Č I T A O N I C A

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A Crncevic mezetio i sljokao samo gde je dzabe? U lokalitetu u Francuskoj?:D

Bliski mi bili samo kosmopoliti,čak sam zbog tog i te komunjare iz Orača rado slušao...:mrgreen:
No ni Crnčević u mladosti nije bio nacionalista,a grebator-dakako...Svi su pesnici bili tezgaroši,da
se ne lažemo...I nisu bile neke gaže...:lol:
Mislim da za pesnike dolaze bolja vremena...Možda to zvuči neverovatno?
Verujte-biće novih trubadura...
U to ime...
:)

UPOZORENJE BRZOG SKAUTA!

Na objektu 137864, regije spirala 2 762 899,space 018,postoje živi oblici solidne ugljenične
konstrukcije,ali faličnih performansi koje krivi nekonzistentno zračenje dvojnog singulariteta
spirale.
Upozoravam sve koji se kreću u toj regiji na opasnost po ispravnost razumevanja na koje
utiču živi oblici sa 137864,posebno svojim zapisima koje čuvaju na raznim materijalnim
predmetima lokalnih naziva:Knjige,trake,filmovi,CD i sl. materijalni i elektromagnetni
zapisi...Ti zapisi opisuju nedogođene događaje,nestvarne stvarnosti,izmišljenu prošlost,
izmišljene odnose između bića,lažne oblike i dešavanja...
(Uzorci se šalju na analitičku obradu radi određivanja intervencije u konzistentnosti zračenja
i prestanku zlopaćenja tih bića sa svojim iluzijama i izmišljotinama)

Poslednja izmena:
UPOZORENJE BRZOG SKAUTA!

Na objektu 137864, regije spirala 2 762 899,space 018,postoje živi oblici solidne ugljenične
konstrukcije,ali faličnih performansi koje krivi nekonzistentno zračenje dvojnog singlariteta
spirale.
Upozoravam sve koji se kreću u toj regiji na opasnost po ispravnost razumevanja na koje
utiču živi oblici sa 137864,posebno svojim zapisima koje čuvaju na raznim materijalnim
predmetima lokalnih naziva:Knjige,trake,filmovi,CD i sl. materijalni i elektromagnetni
zapisi...Ti zapisi opisuju nedogođene događaje,nestvarne stvarnosti,izmišljenu prošlost,
izmišljene odnose između bića,lažne oblike i dešavanja...
(Uzorci se šalju na analitičku obradu radi određivanja intervencije u konzistentnosti zračenja
i prestanku zlopaćenja tih bića sa svojim iluzijama i izmišljotinama)

Naravno da se šalim...:mrgreen:
Ali...Uživajte u knjigama dok se to još može,jer postoji izvesna verovatnoća (samim tim što sam ja to mogao uopšte
i zamisliti) da će neke vanzeme naš svet videti takvim i intervenisati da neutrališu silnu zaraznu poplavu
laži naše ljudske civilizacije...

Vakum!Zbog napisanih milion reči,zbog sanjanih, neodsanjanih snova.Vakum,kao privremeni medjuprostor mog lista života ili platno na kome će ostati neiizgovorene reči?!Vakum kao vapaj!...i "opasnost od nerazumevanja"kako Dragoljub piše kostantno je prisutna:)

Vakum!Zbog napisanih milion reči,zbog sanjanih, neodsanjanih snova.Vakum,kao privremeni medjuprostor mog lista života ili platno na kome će ostati neiizgovorene reči?!Vakum kao vapaj!...i "opasnost od nerazumevanja"kako Dragoljub piše kostantno je prisutna:)

Da, to je danas veliki problem Niko nikoga ne razume:hahaha:
A svi su lepi, pametni i razumni.

Afirmativna komunikacija...Od Habermasa doneo Đinđić...
Dakle:Dopadnimo se jedni drugima,zadobijmo simpatije okoline,
uspeh nas neće mimoići i lepe emocije uz to...
Vežbajmo da budemo bolji,lepši,dopadljiviji!
I unutra u Ja ćemo biti lepši i manje depresivni i manje tragični...
Birajte lepe knjige s lepim i veselijim tekstovima-predlažem humor!
Sam više i ne mogu da se smaram s tugaljivim knjigama...
Unapred hvala ko mi preporuči neku komendiju!:lol::hvala:

.
Unapred hvala ko mi preporuči neku komendiju!:lol::hvala:

Preporucujem:

Vi ste- vi mali, porobljeni, balkanski narodi, a narocito Srbi -bezocno ukrali nasu muziku, nasu kuhinju,
nas orjentalni mentalitet i sada u otmenim frankfurtskim restoranima, uz zvuke otete turske muzike, prodajete
lakovernim Nemcima cevape, burek, sarmu, musaku, dakle tekovine nase tradicionalne kuhinje, dok Turci i dan danas
ciste kanalizacije, sakupljaju sekundarne sirovine i rintaju na gradjevinama. Vi ste- vi mali, porobljeni, balkanski narodi
- temeljno urnisali Osmansku impreriju, a kako stvari stoje na dobrom ste putu da urnisete i Evropu...

Toplo preporucujem Basarinu komendiju iz Frankfurta Dugovecnost:heart:

Preporucujem:

Vi ste- vi mali, porobljeni, balkanski narodi, a narocito Srbi -bezocno ukrali nasu muziku, nasu kuhinju,
nas orjentalni mentalitet i sada u otmenim frankfurtskim restoranima, uz zvuke otete turske muzike, prodajete
lakovernim Nemcima cevape, burek, sarmu, musaku, dakle tekovine nase tradicionalne kuhinje, dok Turci i dan danas
ciste kanalizacije, sakupljaju sekundarne sirovine i rintaju na gradjevinama. Vi ste- vi mali, porobljeni, balkanski narodi
- temeljno urnisali Osmansku impreriju, a kako stvari stoje na dobrom ste putu da urnisete i Evropu...

Toplo preporucujem Basarinu komendiju iz Frankfurta Dugovecnost:heart:

Čito...Ali hvala...
Basara,kad nije kreten-genijalac je...:mrgreen:
Najbolje mi kad Nastasijević s garišom hrani žirafu, u Frankfurtskom zoo, mesom...Zinulo
žirafi dope na meso,a svaki put se uneredi jer je poznato da preživari imaju dugačka creva i
žešću crevnu floru za varenje celuloze...A mesojedi kratka crevca...Ka d žirafa vari-od mesa
ostane voda...:hahaha:Ali,dok snimi Nastasijevića-evo je kod ograde!:rotf:
Ili razgovori Tita i Mira (Krleže)...:mrgreen:
Baš me zabavila "Dugovečnost"...

Poslednja izmena:
Čito...Ali hvala...
Basara,kad nije kreten-genijalac je...:mrgreen:
Najbolje mi kad Nastasijević s garišom hrani žirafu, u Frankfurtskom zoo, mesom...Zinulo

žirafi dope na meso,a svaki put se uneredi jer je poznato da preživari imaju dugačka creva i
žešću crevnu floru za varenje celuloze...A mesojedi kratka crevca...Ka d žirafa vari-od mesa
ostane voda...:hahaha:Ali,dok snimi Nastasijevića-evo je kod ograde!:rotf:
Ili razgovori Tita i Mira (Krleže)...:mrgreen:
Baš me zabavila "Dugovečnost"...

To sa zirafom stvarno su zvezdanni casovi covecanstva.
Mislim, treba ipak covek da bude beskrajno lucidan da bi mu palo na pamet da su zirafe biljojedi:zcepanje:

Ev malo vedrine podalje od ....

Priča moj ponajbolji drugar,krajišnik da kad im u Krajini zaždi komšijin
maga u njihov kukuruz,"obuju" mu konzerve na sve četiri i ture ljutu
papricu zna se gde...Maga reve,ali nema bežanja!

Kažem ja: "Mučite životinje!"
"Ma kakvi,učimo ih...A nauka nijedna nije laka..."

Ev malo vedrine podalje od ....

Priča moj ponajbolji drugar,krajišnik da kad im u Krajini zaždi komšijin
maga u njihov kukuruz,"obuju" mu konzerve na sve četiri i ture ljutu
papricu zna se gde...Maga reve,ali nema bežanja!

Kažem ja: "Mučite životinje!"
"Ma kakvi,učimo ih...A nauka nijedna nije laka..."

A sta j to maga?

Pas? Ali psa kukuruz ne zanima.
Svejedno sta je, meni je bilo kakvo mucenje zivotinja neshvatljivo, neprihvatljivo, a ovo o cemu ti pises je strava i uzas.
I sta rade ti tvoji frendovi kad taj ili ta Maga ne moze da bezi?
Mislim, stvarno.

Ne bih se ja bas hvalila takvim drugarom, stavise... Ta mi je slika sad totalno upropastila dan.
Kad rece maga, setim se one knjizice Ozlojedjeni magarcic, i onoga: "Mago od Magaradi, Mago imenom, a Magaradi prezimenom, ono "od" sam sam dometnuo", tako nesto. :)

I bolje da si mi krepa, Sivce,
sican se kad si na Misec vika
evo su niki dan i njegovu lipost razotkrili
:heart:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back