Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Netačno,Sram te bilo. Od tih 60,000 su preko 30,000 bili ubijeni vojvođanski Nemci i Mađari. Samo 15,000 su bili Srbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netačno,Sram te bilo. Od tih 60,000 su preko 30,000 bili ubijeni vojvođanski Nemci i Mađari. Samo 15,000 su bili Srbi.
Imas na internetu spisak ubijenih sa imenima i prezimenima. Ovde gde ja živim su većina streljanih bili saradnici nemačkog i bugarskog okupatora. Četnika nije bilo.Netačno,
Када би направили Комисију за истраживање злочина присталица капитализма над српским народом, дошли би до 1.5-2.0 милиона жртава.Zvanično je popisano 60 000 ali pouzdano znam da su titoističke zveri čije potomstvo i danas vlada Srbijom zatirale čitave šire porodice tako da većinu žrtava nije imao ko da prijavi a vremenom su i zaboravljene.
Međutim i sam Srđan Cvetković najveći srpski istoričar kaže da broj žrtava titoističkog terora koji je komisija na čijem je čelu do sada ustanovila nije konačan.
Najveći pojedinačni zločin je bio Prvi svetski rat kad su Četnici odveli u smrt skoro milion građana Srbije zarad ličnih interesa nekolicine ljudi.Када би направили Комисију за истраживање злочина присталица капитализма над српским народом, дошли би до милион и по жртава.
1991 Срба у Србији 6 и по милиона
2022 године Срба у Србији испод 5 милиона
Минус од милион и по.
У првом светском рату, сваког месеца је у просеку умирало око 20 000 Срба.Данашњим антикомунистима и ревизионистима је једино жао око 14 000 страдалих 1944/1945 године, а боли их она ствар за милион страдалих Срба 1914-1918 године.Najveći pojedinačni zločin je bio Prvi svetski rat kad su Četnici odveli u smrt skoro milion građana Srbije zarad ličnih interesa nekolicine ljudi.
Када би направили Комисију за истраживање злочина присталица капитализма над српским народом, дошли би до 1.5-2.0 милиона жртава.
1991 Срба у Србији 6 и по милиона
2022 године Срба у Србији испод 5 милиона
Минус од милион и по.
Имајући у виду да се од 1991 године у Србију доселио известан број Срба, да се Србима прикључило око 100 000 Црногораца из 1991 године и 300 000 Југословена, демогграфски мунус је око 2 милиона Срба мање него 1991 године.Другим речима, скоро 1/3 Срба у Србији је нестала за свега 3 деценије капитализма.
Pošten čovek nije imao interesa da se povlači preko Albanije i da gine na Kajmakčalanu. Terali su te nesrećne jadnike pod pretnjom streljanja da jurišaju na planinu bez ikakvog strateškog značaja.Због чега би толико страдала једна војска која се повлачи преко Албаније?Јесте зима, али имаш обућу, одећу, храну и некако преживиш.
Међутим, српски капиталисти су војсци испоручивали картонске опанке, фаличну одећу и опрему, уцрвљану храну и људи су поумирали јер нису могли да се заштите од зиме и глади.
Imas na internetu spisak ubijenih sa imenima i prezimenima. Ovde gde ja živim su većina streljanih bili saradnici nemačkog i bugarskog okupatora. Četnika nije bilo.
Pošten čovek nije imao interesa da se povlači preko Albanije i da gine na Kajmakčalanu. Terali su te nesrećne jadnike pod pretnjom streljanja da jurišaju na planinu bez ikakvog strateškog značaja.
Aha a ko je isprovocirao sve to da se desi? Vojna hunta u Beogradu koja je gurala prst u oko svim susedima od 1903.Tipične kominternovske besmislice.
Nije Srbe u rat oterao neki imaginarni klasni neprijatelj već napad AU i njenih saveznika od like i hercegovine pa sve do Bugarske.
U filmu nema nikakvog klanja, dakle lažeš.Kao što sam mnogo puta konstatovao, ništa ne gledate niti čitate pa ni svoje apostole.
Počev od 10:40.
Za tu fotografiju sam pre 10 godina objasnio šta je čini falsifiatom tako da nemam nameru da se sa svakim tvojim klonom raspravljam oko istih stvari.
Napomena: ne radi se o domaćem već o sfrjugoslovenskom filmu.
Kao i tuđman i alija i sloba.Генерал Младић је из партизанске породице.
Ok jel može posle reklama? Nemoj da žuriš.To što se dogodilo u Vraniću neću sada da elaboriram.
Nemaš blage veze o istoriji, bolje je da ništa ne pišeš.Aha a ko je isprovocirao sve to da se desi? Vojna hunta u Beogradu koja je gurala prst u oko svim susedima od 1903.
Draža otkrio ameriku pa došao da mu se zahvali?Nemaš blage veze o istoriji, bolje je da ništa ne pišeš.
Znaš li zašto je Ferdinand bio u Bosni kad je na njega izvršen atentat?
I za duhovitost je potrebna neka inteligencija. Nisi ni malo duhovit.Draža otkrio ameriku pa došao da mu se zahvali?
Za nacifašiste sam svemirski brod nego hajde da se držimo teme.I za duhovitost je potrebna neka inteligencija. Nisi ni malo duhovit.
Ustaštva i četništva? Ko je uopšte pomenuo ustaše u ovoj temi?Za nacifašiste sam svemirski brod nego hajde da se držimo teme.
A tema je revizija ustaštva i četništva od strane slaboumnika.
Ma džaba im objašnjavaš. Samo ću reći da su se posle rata Četnici udružili sa ustašom Ljubom Milošem i križarima i kad ih je OZNA pohvatala u akciji Gvardijan bili su na okupu i četnici i ustaše.Za nacifašiste sam svemirski brod nego hajde da se držimo teme.
A tema je revizija ustaštva i četništva od strane slaboumnika.
Da li se možda Sarajevo buni zbog antifašizma koji je ispoljen u filmu?Ma džaba im objašnjavaš. Samo ću reći da su se posle rata Četnici udružili sa ustašom Ljubom Milošem i križarima i kad ih je OZNA pohvatala u akciji Gvardijan bili su na okupu i četnici i ustaše.