mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Te Dorine bubuljice su od vode iz onog potoka/kanala, mazi joj to flogocidom. A buve ces najlakse da nadjes preko go.vanaca, ono crno sto pucka medju noktima, stavis na papir, pokvasis i ako se topi crveno, to su buvlje kake. Ponavljam ovde da jos neko procita, nisu svi pacijenti naseg odeljenja. A tom iz parka reci da je nekad bilo i za ljude normalno da imaju buve, pa ako misli da je to u redu, neka ih i na sebi zapati.
Mislim, stvarno, Duowin za ose preko 15kg kosta 600 dinara, ako to ne moze, neka pokloni psa pa neka se ubije. 
Mislim, stvarno, Duowin za ose preko 15kg kosta 600 dinara, ako to ne moze, neka pokloni psa pa neka se ubije.

(drugim recima nije original
)!!! Zato svi... budite jako, JAKO pazaljivi. Kopija neceg ozbiljnog kao Frontline moze biti jako opasna i cak ubiti vaseg psa. Za kopije sam cula ranije... I zato uvek bila pazljiva. Iskreno nisam mislila da cu ikad naici na tako nesto jer kupujem u prodavnicama, a ne na pijaci ili od drugih ljudi. Sutra idem da ga vratim, videcemo kako ce proci! Zena cija je prodavnica mi nije dala racun, iako sam ja insistirala (nije mogla da nadje sifru?)... To mi je bilo odmah sumnjivo (biti uvek blago paranoican nije tako lose eh
?), ali sam odlucila da joj verujem posto je poznajem vec neko vreme. Ne znam sta da mislim... Da li ona ni ne zna sta prodaje
... Mislim da je to bio Frontline Combo. Fotografije toga nemam, ali ispod su zakacene fotografije "kineskog" od danas. Molim moderatore da ovo prikace na relevantne stranice na forumu Krstarice.
!