Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Ovde donesete vašu knjigu,ulogujete se i možete slobodno da čitate...
A možete i samo da blejite...

A možete i samo da blejite...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Praizvedba je bila u Oraču...Pero se sigurno seća,a mislim da je bio i Brana...
Ja sam bio ubeđen da je deliričan,a kad je ponovio u KC...shvatio koja je to
poderotina od gromade...
Ne nego moj deda...Brana Petrovic?
A Crncevic mezetio i sljokao samo gde je dzabe? U lokalitetu u Francuskoj?Ne nego moj deda...![]()
A Crncevic mezetio i sljokao samo gde je dzabe? U lokalitetu u Francuskoj?![]()
UPOZORENJE BRZOG SKAUTA!
Na objektu 137864, regije spirala 2 762 899,space 018,postoje živi oblici solidne ugljenične
konstrukcije,ali faličnih performansi koje krivi nekonzistentno zračenje dvojnog singlariteta
spirale.
Upozoravam sve koji se kreću u toj regiji na opasnost po ispravnost razumevanja na koje
utiču živi oblici sa 137864,posebno svojim zapisima koje čuvaju na raznim materijalnim
predmetima lokalnih naziva:Knjige,trake,filmovi,CD i sl. materijalni i elektromagnetni
zapisi...Ti zapisi opisuju nedogođene događaje,nestvarne stvarnosti,izmišljenu prošlost,
izmišljene odnose između bića,lažne oblike i dešavanja...
(Uzorci se šalju na analitičku obradu radi određivanja intervencije u konzistentnosti zračenja
i prestanku zlopaćenja tih bića sa svojim iluzijama i izmišljotinama)
Vakum!Zbog napisanih milion reči,zbog sanjanih, neodsanjanih snova.Vakum,kao privremeni medjuprostor mog lista života ili platno na kome će ostati neiizgovorene reči?!Vakum kao vapaj!...i "opasnost od nerazumevanja"kako Dragoljub piše kostantno je prisutna![]()
.
Unapred hvala ko mi preporuči neku komendiju!![]()
Preporucujem:
Vi ste- vi mali, porobljeni, balkanski narodi, a narocito Srbi -bezocno ukrali nasu muziku, nasu kuhinju,
nas orjentalni mentalitet i sada u otmenim frankfurtskim restoranima, uz zvuke otete turske muzike, prodajete
lakovernim Nemcima cevape, burek, sarmu, musaku, dakle tekovine nase tradicionalne kuhinje, dok Turci i dan danas
ciste kanalizacije, sakupljaju sekundarne sirovine i rintaju na gradjevinama. Vi ste- vi mali, porobljeni, balkanski narodi
- temeljno urnisali Osmansku impreriju, a kako stvari stoje na dobrom ste putu da urnisete i Evropu...
Toplo preporucujem Basarinu komendiju iz Frankfurta Dugovecnost
Čito...Ali hvala...
Basara,kad nije kreten-genijalac je...
Najbolje mi kad Nastasijević s garišom hrani žirafu, u Frankfurtskom zoo, mesom...Zinulo
žirafi dope na meso,a svaki put se uneredi jer je poznato da preživari imaju dugačka creva i
žešću crevnu floru za varenje celuloze...A mesojedi kratka crevca...Ka d žirafa vari-od mesa
ostane voda...Ali,dok snimi Nastasijevića-evo je kod ograde!
Ili razgovori Tita i Mira (Krleže)...
Baš me zabavila "Dugovečnost"...
Ev malo vedrine podalje od ....
Priča moj ponajbolji drugar,krajišnik da kad im u Krajini zaždi komšijin
maga u njihov kukuruz,"obuju" mu konzerve na sve četiri i ture ljutu
papricu zna se gde...Maga reve,ali nema bežanja!
Kažem ja: "Mučite životinje!"
"Ma kakvi,učimo ih...A nauka nijedna nije laka..."