C.S.I Miami

Ja sam toliko zaludjena serijom,da me moji zezaju da cu postati forenzichar.. :lol: :lol: :lol:

Moji su matorci inache lekari,i kazu da je smrad neopisiv kada je neko mrtav jer se telo raspada...
Verovatno su radili na lutkama...

@ jelena

Ta plavusha me i nervira ponekad... :?
Shta znam,previshe se pravi pametna...

Ja sam toliko zaludjena serijom,da me moji zezaju da cu postati forenzichar.. :lol: :lol: :lol:

Moji su matorci inache lekari,i kazu da je smrad neopisiv kada je neko mrtav jer se telo raspada...
Verovatno su radili na lutkama...

@ jelena

Ta plavusha me i nervira ponekad... :?
Shta znam,previshe se pravi pametna...

Meni je ona nekako ok.
A to za smrad je tacno i moja mama je lekar...:???:;)
A Erik je...mmmm...

Obožavam ovu seriju. Možda bi čak trebali da napravimo forum obožavatelja CSI.
Omiljeni lik mi je Horejsio, posebno kad onako nakrivi glavu a i oni njegovi cvikeri...mada su svi interesantni.
Plakala sam kad su ubili Speedla , a ovaj novi mi je nekako sumnjiv...

Obožavam ovu seriju. Možda bi čak trebali da napravimo forum obožavatelja CSI.
Omiljeni lik mi je Horejsio, posebno kad onako nakrivi glavu a i oni njegovi cvikeri...mada su svi interesantni.
Plakala sam kad su ubili Speedla , a ovaj novi mi je nekako sumnjiv...

Imace on i dobrih strana....samo prati do kraja

Čudan je stvarno.
Sinoćna epizoda je bila odlična a pogotovo na samom kraju kada je Horejšio oslobodio onog lika što je morao da štampa lažne novčanice i kako im se suprotstavio da moraju da ga oslobode.

Čudan je stvarno.
Sinoćna epizoda je bila odlična a pogotovo na samom kraju kada je Horejšio oslobodio onog lika što je morao da štampa lažne novčanice i kako im se suprotstavio da moraju da ga oslobode.

Sinocna epizoda jeste bila extraaaa! A Horejsija sam posle ove epizode bas,bas zavolela8-)(mislim ako je moguce jos vise ga zavoleti):-P

najbolja mi je postava Las Vegas- NEPREVAZIDJENA EKIPA I RADNJA, zatim New York i Majami, mislim da je LV prvi prikazivan a ostale su radjene na foru toga, tako su mi Vorik, Sara i Grisom NEPREVAZIDJENI??? Imate cetvrtkom u 21 h na OBN tu seriju CSI LAS VEGAS:

A KETRIN?
NEMAM RECI ZA NJU!!!!!!!!
JEDNA OD NAJBOLJIH GLUMICA

ma super nego bezveze mi da gledam imas prve tri sezone ali nemam za sve serije prevod pa da ne bude razumecu 75% a ostalo ode koda nisam ni gledao
ma super serija
da nemas prevod cele serije
ako volis takve serije moj ti je predlog da gledas seriju prison break slicna je policija,begunci i ostalo
poz

najbolja mi je postava Las Vegas- NEPREVAZIDJENA EKIPA I RADNJA, zatim New York i Majami, mislim da je LV prvi prikazivan a ostale su radjene na foru toga, tako su mi Vorik, Sara i Grisom NEPREVAZIDJENI??? Imate cetvrtkom u 21 h na OBN tu seriju CSI LAS VEGAS:

Nisam baš siguran da je prvo snimljen Las Vegas.....pre Las Vegasa na RTS-u sam pratio Majami na B 92.

Back