C++ tutorial

• Začetnik teme Začetnik teme dirg@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kako bi bilo da umesto te konfuzije ti lepo prilozhish kod ovde, a? :)

Ne samo sors, vec i generalnu postavku problema - A* nije straightforward algoritam, implementacija ima na desetine.
A, buduci da je veoma efektivan i "interesantan" algoritam, mozhda bi cela pricha josh nekog zanimala.

sve u svemu zacin C.........ovo lichi malo na C-ovsku implementaciju liste, ali mi mnoge stavri nejasne...Dodushe covek je u pravu kad kaze da treba da napravish posebno element liste i listu (prvo obicno bude ugnjezdena klasa)... A ovaj metod dodeli ako je cisto ovakav je izvor trosenja memorije jer ne oslobadjash prethodno sto si uzela sa new, plus sto mi nije jasno koja je njegova uloga :( sem da stalno pravi novu glavu

aa to je bila vishe pitanje kako radi static nesto :)
bacila bih kod, ali je dosta dugacak...i sada mi ne treba a* nego po shirini, sto je jasnije... pa cu posle da pitam ovo a* iz hobija :)
eto :) hvala vam

Laslo je bezveze. Taj je ucio da programira u BASICU i to mu bas nije najjasnije. Bilo koji student i diplomirani inzenjer/inzenjerka elektrotehnike sa BU koji je polagao/la kod Dragana Miliceva moze da ti pomogne. VALJDA POZNAJES NEKOG STREBERA SA ETF-a :roll:

Anonymous:
kako da preusmerim izlaz, d ane ide na ekran nego na stampac?

kao korisnik:

pod linuxom/unixom

./program > /dev/lp0 (ili neki drugi fajl koji pokazuje na stampac)

pod windowsima mislim da bi islo nekako tipa

program > lpt1:

a kao programer sve se vrti oko dup i/ili dup2 funkcije.

Strajder:
Laslo je bezveze. Taj je ucio da programira u BASICU i to mu bas nije najjasnije. Bilo koji student i diplomirani inzenjer/inzenjerka elektrotehnike sa BU koji je polagao/la kod Dragana Miliceva moze da ti pomogne. VALJDA POZNAJES NEKOG STREBERA SA ETF-a :roll:

kako da mi pomogne, da ga jurim da mi radi.
ocu sama tj svjedno mi je

Back