ČAČANSKI KJU KLUKS KLAN....

бежи бре не лупај сад ти глупости какве забране у Америци какве глупости,какав Ли и какав Едвард, Линколн и Шерман исто имали робове још има она афера за Линколна кад кресао своју робињу од 16 лета.

та застава ништа не симболише него дежурна дебилијада и одисеја у Србија није пљувала по народу одавно има скоро три дана па извадили неку глупост од пре две године нема ни линк ни било какав инфо па се просеравају овде Ла Валета и неке школе за учење страних језика,кога боли рацку за све то осим доконих кретена који немају паметнија посла него да лече своје комплексе овде. правећи се паметни ...открили рупу на саксији ...ККК у Чачку ....а где је Национална Милиција Колорада у
Ваљеву

jeste zabranjen, recimo ako bi se neko u javnosti pojavio sa belom kapuljačom bi automatski bio uhapšen.

procenjuje se da danas praktično više ne postoji, neke druge bele grupe su preuzele temu.

koketiranje sa rasizmom nije tinejdžersko zezanje niti je kritikovanje rasističkih ispada uvreda za srbiju. lično prezirem ljude koji veruju da su po rođenju bolji od drugih ljudi, bilo po rasnom, polnom ili klasnom principu.

(nemam vremena da pišem više od ovih haiku postova i ne mogu da učestvujem aktivno u diskusiji ali samo ti piši, odgovaraću kasnije.)

ону двојицу у Барси што измлатили и то први тим прича за два дана
а сад јазбина Веља,Чачак . дот тачка ком ККК је светска опасност за црну популацију широм планете

jeste zabranjen, recimo ako bi se neko u javnosti pojavio sa belom kapuljačom bi automatski bio uhapšen.

procenjuje se da danas praktično više ne postoji, neke druge bele grupe su preuzele temu.

koketiranje sa rasizmom nije tinejdžersko zezanje niti je kritikovanje rasističkih ispada uvreda za srbiju. lično prezirem ljude koji veruju da su po rođenju bolji od drugih ljudi, bilo po rasnom, polnom ili klasnom principu.

(nemam vremena da pišem više od ovih haiku postova i ne mogu da učestvujem aktivno u diskusiji ali samo ti piši, odgovaraću kasnije.)
немој више да пишеш и ово је превише сад Веља скида капуљачу и са зимске јакне ако види ову тему

знам није било на тој утакмици било је и на утакмици зонске градске лиге југ--- Доња Моштаница против Горње Моштанице,забранили продају алкохола два сата пре утакмице, па алкохочира који су поред пе-дера најугроженија циљна група ЛДП спотова се бунили због дискриминације на страначкој основи.

и Тадија се извињавао ..не знаш све детаље када се видимо следећи пит испричаћу ти :tajna:

madobro, rasizam nije nikada postojao, nije ljude košao života, ne treba suditi naloumnoj dečurliji koja je samo glupa i neobrazovana.

skinsi koje sam sretala po gradu, sada ih srećom ima manje ili su manje upadljivi, su moja halucinacija. ili ti gajiš simpatije prema takvima pa su ti bezazleni.

ону двојицу у Барси што измлатили и то први тим прича за два дана
а сад јазбина Веља,Чачак . дот тачка ком ККК је светска опасност за црну популацију широм планете

Prika opet ti po starom. Svo vrjeme pokušavam da ti objasnimo da to šta se dešava sa KKK u americi ili koga su izmlatili u Barsi nije NAŠ problem. NAŠ problem su ovi iz Čačka. Svako ima svoje budale, oni nek se bave svojim, a mi da se pozabavimo našim budalama. Pa kad rješimo NAŠ problem onda da ukažemo drugima da i oni imaju takav problem i da on može da se rješi na ovakav ili onakv način i da ne rješavanje tog problema nije lijepo ili da škodi međudržavnim odnosima.

Prika opet ti po starom. Svo vrjeme pokušavam da ti objasnimo da to šta se dešava sa KKK u americi ili koga su izmlatili u Barsi nije NAŠ problem. NAŠ problem su ovi iz Čačka. Svako ima svoje budale, oni nek se bave svojim, a mi da se pozabavimo našim budalama. Pa kad rješimo NAŠ problem onda da ukažemo drugima da i oni imaju takav problem i da on može da se rješi na ovakav ili onakv način i da ne rješavanje tog problema nije lijepo ili da škodi međudržavnim odnosima.

a, da mi to prepustimo Chachanima,jerbo se to desilo tamo..a i koliko se secam navijaci partizana su reagovali,pa je murija jedva sprecila zheshci incident..chuj,neznam odakle si,ali Srbi nisu rasisti..dakle prestanite sa tim bljuvotinama..imamo mi pravih problema,a ne da se bakcemo sa balavurdijom koja,kad ih skupish sve zajedno nema chetiri razreda osnovne shkole...da su vrednosti poremecene,jesu,ali ovo nije reper..

a, da mi to prepustimo Chachanima,jerbo se to desilo tamo..a i koliko se secam navijaci partizana su reagovali,pa je murija jedva sprecila zheshci incident..chuj,neznam odakle si,ali Srbi nisu rasisti..dakle prestanite sa tim bljuvotinama..imamo mi pravih problema,a ne da se bakcemo sa balavurdijom koja,kad ih skupish sve zajedno nema chetiri razreda osnovne shkole...da su vrednosti poremecene,jesu,ali ovo nije reper..

OK, da stavimo temu na led dok ne dođe sudsko rješenje, pa da vidimo šta dalje.

и цео КПЈу СКполит биро информ биро СКОЈ и АВНОЈ
мене смараш о ККК у Чачку а носи петокраку на џаватару и диви се Стаљину

ае бре

Šta ćeš ubi me nostalgija za mračnim dobom komunizma i JNA, kad smo bili ozbiljna država i imali vojsku, a ne ovu sprdnju od države i vojske.

баци брате бомбу на Чачак и престани да ме смараш

samo te pratim derane nevaspitani.... sram te bilo sto ovako visokohumanu temu o vekovnom ugnjetavanju crnaca u Cacku izvrces na grozomornu smejuriju...pri tome ne vodis ni trunke racuna o postavljacu teme koji je covek u poznim godinama, tako reci chichiste, koje se tesko zlopati zbog tuzne crnacke sudbine...ko zna sa koliko crnaca se druzilo u svom prohujalom zivotu, i razvilo tako strasan afinitet prema njima...

Prekidaj, odmah!!

Čačak: Optužnica zbog rasizma
31. maj 2008. | 09:06
Tužilaštvo u Čačku podiglo je optužnicu protiv 26 navijača fudbalskog kluba Borac, zato što su na rasnoj osnovi vređali tamnoputog fudbalera Majka Tamvanjeru iz Zimbabvea.

.

`де си Дидулајко? Нема те?

Него ја ово овако видим:

Ово је још један доказ како су Европа и Сједињене државе у ствари погубне са својим утицајим апо Српску Омладину.
Имбецилност американизовања оглчеда се и у овој појави.
Лично не видим разлику између "Европске омладине" и "ККК омладине", обе групе су имбецилно задојене страном (под) културом.

неваспитан је овај који је поставио ову тему и ови његови што га подржавају какав ККК у Чачку
на класичном дербију без пар полупаних лобањи не заврашава се ништа а овде неки црнци,ајде да их има у Чачку 150 и да живе као Срби у Приштини па да разумем али ово ........

он и Лорд бију тешку битку ко пре и брже постави најдебилнију тему

Back