C.S.I. New York

A dobro ljudi, sto ste se svi nakacili na onu epizodu sa Horejsiom? Pa ima jos mnogo dobrih epizoda! Uzgred, mislim da je Horejsio kreten (bez uvrede fanovi Majamija). Sve sto zna da radi je da skida i stavlja naocare i da s vremena na vrijeme provali nesto glupo, i ubija krimose umjesto da ih hapsi. I, naravno, NIKAD se ne povrijedi. Mek je, na drugoj strani, pravo ljudsko bice. Ima osjecanja, ima mane, ima svoje talente (u jednoj ep. svira bas gitaru u nekom dzez klubu). Pa kako onda Majami moze biti bolji od NY-a?

A dobro ljudi, sto ste se svi nakacili na onu epizodu sa Horejsiom? Pa ima jos mnogo dobrih epizoda! Uzgred, mislim da je Horejsio kreten (bez uvrede fanovi Majamija). Sve sto zna da radi je da skida i stavlja naocare i da s vremena na vrijeme provali nesto glupo, i ubija krimose umjesto da ih hapsi. I, naravno, NIKAD se ne povrijedi. Mek je, na drugoj strani, pravo ljudsko bice. Ima osjecanja, ima mane, ima svoje talente (u jednoj ep. svira bas gitaru u nekom dzez klubu). Pa kako onda Majami moze biti bolji od NY-a?

Ali horejsio je bas zbog toga super, ni mek nije los ali jednostavno se naviknes.

:tick::tick::tick::tick::tick:

Uzgred, mislim da je Horejsio kreten (bez uvrede fanovi Majamija). Sve sto zna da radi je da skida i stavlja naocare i da s vremena na vrijeme provali nesto glupo, i ubija krimose umjesto da ih hapsi.
pa meni se bas to i svidja, uhapsi ga pa ovaj izadje posle dva dana uz kauciju...a ne, ne, sto je sigurno, sigurno je. :)
ja sam sebe uhvatila kako se "krivim" kao horatio, joj :lol: ja sam izgubljen slucaj. :confused:
e jedva cekam taj las vegas.
Gleda sigurno...samo vidiš da je nekima više na srcu ostao Majami i njihovi glumci...tamo se više glaba nego na ovoj temi.
Jedva čekam Las Vegas ali ni Njujorčani nisu loši (barem je po meni ipak malo bolja od majamijevaca).
jeste, prva ljubav zaborava nema. :wink:
mozda bih vise volela NY da sam ga gledala pre majamija. :think:

Potpisujem ;)

Danas sam pročitao u novinama kako RTS planira da tokom ove godine da počne sa prikazivanjem nove serije o forezničarima koja se zove "BONES"...ne znam nikad nisam čuo za tu seriju ranije.
Inače između ostalog najavili su i da će pored već odgledanih majamijevaca i sadašnjih njujorčana u nastavku biti i forezničari iz Las Vegasa sa najnovijim serijalom koji još nije prikazivan kod nas i koliko sam uspeo da razumem i najnoviji serijal majamijevaca (samo mi nije jasno kada to misle da puste jer su tek završili sa njima a za novi serijal bi valjda trebalo i da se pusti i sve ostalo ispočetka,predpostavljam).
Sve u svemu :super: :klap: :worth:

Danas sam pročitao u novinama kako RTS planira da tokom ove godine da počne sa prikazivanjem nove serije o forezničarima koja se zove "BONES"...ne znam nikad nisam čuo za tu seriju ranije.
Inače između ostalog najavili su i da će pored već odgledanih majamijevaca i sadašnjih njujorčana u nastavku biti i forezničari iz Las Vegasa sa najnovijim serijalom koji još nije prikazivan kod nas i koliko sam uspeo da razumem i najnoviji serijal majamijevaca (samo mi nije jasno kada to misle da puste jer su tek završili sa njima a za novi serijal bi valjda trebalo i da se pusti i sve ostalo ispočetka,predpostavljam).
Sve u svemu :super: :klap: :worth:

To su valjda pravi forenzicari, mislim da toga ima na RTL-u ili nekoj drugoj hrvatskoj tv. Ja nazalost nemam kablovsku.

Bones? JUPIIIIII! Obozavam vas ljudi! To vam je super serija, isto je o foreNZicarima (ne foreZNicarima kako vi svi grijesite) samo sto to nisu policajci nego pravi naucnici u Jeffersonian institutu koji pomazu FBI-ju kada se pronadju ljudske kosti (sam vam naziv serije kaze- bones=kosti na engl.). Glavni lik je doktorka antropologije Temperance Brennan. Gledala sam seriju na jednom italijanskom kanalu pa znam...

Bones? JUPIIIIII! Obozavam vas ljudi! To vam je super serija, isto je o foreNZicarima (ne foreZNicarima kako vi svi grijesite) samo sto to nisu policajci nego pravi naucnici u Jeffersonian institutu koji pomazu FBI-ju kada se pronadju ljudske kosti (sam vam naziv serije kaze- bones=kosti na engl.). Glavni lik je doktorka antropologije Temperance Brennan. Gledala sam seriju na jednom italijanskom kanalu pa znam...

Bumo videli :rolleyes:
Ako nisu na mestu zločina onda i nije to toliko zanimljivo :think:

Sad ne mogu baš svega da se setim ali mislim da će nakon otkrivanja da li Stela ima sidu ili ne ovaj serijal biti završen...barem mislim da je tako :roll:
Jok, ima jos 3 epizode poslije toga. Poslednja epizoda je super uzbudljiva! Necu da vam pricam sta ce se desiti, vidjecete sami... Ukupno jos 7 epizoda do kraja...
:D

Back