Bus plus mafija manja za jednog clana

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srbija se godisnje zaduzi 2milijarde evra. Od koga uzeti te pare. Imas i u nemackoj i svim zemljama korucije. I opet svi placaju kartu. Ne mogu ja sada uzeti mercedes i reci on je odsteta jer je moj pradeda radio u mercedesovim fabrikama kao zarobljenik. I hrvatska je dosta ekonomski jaca od srbije, ima primorje. A kad bi uzeli svu imovinu od bogatasa(ne znam zasgo je greh biti bogat) opet bi to potrajalo samo za 2godine penzija

- - - - - - - - - -

I pitanje glasi iz kojih izvora treba da se obezbedi funcionisanje drzave. Sta bi vi uradili. Za 100000evra moze se zaposliti 10000 ljudi i to je vec 30000 sitih ljudi

2 milijarde evra godišnje na 7,5 miliona ljudi kada se podeli koliko to dodje po glavi?
koliko to meni dodje para?
ja nisam dobio ništa!
oću svoj deo!

i gde je 51 milijarda evra za ovih 14 godina što pita EU a svi Šojići pa se ne setjaju ?
Znaš šta može da se uradi sa tolike pare?
Da podmitimo Šiptare da nam vrate Kosovo

Lako. Sniziti kamantne stope na kredite i dozvoliti malim, srednjim, velikim preduzećima da se zadužuju po povoljnim uslovima. Ovako visoka kamantna stopa NBS-a ne daje mogućnost da se stanovništvo razvija. Tako bi banke plasirale svoj novac u Srbiju a one koje to ne žele isto kao i Orban, ajd napolje iz naše zemlje. Lako je samo treba malo volje i pravih ljudi. Takodje istog momenta zaustaviti neoliberalnu politiku.

Орбана је Брисел критиковао због тога, а ми у условима кад по сваку цену хоћемо да се приближимо ЕУ не можемо себи то да дозволимо..

Орбана је Брисел критиковао због тога, а ми у условима кад по сваку цену хоћемо да се приближимо ЕУ не можемо себи то да дозволимо..

Nije tačno. Dovoljno je da smanjimo kamatne stope u NBS-u. Sa ovako visokim kamatnim stopama neko krade gradjane, neko ima tala. Jer banke nemaju interesa da ulažu u Srbiju a kod njih su pare, onda se posle pitate kako je isisano iz Srbije 51 milijardi eura. Eto tako što NBS ima viskoe kamatne stope pa se privatnim bankama ne isplati da ulažu u Srbiju, već kupe kajmak i nose napolje. Zna to Vučko samo nema muda da odreaguje jer ko zna ko sve ima udela u raspodeli razlike u kamatama, glavno da zna da kaže " nešto " Devenprotu za televiziju a tamo gde nam je hleb. nesme.

Nije tačno. Dovoljno je da smanjimo kamatne stope u NBS-u. Sa ovako visokim kamatnim stopama neko krade gradjane, neko ima tala. Jer banke nemaju interesa da ulažu u Srbiju a kod njih su pare, onda se posle pitate kako je isisano iz Srbije 51 milijardi eura. Eto tako što NBS ima viskoe kamatne stope pa se privatnim bankama ne isplati da ulažu u Srbiju, već kupe kajmak i nose napolje. Zna to Vučko samo nema muda da odreaguje jer ko zna ko sve ima udela u raspodeli razlike u kamatama, glavno da zna da kaže " nešto " Devenprotu za televiziju a tamo gde nam je hleb. nesme.

Не можемо да смањимо каматне стопе јер ћемо потопити привреду и грађане који имају кредите у еврима, а таквих је много.

Lako. Sniziti kamantne stope na kredite i dozvoliti malim, srednjim, velikim preduzećima da se zadužuju po povoljnim uslovima. Ovako visoka kamantna stopa NBS-a ne daje mogućnost da se stanovništvo razvija. Tako bi banke plasirale svoj novac u Srbiju a one koje to ne žele isto kao i Orban, ajd napolje iz naše zemlje. Lako je samo treba malo volje i pravih ljudi. Takodje istog momenta zaustaviti neoliberalnu politiku.

Nama niko nece da da pare po niskoj kamati jer je kreditni rejtig zemlje nula. I zaduzeni smo do ogromne mere. Neko mora da vrati te pare. U samoj srbiji imas duplo vise radnika nego penzionera i obrzovna struktura stanovnistva je slaba. Nasi obrazovani ljudi otisli su u zemlje gde vlada red i gde gradska saobracana preduzecsa pozitivno posluju. Kako obezbediti 5 milijardi za penzije godisnje tj svaki zaposleni treba da uplati oko 4000 evra samo za penzije. To je oko 350evra mesecno. Kako bi ti rasteretio privredu. Ja kao poslodavac recimo trebo bi za svakog radnika da placam penziono osigursnje 350evra i plus njegova plata

Ako ti se ne svidja bus plus i zakon u srbiji, preselis se za somaliju ili neku slicnu drzwvu

A to što ti ne znaš zakon ne znači da su svi kao ti
Zakon STROGO SANKCIONIŠE davanje ličnih podataka bilo kog gradjanina Republike Srbije trećem licu (pa i privatnoj firmi) bez odobrenja tog istog gradjanina.

Znaš, jeste se lepo setili šta da radite sa komunalcima
ali oni eto smeju da izvedu putnika i od tog trenutka BUSPLUS nema ništa sa tom osobom
a kadaga bez povreda sprovedu do policijske stanice dalje komunalna policija nema ništa sa tom osobom

A da busplus čeka podatke od policije je protivzakonito
To što putnik nije imao kartu rešeno je izlaskom iz vozila
a davanje podataka APEX-u je kriminalno delo

A to što ti ne znaš zakon ne znači da su svi kao ti
Zakon STROGO SANKCIONIŠE davanje ličnih podataka bilo kog gradjanina Republike Srbije trećem licu (pa i privatnoj firmi) bez odobrenja tog istog gradjanina.

Znaš, jeste se lepo setili šta da radite sa komunalcima
ali oni eto smeju da izvedu putnika i od tog trenutka BUSPLUS nema ništa sa tom osobom
a kadaga bez povreda sprovedu do policijske stanice dalje komunalna policija nema ništa sa tom osobom

A da busplus čeka podatke od policije je protivzakonito
To što putnik nije imao kartu rešeno je izlaskom iz vozila
a davanje podataka APEX-u je kriminalno delo

Шта булазниш ти, ко даје податке апексу?

but Croatia does not need him back...
they have no single need from him for the their own favor...
absolutey unusefull person
but they are happy Serbia pays him instead of the hungry Serbian child or child withiut the parents or hungry pensioner

Moja porodica je jadnice prosle godine uplatila oko 3 miliona dinara poreza u budzet i opet placam prevoz, tacnije vise se vozim taksijem

Nama niko nece da da pare po niskoj kamati jer je kreditni rejtig zemlje nula. I zaduzeni smo do ogromne mere. Neko mora da vrati te pare. U samoj srbiji imas duplo vise radnika nego penzionera i obrzovna struktura stanovnistva je slaba. Nasi obrazovani ljudi otisli su u zemlje gde vlada red i gde gradska saobracana preduzecsa pozitivno posluju. Kako obezbediti 5 milijardi za penzije godisnje tj svaki zaposleni treba da uplati oko 4000 evra samo za penzije. To je oko 350evra mesecno. Kako bi ti rasteretio privredu. Ja kao poslodavac recimo trebo bi za svakog radnika da placam penziono osigursnje 350evra i plus njegova plata

Kada NBS- snizi kamatnu stopu na 2%, tada će banke imati interesa da plasiraju novac u Srbiju, tada će svaki seljak, preduzetnik, industrijalac ili bilo koje pravno lice imati računa da uzme kredit pod povoljnim kamantnim stopama od 4-5%, kao što u svim normalnim zemljama ima u svetu. Onda će svaki seljak početi da tovi svinje umesto Švabe kojeg reklamiraju kao spascica stranog investitora, pa će seljaci kupovati prasiće, neki će krmače da zapate, povećaće se platni promet u Srbiji i stvoriće se veća masa para. Potšo je naš seljak pametan on će da uveća kapital. Pošto je Srbija veća od Holandije onda ima šanse da napravi dobar obrt samo u poljoprivredi a gde su ostale grane. Tako se to radi, samo ako se hoće.

Шта булазниш ти, ко даје податке апексу?

pročitaj Ugovor o izdavanju personalizovane kartice gradjanima Republike Srbije
ako se protivzakonita odredba o skupljanju podataka Gradjan Srbije uključujući i JMBG ne potpiše - nema izdavanja personalizovane kartice

Dalje, BusPlus prihvata nezaposlene samo na evidenciji NSZ-a a ali ne i ako samo imaš radnu knjižicu kod sebe
Za Zdravstveno osiguranje kao nezaposlen moraš da imaš radnu kjnižicu kod sebe ali BusPlus bole kita što si nezaposlen sa radnom knjižicom kod sebe i dostupnom na uvid jer nisi u NSZ

To da li ću se javljam NSZ-u ili neću MOJA STVAR a GSB MORA DA MI OMOGUĆI povlašćenu kateoriju jer imam dokaz da sam nezaposlen a ne evidentiran
Medjutim BusPlus TO SPREČAVA jer imaju bazu povezanu sa NSZ-om pa i na taj način prikupljaju podtake o meni.

Baš po zakonu? zar ne?
Mislim zakon je sve regulisao ali banda ga ne čita sem ako nije u njihovu korist...

- - - - - - - - - -

Не можемо да смањимо каматне стопе јер ћемо потопити привреду и грађане који имају кредите у еврима, а таквих је много.

a ti se i u ekonomiku razumeš?
au majku mu poljubim... pa što radiš ko pandur TRČI KOD JORGOVANKE...
budi joj savetnik, odlična plata hebote!

šta mene bole ko se zadužio za kredit što u evrima što u švajcarcima?
i tebe bole što narod bez posla nema za kartu nego mu policija prebija rebra i preprodaje bubrege...

nek i ovi sa kreditom idu u onaj plastenik na jug Srbije
nek pojačaju platu pa nek vrate kredit
ne uzima se pozajmica ako nemaš da vratiš
svi bi da izigravaju političare pa da zajme a nemaju da vrate...
e malo morgen...
vidla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu...

Poslednja izmena:
Kada NBS- snizi kamatnu stopu na 2%, tada će banke imati interesa da plasiraju novac u Srbiju, tada će svaki seljak, preduzetnik, industrijalac ili bilo koje pravno lice imati računa da uzme kredit pod povoljnim kamantnim stopama od 4-5%, kao što u svim normalnim zemljama ima u svetu. Onda će svaki seljak početi da tovi svinje umesto Švabe kojeg reklamiraju kao spascica stranog investitora, pa će seljaci kupovati prasiće, neki će krmače da zapate, povećaće se platni promet u Srbiji i stvoriće se veća masa para. Potšo je naš seljak pametan on će da uveća kapital. Pošto je Srbija veća od Holandije onda ima šanse da napravi dobar obrt samo u poljoprivredi a gde su ostale grane. Tako se to radi, samo ako se hoće.
Da ponovim, da je poljoprivreda toliko profitabilns ne bi agrarne zemlje bile siromasne dok industrijske bogate. I srbija subvecionise masovno kredite nisam primetio napredak.

- - - - - - - - - -

Uzeli smo dosta love i to sve preko ledja naroda napacenog

Шта ти трабуњаш леба ти? Нико никог не бије по ушима да потписује уговор, исто раде и у банци, траже ти личну карту и матични број, исто раде и провајдери, у којој џунгли ти живиш?

Тебе не боле ко се задужио у којој валути, али ако хоћемо да нам ово мало привреде ради морамо да пазимо шта радимо, кад су будале ликвидирале домаће банке и форсирале задуживање у страној валути.

Da ponovim, da je poljoprivreda toliko profitabilns ne bi agrarne zemlje bile siromasne dok industrijske bogate. I srbija subvecionise masovno kredite nisam primetio napredak.

Poljoprivreda je jedina grana u Srbiji koja daje suficit a to znači da je jedina koja zaradjuje pare, niko više u Srbiiji ne zaradjuje pare. To je jedina grana u Srbiji gde se novac brzo zaradi i obrne. Svako ko je malo samo pametan odmah bi uložio u poljoprivredu ali neće znaš zašto. Jer je Vučko obećao EU da će prodavati poljoprivredno zemljište od 2017 pa nije rad da diže cenu svojim partnerima iz EU.

Poljoprivreda je jedina grana u Srbiji koja daje suficit a to znači da je jedina koja zaradjuje pare, niko više u Srbiiji ne zaradjuje pare. To je jedina grana u Srbiji gde se novac brzo zaradi i obrne. Svako ko je malo samo pametan odmah bi uložio u poljoprivredu ali neće znaš zašto. Jer je Vučko obećao EU da će prodavati poljoprivredno zemljište od 2017 pa nije rad da diže cenu svojim partnerima iz EU.

Poljoprivreda prima ogromne subvencije iz budzeta. A to dugorocno nije resenje za srbiju. Zapadne zemlje mogu to da rade jer imaju jaku industriju. Nego samo na jedno pitanje me zanima odgovor. Kako nastaviti isplacivati ovako visoke penzije.

Papkari naravno po gradskoj regulativi ne smiju biti držani u centralnim gradskim općinama
no na periferiji papkari mogu biti gajeni za potrebe ljudske prehrane.[/QUOTE]

Ako te bas zanima poreklo moj jedan cukundeda je bio ruski jevrej, a drugi je bio austrijanac koji je poginuo u prvom svetskom ratu protiv srba. I opet sebe smatram 100% srbinom.

Poslednja izmena od moderatora:
Poljoprivreda prima ogromne subvencije iz budzeta. A to dugorocno nije resenje za srbiju. Zapadne zemlje mogu to da rade jer imaju jaku industriju. Nego samo na jedno pitanje me zanima odgovor. Kako nastaviti isplacivati ovako visoke penzije.

Vidi ovako, pare iz banke koje nisu državne, odu kod seljaka, malog privrednika, velikog sve jedno. Svako ko želi da radi ima interesa da se domogne kapitala kako bi mogao da ga obrće i uvećava. Vsake godine neko bi uzimao kredit za ulaganje, neko bi kuću pravio, pa bi majstorima kupio pivo, kupio bi ciglu, cement, trošio bi novac, taj novac koji bi se našao u obrrtu bio bi oporezovan, tako bi svake godine država sve više i više punila budžet i spašavala se. Najbolji način da se pare ulažu jeste poljopriverda jer tu jednimo postoji zarada. Kada poljoprivreda dodje do nekgo nivoa onda se razvija sama po sebi i prehrambena industrija, ljudi se sve više zapošljavaju, sve više troše, sve je veći priliv novca od poreza. Neko će konačno kupiti nov auto usisivač televizor, tako se može i industrija razvijati, sve se pokreće sa mrtve tačke. Zna to Vučko,. jer ako spominej Vebera, onda mu je sigurno poznat i Kezijasnki način a tako se zapad razvijao. Već njih boli briga za narod, njima su važne brojke, oće li Bole toviti svinje ili Šulc njima sve jedno tu je problem.

Ako te bas zanima poreklo moj jedan cukundeda je bio ruski jevrej, a drugi je bio austrijanac koji je poginuo u prvom svetskom ratu protiv srba. I opet sebe smatram 100% srbinom.

e izvini, ali pristojnost mi nalaže da ne komuniciram dalje sa tobom
nije u redu, nisi ti kriv, ne obraćaj pažnju i zaboravi nije bilo namerno
ne želim da ti otežavam situaciju

au sunce ti...

gde je catterpillar što mu baba sigurno bila engleska krajica a deda bio robin hud?
a se i njemu izvinim... nije u redu... ni on nije kriv...

Poslednja izmena od moderatora:
Veci sam u svakom slucaju srbin od tebe. I svetliji. Plus placam porez srbiji i placam kartu, kupujem gotovo uvek srpske stvari(odecu obucu) i tako pare ostaju u srbiji. Tacno nisam pravi srbin jer samo pravi srbi mogu da zive na gribaci nas nesrba, jer ovo je ipak srpska zemlja.

Jeste ti si Srbin i ti kupuješ sve srpsko. I one patike made in china su srpske
i onaj uvezeni kupus i lubenice u MAXIju su srpske i krompir i beli luk i jabuke iz Indije
i mi smo ti zahvalni što opstajemo zahvaljujući tebi, niko ništa ne plaća da nije tebe mi bi prsli
ti si zapravo jedini koji plaća, baš su se pitali u SDK odakle ona jedina uplata?

PUNO TI HVALA!
NAJBOLJI SI!
:heart:

Back