Bungalov...

Šalu na stranu, volela bih i ja da imam jednu onako poveću kamp prikolicu pa da je uparkiram negde na neko egzotično mestašce...pa flaša vina, zalazak sunca..i da nazdravim sama sebi za sve gluposti koje sam napravila u životu...😅😅

Šalu na stranu, volela bih i ja da imam jednu onako poveću kamp prikolicu pa da je uparkiram negde na neko egzotično mestašce...pa flaša vina, zalazak sunca..i da nazdravim sama sebi za sve gluposti koje sam napravila u životu...😅😅
Aj zivjeli ja to uz pivu
IMG_20241020_161042759_HDR.jpg

Meni su omiljene lokacije (osim kreveta) uvek kupatilo i kuhinja.

Tek iza toga dolaze firma, auto, šuma, livada, bungalov, čamac, drvo, seno, bazen, fakultet, hotel, kafana (toalet), avion i zubarska ordinacija.

Čamac je prilično zanimljivo mesto za zegzz...😅😅
Jesi li probao? :ceka:
Avion takodje..
Zubarska ordinacija nije inspirativno mesto...ič...🤣🤣

u bungalovu pored mene lik je tucao jednu opasnu ribu koja je imala takve nokte a lik je bio izrazito potentan znaci najmanje tri sata su se qarali sa svim prigodnim programom...tako da smo ga sutradan nako svi malko sa zaviscu gledali dok nije skinuo majicu i pokazao ledja :rotf:

zamisli fredi krugera i crtanje mape sveta na kozi sa svim rekama i pritokama...e tako je izgledao :rotf:

mogu i ime da kazem koja je bila, al necu, ko zna mozda zena danas ovo cita.

Gledala sam te kamp prikolice juce, kakvih ima samo da znas...uslovi na max...
Libido moze da trokira eventualno cenu kad vidis...😅
da verovatno su sada opremljeni maksimalno jasno mi je da je luksuz prioritet ali to može da priušti sebi samo 2% sveta
Ja sam pisala o onim običnim prikolicama koje se mogu videti u kampu na halkidikiju i koje rabi običan svet koji nosi paradaiz na letovanje i šerpu s ručkom.

Jeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?

I, kako je bilo?😁
U satoru vise puta jer puno sam planinario pa se popije malo vina i jbg nadodje ti ...Secam se jednog posebnog seksa al nmg bas detalje ovde ,,bila to malo starija tetkica i nije bio plan seksanja vec nezgoda sa njenim satorom pa presla u moj ,msm u svoju vrecu .. :rumenko:

Back