Gruban
Legenda
- Poruka
- 50.722
Tito nije bio privržen ustašama.On je i sam bio ustaša.Докази да је Тито био привржен усташама и антисрбин игноришеш, испадаш смешан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tito nije bio privržen ustašama.On je i sam bio ustaša.Докази да је Тито био привржен усташама и антисрбин игноришеш, испадаш смешан.
Tito je streljao ustaše, a četnici su se sa njima družili. Zajedno su odvodili srpsku decu sa Kozare u Jasenovac.Tito nije bio privržen ustašama.On je i sam bio ustaša.
Laž nikad ne postaje istina.Tito je streljao ustaše, a četnici su se sa njima družili. Zajedno su odvodili srpsku decu sa Kozare u Jasenovac.
Laž nikad ne postaje istina.
Baš ti je duhovito ismevati ovu dvojicu koji su ubijeni odmah nakon slikanja. Zaista si veliki Srbin kad ti je smešno stradanje Srba.
Титов милиционер сада тврди да је Тито био усташа.Tito nije bio privržen ustašama.On je i sam bio ustaša.
Титов милиционер сада тврди да је Тито био усташа.
Четници (комите) су биле јединице састављене од добровољаца и оне јесу биле прве у пробоју, или су дејствовале у позадини непријатеља (балкански ратови). Познато је и да су снаге војводе Вука скидале цокуле када су кретале у напад (пробој солунског фронта) али није познато да су криви за смрт милион Срба.Možda misli na solunski front kada su išli da osvajaju nove teritorije?!?? Između ostalog izginu i moj pradeda i njegov brat.
Četnici kao politička opcija. Četnici poput Karađorđevića, Pašića i sličnih. A Draža i njegovi zlikovci su samo duhovni naslednici ovih prvih degenerika.Четници (комите) су биле јединице састављене од добровољаца и оне јесу биле прве у пробоју, или су дејствовале у позадини непријатеља (балкански ратови). Познато је и да су снаге војводе Вука скидале цокуле када су кретале у напад (пробој солунског фронта) али није познато да су криви за смрт милион Срба.
Četnici kao politička opcija. Četnici poput Karađorđevića, Pašića i sličnih. A Draža i njegovi zlikovci su samo duhovni naslednici ovih prvih degenerika.
Šta ćeš, zapamtio narod Jožu po dobru. On nije klao, a četnici su i pekli narod na ražnju.A vi ste duhovni i materijalni naslednici onog najvećeg koji je počinio genocid nad Srbima što vama nimalo nije smetalo da mu se zaklinjete i kličete i mnogo decenija nakon njegove smrti.
Šta ćeš, zapamtio narod Jožu po dobru.
On nije klao, a četnici su i pekli narod na ražnju.
To tvoja istorija neka. Pošto si mlad dečko porazgovaraj sa roditeljima ili bakom i dekom da ti objasne ko je bio zlikovac. Tvoji su verovatno isto bili komunisti kao većina ljudi u Srbiji.Samo njegovi kolonizatori su ga tako zapamtili.
Jalove lagarije.
Istorija će ga pamtiti kao okupatora, pljačkaša i počinioca genocida nad Srbima.
Moji su žrtve titoizma koji se kitio simbolima komunizma ali je u svojoj suštini bio čisto ustaštvo.. Tvoji su verovatno isto bili komunisti kao većina ljudi u Srbiji.
Pa lepo onda, tvoji su bili saradnici okupatora. Vidiš kako ste bili napredni, vi ste bili u EU pre SrbijeMoji su žrtve titoizma koji se kitio simbolima komunizma ali je u svojoj suštini bio čisto ustaštvo.
Pa lepo onda, tvoji su bili saradnici okupatora. Vidiš kako ste bili napredni, vi ste bili u EU pre Srbije![]()
Ma pusti ga pandurčina uboga sa jednom nogom u grobu.Титов милиционер сада тврди да је Тито био усташа.
Ti ove ljige lopuže tajkuni danas, nemoj da brineš nakotilo ih se ihaj. Sve to na kraju partizani zipuju.Titoisti su inače takva fela, serijski konvertiti.
Za koju godinu će svi koji su se pozivali na srodstvo sa Savom Kovačevićem da pričaju kako su potomci Vojvode Putnika.
Ali se krvav trag teško skriva.
Tito je legenda cela zemlja mu je klicala i pevala dok nacifašisti teroristi finansirani od eu nisu ubačeni i preuzeli vlast.A vi ste duhovni i materijalni naslednici onog najvećeg koji je počinio genocid nad Srbima što vama nimalo nije smetalo da mu se zaklinjete i kličete i mnogo decenija nakon njegove smrti.
Tito je legenda cela zemlja mu je klicala i pevala dok nacifašisti teroristi finansirani od eu nisu ubačeni i preuzeli vlast.
Глупости.У периоду социјализма, број Срба у Југославији се увећао за 2 милиона, са 6 и по милиона на 8 и по милиона.Било је и емиграције у иностранство али много мање него данас.Klicali su su mu samo kolonizatori i đilkoši kojima je podelio opljačkano od srpskog naroda.
Oterao je 2-3 miliona autohtonih Srba i doveo jednako toliko odanog mu polusveta iz svih krajeva Jugoslavije.
A ovaj sin Brozovog milicajca je bio i ostao paradigma estradne udbe.
Klicao mu je celi narod. Kad je umro Joža plakalo se i ljudi su mislili da je život stao. Moji roditelji rođeni nakon WW2 bi ubili za Tita i dan danas. Ne smeš ni da pomisliš da im kažeš nešto loše o Titu. Čak ni deda koji je bio partizan u ratu nije toliko slepo verovao u Tita.Klicali su su mu samo kolonizatori i đilkoši kojima je podelio opljačkano od srpskog naroda.
Oterao je 2-3 miliona autohtonih Srba i doveo jednako toliko odanog mu polusveta iz svih krajeva Jugoslavije.
A ovaj sin Brozovog milicajca je bio i ostao paradigma estradne udbe.
Klicao mu je celi narod. Kad je umro Joža plakalo se i ljudi su mislili da je život stao. Moji roditelji rođeni nakon WW2 bi ubili za Tita i dan danas. Ne smeš ni da pomisliš da im kažeš nešto loše o Titu. Čak ni deda koji je bio partizan u ratu nije toliko slepo verovao u Tita.
Klicao mu je celi narod. Kad je umro Joža plakalo se i ljudi su mislili da je život stao. Moji roditelji rođeni nakon WW2 bi ubili za Tita i dan danas. Ne smeš ni da pomisliš da im kažeš nešto loše o Titu. Čak ni deda koji je bio partizan u ratu nije toliko slepo verovao u Tita.