C++ zadaci,resenja,pitanja,tutoriali

Рекао сам да је лако написати код, али да је проблем разумети шта се хоће од мене. Нисам их повезао.
To je i problem sa Windblowsima! Korisnici hoće jedno, programeri misle nešto drugo, šefovi nalažu nešto treće.... i na kraju ispadne neko jadno četvrto vnogo od OS-a! :zcepanje:

To je i problem sa Windblowsima! Korisnici hoće jedno, programeri misle nešto drugo, šefovi nalažu nešto treće.... i na kraju ispadne neko jadno četvrto vnogo od OS-a! :zcepanje:
Не баш. Форсираш причу која се тиче функционалности виндовс као оперативног система. Али није о томе реч. Схватили смо до сада, васо, да презиреш Виндовс. Иди на мек. Шалим се :mrgreen:

Не баш. Форсираш причу која се тиче функционалности виндовс као оперативног система. Али није о томе реч. Схватили смо до сада, васо, да презиреш Виндовс. Иди на мек. Шалим се :mrgreen:
Ništa ne forsiram, samo istina, istina, i ništa drugo osim istine! :zcepanje:Prva činjenica: Ako nešto još i trebam da uradim na Windblowsima, izvučem XP iz ormara! Prema tome, meni kao KORISNIKU NE TREBAJU svi oni 'revolucionarni, neophodni i urnebesni' servisi koje su debili dodali na kasnijim verzijama! Isto tako, ti servisi ne bi bili potrebni ni korisnicima Android govanca kada bi radili na PC-u jer ih NEMA na tim govancima!

Ništa ne forsiram, samo istina, istina, i ništa drugo osim istine! :zcepanje:Prva činjenica: Ako nešto još i trebam da uradim na Windblowsima, izvučem XP iz ormara! Prema tome, meni kao KORISNIKU NE TREBAJU svi oni 'revolucionarni, neophodni i urnebesni' servisi koje su debili dodali na kasnijim verzijama! Isto tako, ti servisi ne bi bili potrebni ni korisnicima Android govanca kada bi radili na PC-u jer ih NEMA na tim govancima!
A jesi nekad video kolko ima servisa na Linux-u :p

Ne brinu me dok ja ne moram za svaku novu verziju kupovati DVA puta jaču makinu! :super: Biće da su optimalno napisani, rade samo kada trebaju, a ne kao na Win10, stoje i čekaju da dođu na red, jedan za drugim, kao u javnoj kući!
Win10, brat bratu krlja disk jedno 20 minuta nakon buta, onda se smiri i cak moze da se radi :P

edit:
inace Win 10 butuje za vise od 30 sekundi i *rama*.

E, mogu reci... linux mi se svideo... ali imao sa problem sa uzasnom internet konekcijom... reinstall linux vise puta i ne pomaze... i instalirao windows i sve normalno... tako da kad god vidim da pises windblowersi ima da te reportujem adminu direkt!!!!!

E, mogu reci... linux mi se svideo... ali imao sa problem sa uzasnom internet konekcijom... reinstall linux vise puta i ne pomaze... i instalirao windows i sve normalno... tako da kad god vidim da pises windblowersi ima da te reportujem adminu direkt!!!!!
То можеш оде ићи на пријави. Није админ са тако бизарне ствари. А онда је васо у мојим рукама :mrgreen:

WiFi ili LAN konekcija zapela?
Usput: Da Windblowasi nešto valjaju, danas bi imali Windroid baziran na njima, a ne Androide na 'Unixu'! :zcepanje:

U ovom postu na nekoj od predhodnih stranica je AlalVeraBataljon postavio link sa kodom aplikacije Moj Broj (kao u slagalici) i taj link ne radi. Bilo bi mi od velike pomoci ako neko ima taj kod da mi posalje.
Заиста, има много страница овде. Али ако линк не ради, онда значи да ти то неће бити од помоћи. А друга ствар је :
https://forum.krstarica.com/threads/pravilnik-kategorije-programiranje.908311/
Ставка број 3. Не очекујте да вам неко пружи цело решење. Можда неко и хоће, али не очекујте.

Na 21. strani drugi komentar. Treba mi pomoc oko pisanja dela u kome program sam racuna tacan ili najblizi broj. Nemam blago veze odakle da krenem. Je l postoji neki algoritam mozda?
Линк који је корисник поставио је истекао. Није постављен трајно на интернету и тиме је истекао рок и фајл је избрисан и самим тим неприступачан. Ово ти је пример како је неко претворио то у праксу:
http://www.ludara.com/resenja-moj-broj/
Имаш логички приступ решавању проблема: http://alas.matf.bg.ac.rs/~mi08024/mojbroj/pocetna.html
Имаш нечији матурски рад: http://alas.matf.bg.ac.rs/~mi08024/mojbroj/pocetna.html
СТРОГО ЈЕ ЗАБРАЊЕНО КОРИСТИТИ ТУЂ МАТУРСКИ РАДИ У ЦИЉУ ПРИСВАЈАЊА КАО СОПСТВЕНИ.
Даље, имаш још једном логички приступ решавању задатка:
https://www.elitesecurity.org/t483543-0#3562539

Све ово могао си наћи гугл претрагом да си био иоле заинтересован. Али пошто тражиш готово решење, овде ћеш мало вероватно то добити. Проследио сам ти довољно квалитетну литературу. Поздрав.

Moze li neko da pokrene ovaj program? Mene izbacuje visual studio na desktop a online kompajleri nece da pokrenu, ne znam jel pravim neku gresku, sve mi se cini ispravno.

C:
#include <stdio.h>

void main() {

int niz1[10], niz2[10], niz3[10], i, size1, size2, size3;

printf("Unesite velicinu prvog niza: \n");

scanf("%d", &size1);

printf("Unesite elemente niza velicine %d\n", size1);

for (i = 0; i < size1; i++) {

scanf("%d", niz1);

}

printf("Elementi prvog niza su: \n");

for (i = 0; i < size1; i++) {