C.S.I Miami

ehh ovako...
volim da pogledam csi miami , nekako mi je zanimljiva serija ali nije nesto .. svako ubistvo rijese svi srecni , zadovoljni pffff.. ;) csi new york isto ko miami nego vise volim miami .vise volim da vidim one predjele , plaze , sunce od tmurnog nju jorka :lol:
homicide je zakon .. 100 puta bolja serija od ove dvije ;)

nisam gledala vegas ocu da se UBIJEM!!!!!
ali dobro gledala bih svaki serijal samo da u njemu glumi david caruso ili adam rodrigez
Imaćeš uskoro priliku na RTS-u da ih pratiš ;)
ehh ovako...
volim da pogledam csi miami , nekako mi je zanimljiva serija ali nije nesto .. svako ubistvo rijese svi srecni , zadovoljni pffff.. ;) csi new york isto ko miami nego vise volim miami .vise volim da vidim one predjele , plaze , sunce od tmurnog nju jorka :lol:
homicide je zakon .. 100 puta bolja serija od ove dvije ;)
Ali zato CSI Las Vegas ima i nerešenih slučajeva...odlični su :D

Ja obožavam CSI Miami, kao što već napisah, ali mi malo deluje nerealno...svi su obučeni elegantno kao manekenčići dok u CSI Las Vegas nose posebne uniforme dok vrše uviđaj kao i neke posebne navlake koje stavljaju na obuću da ne bi ugrozili mesto zločina, dok toga u Miami-u nema. U Americi se prikazuje već šesta sezona a ova kod nas je četvrta i na kraju nje gine Marisol a Delko i Horejšio odlaze u Brazil da osvete njenu smrt..inače ta poslednja epizoda četvrtog serijala je najemotivija..ako ne računamo jednu u petoj sezoni u kojoj je Delko ranjen u glavu pa se bore za njegov život.

jaoj stvarno nisu fer.Gluposti.Zbog kosova blokirali nam CSI.I ja ga zove horejisijo.Kad kazem idem da gledam Horejsija.Nisu fer.Cekacu veceras/.A to znaci da nece biti ni Prision Breaka

Back