Buve, krpelji i ostala gamad

Una obozava beli luk :lol:
sta god da ispadne na pod u kuhinji,ona ce pojesti,bio to luk,krastavac,paprika ili masna krpa :lol:
zderonja
a na paradajz i kisele krastavchice se trese koliko ih voli :lol:
ali zivo meso ne voli....ranije ako mi ispadne parchence zivog mesa,ona pobegne :hahaha:

koliko kosta bayerova ogrlica?ali ona ide posle ampule...poludecu od tih ampula, koja je dobra koja slabije deluje,,,,sta vec raditi...Sara kaze beli luk,,,ova moja pobeze kad je osetila miris..frontline ne valja...ja nemam reci sta treba ...sto bi rekla moja drugarica moj veterinar je na odmoru(kao da nju leci), tako sad i ovaj s kojim se ja konsultujem,nije tu, a ovaj drugi cim mu nesto ti napomenes, pogled-valjda ja znam bolje nego ti!:otkacio:

Pa malo inovativnosti nije na odmet.. nema sta pas nece pojesti ako je npr. u loptici mlevenog mesa. Tako joj dajem tablete protiv parazita. Ali ako si sigurnija sa ogrlicama, i jednostavnije ti je, probaj to.. bolje je nego polivati je hemikalijama svakako.

probacu da bude manji cen i da ga umotam u sunkaricu, posto ona ima mala usta,,,mozda uspem da je prevarim.iznerviralo me danas kad sam nasla jednu buvu na njoj, a polila je i dobro utrljala onaj odvratni neostomostan.ako ima jedna, ostalo je jos..a nisam bas pristalica ogrlica jer je ova mala luckasta, mnogo jurca bojim se da se ne zakaci negde, jer svakakve gluposti radi.

Pa malo inovativnosti nije na odmet.. nema sta pas nece pojesti ako je npr. u loptici mlevenog mesa. Tako joj dajem tablete protiv parazita. Ali ako si sigurnija sa ogrlicama, i jednostavnije ti je, probaj to.. bolje je nego polivati je hemikalijama svakako.

Tablete za ciscenje od parazita idu na prazan stomak i ne sme da se daju sa hranom jer onda nemaju efekat. A sto se tice davanja lukica ili tableta , najjednostavnije je da se psu otvore usta , stavi na kraj jezika i zatvoris mu usta da proguta. Tako veterinati rade

una ima buve :shock:
a stavila sam joj onaj novi frontline,kako se vec zove :otkacio:
danas kupujem lepo neostomosan i ogrlicu,....
sva se rascesala u protekla dva dana...uopste nema mnogo buva,ali cese se ko da je sudnji dan,sva je crvena i u ranicama....ne znam sada sta da radim,kako da joj stavim neostomosan a ima te ranice...? a svi u parku se zale kako nista ne deluje na buve.....ali niko nije probao neostomosan....

una ima buve :shock:
a stavila sam joj onaj novi frontline,kako se vec zove :otkacio:
danas kupujem lepo neostomosan i ogrlicu,....
sva se rascesala u protekla dva dana...uopste nema mnogo buva,ali cese se ko da je sudnji dan,sva je crvena i u ranicama....ne znam sada sta da radim,kako da joj stavim neostomosan a ima te ranice...? a svi u parku se zale kako nista ne deluje na buve.....ali niko nije probao neostomosan....

Jesi li sigurna da ima buve,da li videla buvu na njoj?

Moji psi koriste onaj stari fronline i nemaju ni buve ni krpelje 3 meseca. Mozda kod Une nisu u pitanju buve.

jesu buve.ovako se ne vide,retko kad i to po jedna-dve ali kada sam je kupala,ispalo je mnogo buva...
zvao je goran danas veterinarku i rekla je da je natopim neostomosanom posto u zadnje vreme jedino on deluje kako treba na ove"hibride" kako ih je nazvala,a posle toga da joj stavim ogrlicu

Tablete za ciscenje od parazita idu na prazan stomak i ne sme da se daju sa hranom jer onda nemaju efekat. A sto se tice davanja lukica ili tableta , najjednostavnije je da se psu otvore usta , stavi na kraj jezika i zatvoris mu usta da proguta. Tako veterinati rade

U pravu si, ma ubacim tabletu u malecko parce mesa jer joj dajem 4 i svaki put malo se rvemo oko otvaranja usta, tako da ne posumnja sta je unutra a i uspem da ubacim brzom brzinom na kraj jezika da ih ne bi zvakala. Ne bi trebalo tih par grama mesa da ometa dejstvo tableta. Beli luk sitnim da ga ne bi pregrizla pa eeeww, a i nisam tu svaki dan da joj dam ceo cenj. :)

U pravu si, ma ubacim tabletu u malecko parce mesa jer joj dajem 4 i svaki put malo se rvemo oko otvaranja usta, tako da ne posumnja sta je unutra a i uspem da ubacim brzom brzinom na kraj jezika da ih ne bi zvakala. Ne bi trebalo tih par grama mesa da ometa dejstvo tableta. Beli luk sitnim da ga ne bi pregrizla pa eeeww, a i nisam tu svaki dan da joj dam ceo cenj. :)

A zasto psu dajes beli luk???????

Videla sam juce u pet centru neki medaljon,koji stvara elektromagnetno polje oko zivotinje i stiti od buva i krpelja 2 godine.Kosta oko 3500din,i malo mi je skupa investicija da isprobavam na svim svojim zivotinjama da li radi,pa me interesuje jel neko zna nesto o tome?? jel ako stvarno radi onda bi me to spaslo debelo od svih gamadi :D

aha....sad sam vas procitala...ja neki dan kukam kako sam okupala kuju neostomosanom, i da smrdi i da me bio strah itd. ali buva nemaaaaaaaaaaaaaaaaa...ali nisam ga dugo drzala dobro utrljala, nisam ga cak ni natapala sundjerom kako su mi rekli, pas se odmorio...kad sam pitala za ogrlicu ubise me u pojam, mozda je alergicna...blalalala..Juce sam svratila do jedne zene koja ima muzjaka koji odgovara mojoj kuji(to mi mislimo), ona mi prica o nekim kapima ukapas iza vrata 2-3 kapi i kod repa i nema buva...negde preko 500 din. je to sredstvo..ovog veta cu da obesim ne rece mi nista o tome.Zna li neko nesto?

Back