Poštovani molio bih vas za savet i pomoć.Imao sam operaciju umnjaka pre 2 meseca posle koje sam pio 3 puta antibiotike na dan(mislim da je bio amoksicilin) bez probiotika.Prvo da napomenem da mi je nekoliko godina već osetljiv stomak sa izrazenim meteorizmom i mukom tokom puberteta koja je prošla posle njega.Nedelju dana kasnije krenuli su jaki grčevi,gasovi,proliv i nadutost.Stolica je narandzasta,masna bez sluzi i krvi i bila spužvasta plutajući na vodi.Ultrazvuk je utvrdio da osim gorenapomenutih stvari sve korektno sa abdomenom dok je korpokultura utvrdila c diff prisutnu sa toksinom a bez toksina b i kandidom u većem broju.Doktorka opśte prake je zakljucila da je c diff laboratorijska greska dok mi je prepisala flukonazol za kandidu.Ne verujuci doktorki otisao sam kod gastrologa privatno koja mi je rekla da c diff nije greška i da je trebam ipak potvrditi i rešiti probioticima.Posle flukonazola mi je lakše ali svakako ostaju stomacne tegobe,stalno teranje u wc i nestabilne stolice(nekad tecne nekad čvrste) i čudni zvuci iz abdomena.
P.S:Imam polip promera 3 na žuči i hemangiom ali to nema veze sa ovim
P.S:Imam polip promera 3 na žuči i hemangiom ali to nema veze sa ovim