Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 27.688
nema cvaraka ovde
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema cvaraka ovde
Tab da te promaši-oborio bi teJa bih se sada sa Tabom pobio samo zbog naslova teme.
Ko da je to vazno...vazan je hrz i nam...na to se ne udaraTab da te promaši-oborio bi te
Jes brate, ali Taba kad vide ljudi uz oluke bježeKo da je to vazno...vazan je hrz i nam...na to se ne udara
Ope' bi se pobio zbog ovakve uvrede od naslova temeJes brate, ali Taba kad vide ljudi uz oluke bježe
Ja bih ti pomoglaOpe' bi se pobio zbog ovakve uvrede od naslova teme
Jesam li trazio pomoc?Ja bih ti pomogla
Pa doneo mu je ono sto je trazio.
@Kćerka Direktora Cirkusa jel imas nesto da dodas na ovo?
Nek te onda namlati, vala!Jesam li trazio pomoc?
Ih, nemaš pojmaPazi ti ovu @Kćerka Direktora Cirkusa, udari mi thumb up na gornji upis...
Sada znamo da je sklona i pribjeći nasilju.
Culi ste za Constantinopolj ili kako ga ovi novi vole zvati Istanbul? Tamo zivi narod koji je Bosancima doneo kulturu, veru, obicaje a bogami i burek. Pogledajte video iz tog grada, nacin na koji oni spremaju burek. Na 11-12 minutu videa Turcin kaze da za njih postoji samo jedan naziv za burek bez obzira sta bilo punjenje, ne postoji izraz sirnica. Napomena, video je titlovan na rspki jezik ( forumasica iz Saraj'va ne razume engleski pa hajde da joj se ucini dobro delo i da razume o cemu je rec - ne treba da se zahvaljuje, ljudksi je pomoci).
Ošini ga oklagijom, ja nemam, oteo mi @Jugoslav Čvarak, ko zna za šta mu trebaSve mi to znamo i šta znači reč burek ali džaba - kada je u pitanju sarajevski stvar je jasna!
SretniceMa ne mogu, ne poznajem čo'eka!
Па тако је лакшеMa ne mogu, ne poznajem čo'eka!
A sta je naplatio?Pa doneo mu je ono sto je trazio.