R
rdpetar
Gost
Koji programski jezik je bolji C++ ili delphi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sa druge strane neke stvari mi nisu jasne kod delphija/C++buildera recimo potreba za published: ??? ne razumem za sto je to potrebno zar public: sekcija ne zadovoljava potrebu?
Jezici kao sto su delfi,paskal...su obicno jezici koji su zastupljeni medju starijim programerima+nemaju neki dobar upgrade dok C/C#/C++/Cx,ti govori koliko je pouzdaniji,mada najbitnije od svega je da to sto naucis znas da upotrebis,i da program u kome radis(ili+programski jezik)ima svrhu,i da moze da izradi ono sto je tebi potrebno.To je generalno svrha,posto je sve pocelo od binarnog,programski jezici su ti samo razlicite varijacije i uslovi jednog te istog+napredniji uslovi,tako da mislim da je tvoje pitanje nepotpuno,i mislim da treba da navedes zasta si mislio jedan od ova 2 jezika da koristis,jer programskih jezika ima na hiljade,a sve cesce se softveri 21-og veka prave kombinacijom razlicitih jezika!??!?Koji programski jezik je bolji C++ ili delphi?