BUS+PLUS=UCENA

• Začetnik teme Začetnik teme dang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Al vam je rezon.Trebali ste svi da šiljite vaše qrce kad je Đilas pokrenuo taj lopovluk. Ovi što rade kao kontrolori, rade svoj pos'o

aha, aha, a dok nisu postali kontrolori uredno su imali karte, mesecne i tako to, nisu se svercovali, ma jok...a i zasto bi neko skidao kredit dva puta za jednu voznju samo zato sto se bus pokvario, ili su mozda i za to odgovorni putnici....?

aha, aha, a dok nisu postali kontrolori uredno su imali karte, mesecne i tako to, nisu se svercovali, ma jok...a i zasto bi neko skidao kredit dva puta za jednu voznju samo zato sto se bus pokvario, ili su mozda i za to odgovorni putnici....?
Zamisli da si nezaposlen. I ponude ti da radiš kao kontrolor. Jel bi prihvatio?
Nisam mislila samo na duplo kucanje karata. Generalno je situacija takva da se svi izdrkavaju na njih zbog đilasove mućke.

Poslednja izmena:
Nisam mislila samo na duplo kucanje karata. Generalno je situacija takva da se svi izdrkavaju na njih zbog đilasove mućke.

naravno da bih se zaposlio, pa bogov'o sam i oca i majku onima iz zadruge kad me nisu zvali za ono kolektivno zaposlenje, kad je to bilo 2010 cini mi se....ALI, to ne mora da znaci da isto tak ne bih progledao kroz prste kad god mogu, mada je to bilo malo teze kad uvek ide neki nadzornici-qrci-palci u grupi...eben je to pos'o ali neko mora to da obavi , glupo mi je kad vidim da neki kontrolori posto-poto dave one bez karte i posle kad dobiju po pi*ki djavo im je kriv....ps. za koga si glasala na izborima za gradonacelnika? za Djilasa mozda...

naravno da bih se zaposlio, pa bogov'o sam i oca i majku onima iz zadruge kad me nisu zvali za ono kolektivno zaposlenje, kad je to bilo 2010 cini mi se....ALI, to ne mora da znaci da isto tak ne bih progledao kroz prste kad god mogu, mada je to bilo malo teze kad uvek ide neki nadzornici-qrci-palci u grupi...eben je to pos'o ali neko mora to da obavi , glupo mi je kad vidim da neki kontrolori posto-poto dave one bez karte i posle kad dobiju po pi*ki djavo im je kriv....ps. za koga si glasala na izborima za gradonacelnika? za Djilasa mozda...

To pitanje sam i ja "vama" postavila na prethodnoj strani.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/551139-Da-li-ste-glasali/page16?p=21546044#post21546044

Prosli izbori, pocela hajkai pojacane pretnje gradjanima. Kazu koga uhvate bez karte da ce cak ici i u plenidbu imovine prinudnom naplatom.
Ovo nije ni Hitler radio u okupiranim zemljama.

Zamislite, ovi iz BUS+ ce da vrse prinudnu naplatu i plenidbu imovine za 50 dinara, a sa druge strane ako su gradjani pokradjeni za manje od 150 evra ni policija ne izlazi niti se pokrece bilo kakav postupak.

Slazem se. Pre neki dan, znaci proslo dosta vremena od pocetka ovog novog gradonacelnikovog biznisa, udjem ja u tramvaj, cekiram se uredno ali bez gledanja u ekran. Iza mene bilo dosta sveta. I vec na sledecoj stanici udje devojce, kontrola. Sto ste niste cekirali? Ja u zemlju da propadnem. A ona mi ljubazno cekirala kartu. A kad je krenula niz tramvaj, krenu napusavanje od kurte, pa se prikljuci i murta, pa murtinica... I mislim se, koja je muka naterala to devojce da radi tako goMnjiv posao. A srpskim vladarima ***** sve po spisku ...

pa tolerantniji su nego ranija kontrola
ja uglavnom cekiram, mada ja placam regularno 60 din, ili kupim kartu kod vozaca ako idem na neku duzu relaciju
ali uglavnom tolerisu i ima ih uglavnom u centru grada

У Русији ( Москва и Петроград), појединачни жетон за улазак у метро (који се купује на благајни на улазу) кошта 25 рубаља (70 динара) и важи све док не изађеш из метроа, што значи да можеш да комбинујеш више линија, односно преседања. Карта за 10 улазака у метро кошта 200 рубаља (500 динара). У Берлину дневна карта за све видове превоза (аутобус, трамвај, тролејбус, С-бан и У-бан) кошта 6,70 евра. Код нас је све најскупље...:)

У Русији ( Москва и Петроград), појединачни жетон за улазак у метро (који се купује на благајни на улазу) кошта 25 рубаља (70 динара) и важи све док не изађеш из метроа, што значи да можеш да комбинујеш више линија, односно преседања. Карта за 10 улазака у метро кошта 200 рубаља (500 динара). У Берлину дневна карта за све видове превоза (аутобус, трамвај, тролејбус, С-бан и У-бан) кошта 6,70 евра. Код нас је све најскупље...:)

Moskva je jos i skupa u odnosu na grad u kome ja zivim. Do prije nekoliko dana cijena karti u svim vrstama javnog prevoza je bila 11 rublji a sada je poskupilo u tramvajima i autobusima na 13 a u marsrutkama na 14 rublji i svi se uhvatili za glavu od skupoce a kada im kazem da u Sarajevu jedan bilet u gradskom saobracaju kosta skoro 40 rublji samo me blijedo gledaju.

Jel si dobio račun?
Možeš da ga tužiš.
Karta u autobusu je uvek duplo skuplja od one na kiosku, što mu u ovom slučaju dođe 120.

Nije mi dao kartu. Ma nije problem. Ionako gradski saobracaj koristim samo par puta godisnje kada prolazim od aerodroma do glavne autobuske stanice i obratno. Samo mi se zadnji put ta cijena ucinila bas velika pa zato pitam.

Polako su poceli da se otvaraju i pokazuju cije je sta , gledam da Ozegovic promovise novi sistem ulaska i izlaska it vozila i poostravanje kontrole ( a sad im po mom misljenju ne radi preko 30 posto automata a autobusi nikas gori i neredovniji a tek sistem obavestavanja ).:dash:

Back