C.S.I. New York

Mogli su bas i da repriziraju sezonu pre njega, ne bih se bunila :) Krenuli su sa prikazivanjem tako gde su stali prosli put ;)

Redovno pratim i nista ne propustam :) Nadam se da ce kada zavrse sa NY da puste Majami!

CSI: New York mi se ne sviđa baš...:confused:
Najbolji mi je CSI: Miami:ok:, pa CSI: Las Vegas, pa tek onda CSI: New York...

Ofucani slučajevi - svaki drugi slučaj se svodi na to da je neko ubijen na nekoj privatnoj žurci ili prijemu,ništa novo nisu smislili.
Prejaki kolorit - uvek uz neki izlazak ili zalazak sunca,nisam još video da se desilo neko ubistvo i rasvetljavanje istog noću.
Rešavanje slučajeva modernom tehnologijom - nemam reči :thumbdown:

Ovo gore od navedenog gotovo i da nema u C.S.I. New York dok se u Las Vegas pojavljuje i ponešto od ovog ali veoma umereno...zato su po meni i jedni i drugi bolji od Majamija.

Dobro je da repriziraju poslednju emitovanu sezonu da se podsetim, jer zaboravih dosta toga.

Super mi je serija. Pratim sve CSI serijale. Prestao sam samo Las Vegas kada je otišao Grisom, a pre toga Sara i Vorik, jer je serija izgubila draž.

U CSI Las Vegas rade nocnui smenu, zato se slucajevi resavaju nocu, osim kada je Sara presla da radi dnevnu smenu u osmoj sezoni i onog jednog kratkog perioda kada je Ketrin radila poslepodnevnu pa su tada valjda kidnapovali Nika i zakopali ga pod zemlju :)

Ovi u Majamiju rade dnevnu. Za Njujork ne znam, valjda dnevnu.

U CSI Las Vegas rade nocnui smenu, zato se slucajevi resavaju nocu, osim kada je Sara presla da radi dnevnu smenu u osmoj sezoni i onog jednog kratkog perioda kada je Ketrin radila poslepodnevnu pa su tada valjda kidnapovali Nika i zakopali ga pod zemlju :)

Ovi u Majamiju rade dnevnu. Za Njujork ne znam, valjda dnevnu.

Kada bi Horejšio skinuo naočare možda bi i radili treću smenu.

Ofucani slučajevi - svaki drugi slučaj se svodi na to da je neko ubijen na nekoj privatnoj žurci ili prijemu,ništa novo nisu smislili.
Prejaki kolorit - uvek uz neki izlazak ili zalazak sunca,nisam još video da se desilo neko ubistvo i rasvetljavanje istog noću.
Rešavanje slučajeva modernom tehnologijom - nemam reči :thumbdown:

Ovo gore od navedenog gotovo i da nema u C.S.I. New York dok se u Las Vegas pojavljuje i ponešto od ovog ali veoma umereno...zato su po meni i jedni i drugi bolji od Majamija.

Tu si u pravu, sve što si rekao, i to sve neki bogataši, milijarderi...:confused:
Ali meni su nekako glumci najbolji u Miami-u, Las Vegas je isto dosta dobar...
I u New Yorku umeju da preteruju, kada preko komarca otkriju slučaj...:confused:

logo-csi-ny.jpg

Sve tri verzije su mi OK. Omiljena mi je CSI Miami, mada mi Horatio Cain ponekad nevidjeno ide na nerve. Sto se tice NY, nekako mi je najslabija od sve tri verzije. Mada mi je najomiljenija serija ovog tipa Cold case.

Back