- Poruka
- 131.211
Smeta mi jer ne vidim ništa!Смета ти мрак?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smeta mi jer ne vidim ništa!Смета ти мрак?
Па како си мислио да изгледа јбн мрак?Smeta mi jer ne vidim ništa!
Ja sam video.. samo malo vremena treba da prodje da ti se oci priviknu na mrak.. gledaj malo duze.Smeta mi jer ne vidim ništa!
Па бре, опусти се. Обрише се понека порука и све ок.Tebe volim.
Ne zelim raditi probleme modovima na LJES-u, imamo na FHR svoju off-topic temu na kojoj mozemo laprdati sta god zelimo.
Zbog toga sam protiv toga sa ovdje javno pisemo, doveli bi moderatore u neugodnu situaciju kada bi se bas raspojasali kao na indexu, ili FHR-u.
Blog bi bio super, ukoliko modovi tamo ne bi isli, ali ne i LJES.
'palite svetla, ja već treći put pušim'Smeta mi jer ne vidim ništa!

Poslusala sam savet cenjenog Konja o duzem gledanju i mogu samo reci:“Alle Achtung, Nato, bas si zgodna!“

Lepasi.Јбт, вратих се да погледам слику, дал се стварно види![]()
Нарочито у мракуLepasi.

Ne vredi ništa ne vidim, i naočare sam obrisao, ali ne pomaže!Badri, iskolaci oci. Meni skoro ispale, ali videh Natu na kraju!
Pa vidi se kada se klikne na slikuЈбт, вратих се да погледам слику, дал се стварно види![]()
Nisi ih dovoljno iskolacio.Ne vredi ništa ne vidim, i naočare sam obrisao, ali ne pomaže!

Evo skroz otvoreno - vecina vas cetnicadi je mene ustasku macku ovdje lijepo prihvatila i ne zelim vam zadavati glavobolje.Па бре, опусти се. Обрише се понека порука и све ок.
Саћу ти певам тоBože, šta me okrene na Halida..ijuu