- Poruka
- 49.986
Šalu na stranu, volela bih i ja da imam jednu onako poveću kamp prikolicu pa da je uparkiram negde na neko egzotično mestašce...pa flaša vina, zalazak sunca..i da nazdravim sama sebi za sve gluposti koje sam napravila u životu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj zivjeli ja to uz pivuŠalu na stranu, volela bih i ja da imam jednu onako poveću kamp prikolicu pa da je uparkiram negde na neko egzotično mestašce...pa flaša vina, zalazak sunca..i da nazdravim sama sebi za sve gluposti koje sam napravila u životu...![]()
Meni su omiljene lokacije (osim kreveta) uvek kupatilo i kuhinja.
Tek iza toga dolaze firma, auto, šuma, livada, bungalov, čamac, drvo, seno, bazen, fakultet, hotel, kafana (toalet), avion i zubarska ordinacija.
u bungalovu pored mene lik je tucao jednu opasnu ribu koja je imala takve nokte a lik je bio izrazito potentan znaci najmanje tri sata su se qarali sa svim prigodnim programom...tako da smo ga sutradan nako svi malko sa zaviscu gledali dok nije skinuo majicu i pokazao ledjaŠalu na stranu, volela bih i ja da imam jednu onako poveću kamp prikolicu pa da je uparkiram negde na neko egzotično mestašce...pa flaša vina, zalazak sunca..i da nazdravim sama sebi za sve gluposti koje sam napravila u životu...![]()
Nisam.Jeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?![]()
Jesam, ludo i nezaboravno. Čitavu noć hebali me komarci...Jeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?![]()
Čudi me da nisi naveo i pčelinjak .Meni su omiljene lokacije (osim kreveta) uvek kupatilo i kuhinja.
Tek iza toga dolaze firma, auto, šuma, livada, bungalov, čamac, drvo, seno, bazen, fakultet, hotel, kafana (toalet), avion i zubarska ordinacija.
Čamac je prilično zanimljivo mesto za zegzz...
Jesi li probao?
Avion takodje..
Zubarska ordinacija nije inspirativno mesto...ič...![]()
Pčelinjak ti je tek leglo seksa, bluda i razvrata.Čudi me da nisi naveo i pčelinjak .
Pčelinjak ti je tek leglo seksa, bluda i razvrata.
I to sve bez zaštite. Pogledaj samo KOLIKO ih je, i sve su bliska rodbina!
Nikada nisam ušla u bungalov kamp prikolicu ili šator.Jeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?![]()
zene orgazmiraju na keca kad sednu gole guzce na mravinjak...kad pocnu ozdo oni zmarci i trnci...mljacda šator, ljubavnik i ceo spektar insekata sa krilcima i pipcima.
Gledala sam te kamp prikolice juce, kakvih ima samo da znas...uslovi na max...makar nemala ceo život sexa!
u šatoru ili neuslovnim prikolicama moj libido bi zamro zauvek.
trncima žmarcima mravima?zene orgazmiraju na keca kad sednu gole guzce na mravinjak...kad pocnu ozdo oni zmarci i trnci...mljac![]()
jos ako si u juznoj americi de su mravi ko kornisoni velikitrncima žmarcima mravima?
nije svejedno haha
da verovatno su sada opremljeni maksimalno jasno mi je da je luksuz prioritet ali to može da priušti sebi samo 2% svetaGledala sam te kamp prikolice juce, kakvih ima samo da znas...uslovi na max...
Libido moze da trokira eventualno cenu kad vidis...![]()
idibre.jos ako si u juznoj americi de su mravi ko kornisoni veliki
ima ona pesma, mali mrav![]()
ima to i blize, u bosni, kad zadjes u laktašeidibre.
meni je draži veliki mrav ali nadam se da ne moram u Ameriku po to.![]()
U satoru vise puta jer puno sam planinario pa se popije malo vina i jbg nadodje ti ...Secam se jednog posebnog seksa al nmg bas detalje ovde ,,bila to malo starija tetkica i nije bio plan seksanja vec nezgoda sa njenim satorom pa presla u moj ,msm u svoju vrecu ..Jeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?![]()
Jeste li se nekad seksali u bungalovu, možda kamp prikolici, šatoru?
I, kako je bilo?![]()