Buš o uspesima i propustima

oni nisu ubili pola miliona ljudi u iraku.

95% smrti tamo dolazi iz mrznje i extremizma u samom iraku, koje su isplivale kad je stari represivni sadamov sistem pao.
vidish i sam- shiitska i kurdska vecina recimo slavi sadamovo pogubljenje, suniti raznose...

sve u svemu, nije tacno da su ameri ubili 500 000 ljudi

inace, americki interes jeste da irak sada bude stabilan i koliko moze demokratski

Jaguar b. p.:
На страни си кажеш мањег зла,крсташке коалиције. .

crusadersyq7.jpg

jedino ja i jaguar kapiramo ovaj rat..
samo smo na razlicitim stranama,..yebiga

Стварно... Па колико је онда убила Коалиција, баш да чујемо.
Кажи нам своју процену, па да ја онда пробам да ти покажем колико се твоја представа о ситуацији разликује од стварности.

Pravo da vam kažem, baš me briga i za Amere i za Iran i za Irak. Zajedno su trgovali, pa sad nek se j*bavaju međusobno. Ko god dođe na vlast u Americi, za ostale države će biti isto. Jer poznato je da svaka Američka vlast menja samo unutrašnju politiku, dok im je spoljna politika uvek ista!

:idea: :idea: :idea: :idea:

Jaguar b. p.:
Стварно... Па колико је онда убила Коалиција, баш да чујемо.
Кажи нам своју процену, па да ја онда пробам да ти покажем колико се твоја представа о ситуацији разликује од стварности.

ne znam, koliko?

Ирачки Отпор је убио до 150.000. Мултинационална Коалиција медиокритета је убила 500.000, од тога 4000 Ал-Каа'ида бораца и 496.000 обичних Ирачана који везе немају с тероризмом.

Али ти то наравно подржаваш, важно је да људи не страдају...

Па зашто онда подржаваш будале које убијају 100.000 људи без икаквог разлога

Не би ли напротив требало да их осудиш, и оцениш да заслужују да наиђу на оружани отпор

Obersturmfuehrer:
trebalo bi...to i radim, ali nisam protiv njih...
kao sto sam rekao u nekoj drugoj temi, vise mi se svidja ideja da glavni bude amer, nego kreten sa atomkom...
Slazem se, ali se mnogi u Iraku ne slazu sto i jeste problem.
Danas ljudi osudjuju bombase na svoj narod i u pravu su, ali onda treba osuditi i nase "bombase samoubice" u II svetskom ratu (partizane) kojima je bilo lako da vode gerilski rat protiv Nemaca, a ovi zauzvrat streljali 100 za jednog u Kragujevcu i Kraljevu.
Sta reci, osim zajebano je sve to imati lud narod i drzavu, koji bi radije da nastavi sa zabludama nego da prizna da je maltene sve sto je uradjeno u istoriji bilo CIST IDIOTIZAM !!!
Eh, samo da knez Mihajlo nije ubijen bilo bi nas 80 miliona.
Al sta ces nasi "oce da glasaju za Seselja", "prkosnog srpskog junaka". :lol:
Prethodno ne moze da se ispravi, ali neki bas vole da teraju i luduju...

jedite_kod_Joa:
Јагуар,што ми не одговори зашто ти је толико стало за Ирак и Иран?
Шта то тебе погађа?
Зато што не волим Американце јер мисле да су бољи од других људи, при чему наравно нису.
Такође, не волим повређивање невиних људи. Једна од најбољих дефиниција зла је: развијање сложених метода за наношење бола недужним сељанима који не разумеју шта им се дешава.

У овом рату имамо комбинацију обе те ствари: Американци повређују невине људе, и мисле да су због тога кул.
Јер се као храбро супротстављају злу тероризма (иако ни 1% убијених нису терористи) док остатак света спава.

Тако да навијам за уништавање Американаца at home and abroad. Сад имамо 102 комада потврђено мртве америчке прљавштине у децембру, значи још само 4 и имамо и званично најберићетнији месец у последње 2 године.

Сад не могу да се повуку, а не могу ни да остану. Притом је у разради напад на САД већи од 11. септембра.

cekaj, jel tebi stvarno nije jasno da te nevine najvise krljaju sami iracani?

a sto se tice novog napada....jedva cekam, bice dosta novih civilnih zrtava (ipak su to samo ameri, zar ne), a amerika ce se osiliti i zaratiti sa jos nekom zemljom....

Obersturmfuehrer:
cekaj, jel tebi stvarno nije jasno da te nevine najvise krljaju sami iracani?
Да, управо покушавам да ти кажем да је то лаж. Највише убијања су извели твоји пријатељи из хришћанске коалиције.

a sto se tice novog napada....jedva cekam, bice dosta novih civilnih zrtava (ipak su to samo ameri, zar ne)
Наравно, један Американац је превише за један.

a amerika ce se osiliti i zaratiti sa jos nekom zemljom....
Немају они шта да се осиле, већ су "shot their wad," да употребим њихов израз. Већ су се испуцали у Ираку, и сада ће им све бити низбрдо.

Они не воде рат ни против каквих држава, већ не-државних ентитета. То је лепота тероризма: нема мете за одмазду.
Шта ако их нападне амерички држављанин, хоће ли онда из освете да униште сами себе.

Back