради на катедри за језике, литературу и историју. 1956. дипломира, а 1966. постаје доктор наука. 1992. бива изабран за редовног професора на Академији наука у Републици Татарстан.

Као археолог радио је на доста археолошких налазишта у Татарстану. Докторску дизертацију, урадио је на тему Волшких Бугара (Бугари на локацији реке Волге) и Казахстанском каганату. Истраживао је на пољу етногенезе и проучавао етничку историји народа у средњем веку у рејону реке Волге и Урала. Наслов дизертације је био: Протобугари и угрофинскии народи.

Написао је око 500 чланака и 30 књига.

Sad za Bugare nisam siguran, uglavnom nisam nešto protiv njih, ali ne bih rekao da su beli. Mađari su azijsko nomadsko pleme - ne mogu biti beli. Hrvati avarskog porekla, jasno, nisu beli.

Hm, auuu... al' ti je matematika...:lol:
A šta smo to onda mi?
Petsto godina pod Turcima... pravilo prve bračne noći... cccccc...
Srbi i Hrvati imaju isto poreklo... a genetsko mapiranje će potvrditi... da su Hrvati... genetski, čistiji Srbi od nas Srba...
Madjari se vekovima mixovali sa Austrijancima, Poljacima, Rusima, Slovacima...
Italijani nose afrički gen... posebno Sicilija...
A što se baćuški tiče... ihaj, pa tu je tek mix da je to strašno...
Ša ćemo sad?:lol:

A šta smo to onda mi?
Srbi i Hrvati imaju isto poreklo... a genetsko mapiranje će potvrditi... da su Hrvati... genetski, čistiji Srbi od nas Srba...

Greshka. Na zalost, Srbi i Hrvati su dosta slichni. I jedni i drugi imaju taj slovenski marker, ali u dosta manjem procentu nego shto se ochekuje. Dok je madjarski uzorak pokazao da imaju dosta vishe slovenskih gena od nas. Takodje, Srbi i Bugari imaju neke slichosti.
Pravo prve brachne noci nije imalo tolikog udela na nashu genetsku sliku danas. Inache, pravo prve brachne noci, vazilo je i u drugim evropskim zemljama, gde ga je vlastela ponegde koristila. Osim toga, i Hrvatska je bila pod Turcima, preko jednog veka, kao i Madjarska itd. Turci su opsedali Bech. Itd itd.
U pravu si shto se Sicilije tiche.
Ali nije ovo valjda neko zasedanje o chistoci rase :roll:

A šta smo to onda mi?

Mistake, my friend...
Hrvati su avarskog porekla, onda su se pomešali sa Slovenima i tako nastadoše Hrvati, usput primiše i katolicizam...
Većina današnjih Hrvata su pokatoličeni Srbi, danas ''pravih'' Hrvata avarskog porekla ima puno manje...

Mistake, my friend...
Hrvati su avarskog porekla, onda su se pomešali sa Slovenima i tako nastadoše Hrvati, usput primiše i katolicizam...
Većina današnjih Hrvata su pokatoličeni Srbi, danas ''pravih'' Hrvata avarskog porekla ima puno manje...

Hm, o tome i pričam... Ali, danas se svi oni zovu HRVATI... Pa ako ih danas... genetski odradiš... dobiješ mnogo mali procenat Avara i mnogo veći procenat Srba... što znači...:lol:

Koliko ja secam mi smo mi jednom pre nekih 5 i vise godina isto nosili bele kapuljace na gostovanju na "Marakani" al to je bila zajebancija posvecena protivnickim navijacima i njihovom poreklu ,al ovi su bas otisli u qurac kad prozivaju sopstvenog igraca i to najboljeg zbog boje koze,a posto im je grupa ocigldno saka jada onda im jetaj rasizam dosao kao neki oblik prepoznavanja .

Svetlana Stipčević
Sveti Franjo Asiški i Sveti Sava – pokušaj kontrastivne paralele

Kada se Franjo Asiški rodio, kao sin Petra Bernardoneovog, 1182. ili 1181. godine, Rastko Nemanjić, potonji sv. Sava, imao je sedam ili šest godina (rođen je oko 1175). Kada je Asiški umro, 3.oktobra 1226, Sava Nemanjić je pred sobom imao još devet godina življenja u ovom životu. Nikakvog zasvedočenog dodira nisu mogli imati, jer vesti o tome nema, iako su im se putevi mogli ukrstiti. Jer obojica, ali u različna vremena, putovala su u Svetu zemlju. O Franji Asiškom, čije se delo već bilo pročulo na italskom Poluostrvu, Sava je mogao slušati od Venecijanke Ane Dandolo, kojom se 1217. godine oženio njegov brat Stefan.Tada je već (1210 ili 1209. godine) papa Inokentije III bio usmeno odobrio regulu (pravila) franjevačkog reda, a pismeno će tek svojom bulom papa Honorije III potvrditi 1223. godine konačna pravila ovoga reda.

Poslednja izmena:
Koliko ja secam mi smo mi jednom pre nekih 5 i vise godina isto nosili bele kapuljace na gostovanju na "Marakani" al to je bila zajebancija posvecena protivnickim navijacima i njihovom poreklu ,al ovi su bas otisli u qurac kad prozivaju sopstvenog igraca i to najboljeg zbog boje koze,a posto im je grupa ocigldno saka jada onda im jetaj rasizam dosao kao neki oblik prepoznavanja .

Pssssssst, slaninar, šta ti znaš šta su kapuljače?:tajna:
Ajde idi rani svinje...

Back