a zasto bi skidao kredit u drugom busu? ponistio si u prethodnom, a podrzace te i ostali putnici u prici ako gospoda kontrolori glume ludilo...
Znaci sve se svodi na podrsku i dobru volju. Bas lepo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto bi skidao kredit u drugom busu? ponistio si u prethodnom, a podrzace te i ostali putnici u prici ako gospoda kontrolori glume ludilo...
Znaci sve se svodi na podrsku i dobru volju. Bas lepo.

ako nista mozes lepo da ih nahranis kur*em, ili da izletis na sledecoj(najbolja opcija)![]()
Al vam je rezon.Trebali ste svi da šiljite vaše qrce kad je Đilas pokrenuo taj lopovluk. Ovi što rade kao kontrolori, rade svoj pos'o
Al vam je rezon.Trebali ste svi da šiljite vaše qrce kad je Đilas pokrenuo taj lopovluk. Ovi što rade kao kontrolori, rade svoj pos'o
Zamisli da si nezaposlen. I ponude ti da radiš kao kontrolor. Jel bi prihvatio?aha, aha, a dok nisu postali kontrolori uredno su imali karte, mesecne i tako to, nisu se svercovali, ma jok...a i zasto bi neko skidao kredit dva puta za jednu voznju samo zato sto se bus pokvario, ili su mozda i za to odgovorni putnici....?
Zamisli da si nezaposlen. I ponude ti da radiš kao kontrolor. Jel bi prihvatio?
Nisam mislila samo na duplo kucanje karata. Generalno je situacija takva da se svi izdrkavaju na njih zbog đilasove mućke.
naravno da bih se zaposlio, pa bogov'o sam i oca i majku onima iz zadruge kad me nisu zvali za ono kolektivno zaposlenje, kad je to bilo 2010 cini mi se....ALI, to ne mora da znaci da isto tak ne bih progledao kroz prste kad god mogu, mada je to bilo malo teze kad uvek ide neki nadzornici-qrci-palci u grupi...eben je to pos'o ali neko mora to da obavi , glupo mi je kad vidim da neki kontrolori posto-poto dave one bez karte i posle kad dobiju po pi*ki djavo im je kriv....ps. za koga si glasala na izborima za gradonacelnika? za Djilasa mozda...
To pitanje sam i ja "vama" postavila na prethodnoj strani.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/551139-Da-li-ste-glasali/page16?p=21546044#post21546044
...a i jos nikad nisam izlazio na glasanjenisam iz BG-a...a i jos nikad nisam izlazio na glasanje

Da. Ali je i dalje Đilas (koji je glavni i odgovorni urednik ovog lopovluka) gradonačelnik ...Prosli izbori, pocela hajkai pojacane pretnje gradjanima. Kazu koga uhvate bez karte da ce cak ici i u plenidbu imovine prinudnom naplatom.
Ovo nije ni Hitler radio u okupiranim zemljama.
Zamisli da si nezaposlen. I ponude ti da radiš kao kontrolor. Jel bi prihvatio?
Nisam mislila samo na duplo kucanje karata. Generalno je situacija takva da se svi izdrkavaju na njih zbog đilasove mućke.
pa tolerantniji su nego ranija kontrola
ja uglavnom cekiram, mada ja placam regularno 60 din, ili kupim kartu kod vozaca ako idem na neku duzu relaciju
ali uglavnom tolerisu i ima ih uglavnom u centru grada
120 rsd je karta kod vozaca

У Русији ( Москва и Петроград), појединачни жетон за улазак у метро (који се купује на благајни на улазу) кошта 25 рубаља (70 динара) и важи све док не изађеш из метроа, што значи да можеш да комбинујеш више линија, односно преседања. Карта за 10 улазака у метро кошта 200 рубаља (500 динара). У Берлину дневна карта за све видове превоза (аутобус, трамвај, тролејбус, С-бан и У-бан) кошта 6,70 евра. Код нас је све најскупље...![]()
120 rsd je karta kod vozaca
Kada sam prosli put isao sa aerodroma do Zelenog Venca vozac mi je naplatio 200 dinara u busu.
Jel si dobio račun?
Možeš da ga tužiš.
Karta u autobusu je uvek duplo skuplja od one na kiosku, što mu u ovom slučaju dođe 120.