RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz mobitela.Heeej ćao,odakle ti toliko golišavih fodki?

stavi sta hoces samo gace skidajDa li si normalan? Da ovdje dođu Ševica i Dangubnik, mogu si štrik oko vrata stavit.![]()

Na blogu bi ih mislim pustili da pisu, ali ne na frekventnom mjestu kao sto je LJES, ljudi koji bi citali bi se krstili nogom.Da li si normalan? Da ovdje dođu Ševica i Dangubnik, mogu si štrik oko vrata stavit.![]()
Da li je to samnom bio problem do sad?stavi sta hoces samo gace skidaj![]()
Volio bi da ih upoznas kada su u elementu, ali to nije za LJES sta ti ljudi pisu.stavi sta hoces samo gace skidaj![]()

Znaš ti kakvih je ovde budala biloNa blogu bi ih mislim pustili da pisu, ali ne na frekventnom mjestu kao sto je LJES, ljudi koji bi citali bi se krstili nogom.
Svrlence isto, pa taj je isao trudnicama na temu.

Zamisli da dođe Ševca natabletirana tablom Xanaxa i da krene razbijat ovdje? Medice, rekla sam ti da nas neće dirat dok god se pravimo da smo normalni forumaši i ljudi.Na blogu bi ih mislim pustili da pisu, ali ne na frekventnom mjestu kao sto je LJES, ljudi koji bi citali bi se krstili nogom.
Svrlence isto, pa taj je isao trudnicama na temu.
Ja nemam ni jednu,stidim se da me tako slikamIz mobitela.![]()

samo da tw podsetim da jos nije dosao MakarijeDa li je to samnom bio problem do sad?![]()
...nasi smo Sumnjam. Ono tamo sam sigurna da niste vidjeli. To nema kočnica.Znaš ti kakvih je ovde budala bilo
Navikli su modovi![]()

Oćeš ja da te slikam srceJa nemam ni jednu,stidim se da me tako slikam![]()

a i nemas neke sise realno Red je za sve nas isklesana kao AfroditaJa nemam ni jednu,stidim se da me tako slikam![]()
A čega se sramiš, zašto?Ja nemam ni jednu,stidim se da me tako slikam![]()

Boze, Boze, JugosLOVEPa da....
![]()

Evo ček da se skinem.samo da tw podsetim da jos nije dosao Makarijepa ako si zbog kafeCe postala uzdrzana ...Nemoj
...nasi smo
![]()
moguce.Sumnjam. Ono tamo sam sigurna da niste vidjeli. To nema kočnica.![]()

OtjuOćeš ja da te slikam srce![]()
stani bre da se umijemo da bolje vidomoEvo ček da se skinem.![]()
Pa isto kao kada treba da pevamA čega se sramiš, zašto?![]()
reci, Hepi kad uhvati sexy time photo madnes...bombica...da se nenprisecam daljemoguce.
Nego, ovde je ranije bilo dosta vise ljudi, zapravo bilo je 24/7 žurka, kačili se ljudi goli i svašta![]()

Pa što se onda čude što ja kačim slike?moguce.
Nego, ovde je ranije bilo dosta vise ljudi, zapravo bilo je 24/7 žurka, kačili se ljudi goli i svašta![]()

Ma i muški, ima ono jednom Gan zajeboo nekog lika da se okaci goreci, Hepi kad uhvati sexy time photo madnes...bombica...da se nenprisecam dalje![]()