sir patula
Domaćin
- Poruka
- 3.442
Da. Ništa gore nego kad vidiš Karen sa dvadesetak godina.nekako i mogu da ukapiram starije ljude koji imaju takav humor, cak mi se to i totalno uklapa uz njih. medjutim, niceg goreg nema od starmale omladine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Ništa gore nego kad vidiš Karen sa dvadesetak godina.nekako i mogu da ukapiram starije ljude koji imaju takav humor, cak mi se to i totalno uklapa uz njih. medjutim, niceg goreg nema od starmale omladine.
Зна се шта је бумерTo uopšte nije istina.
Ne možeš biti bumer za humor. Humor je humor. Il ti leži,ili ne.
Не можеш бити бумер ако не припадаш 50- ом ев. 60 - ом годишту....Ne možeš biti bumer za humor. Humor je humor. Il ti leži,ili ne.
A bumer možeš biti za svašta nešto drugo.

Ne doživim baš susramlje (ha ha, super reč), koliko prevrćem očima na loš humor i humor po svaku cenu. A i ne smetaju mi toliko hi hi hi reakcije ako je forica fina. Ali su ovom slučaju vuka Bukovskog upropastile jedan od retko ok mimova od te vrste "one stvari".To su uglavnom nekakvi vicevi, doskočice i "memes" s Fejsbuka. Svodi se na "humor" vezan za "onu stvar u onu stvar hihihihi", "zajebao sam nekako ženu hihihihihi" i ostalo. Kako znati da je 100% bumerski humor? Obično bude ispraćen "plače-od-smeha" ili "lupa-šakom-od-sto" emodžijem.
Doživite li i vi susramlje kada naletite na bumerski humor?
Полијте ту тему бензином и запалите је.Odeš na "Šta vas je nasmejalo danas"
Mislim da je i izraz „transfer blama“ bumerski.Susramlje, sviđa mi se ta riječ. Mnogo bolja od transfer blama koju viđam u forumskim diskusijama. A doživim li je? Sramim se samo svojih glupih šala![]()
I ja sam deaktivirala FB, jos odavno, ali mi tetka na Viberu svejedno cestita Dan zaljubljenih, pa i ja cestitam njoj, na sta ona uzvrati srcem.To mi je bio jedan od motiva da deaktiviram nalog na Fejsbuku. Ono kad u prijateljima imaš neku daljnju babu/tetku koju nikad u životu nisi video, nacrta se da ti komentira objavu ili reposta ovo:
Pogledajte prilog 1517305
Šašava ja hihihi

I Zoranovo glupiranje i drama sama po sebi. Kao i ceo Kovačevićev agresivni, rugački, napinjački humor od kojeg mi je draži...pa i taj bumerski sa sve ke ke ke emodžijima.Radovan Treci u toj 250oj jubilarnom izvodjenju Zokija Radmilovica je nesto sto ja smatram bumerskim humorom.
Naravno, ne ta Drama sama po sebi, nego Zokijevo glupiranje na toj jubilarnoj predstvi.
To je esencija onoga sto ja dozivljavam kao srpski bumerski humor.
Ali vidim ovi klinci danas mozda misle nesto drugacije.
Moj citav nacin pisanja na ovom forumu je u potpunosti srpsko-bumerski, na taj fazon.
Verujem.I Zoranovo glupiranje i drama sama po sebi. Kao i ceo Kovačevićev agresivni, rugački, napinjački humor od kojeg mi je draži...pa i taj bumerski sa sve ke ke ke emodžijima.
U Radovanu Trecem se u stvari ruga seljacima koji su dosli u grad, samo sto sama ta jubilarana 250-e predstava nema veze sa Dramom, Zoran je tada pravio cirkus koji nema mnogo veze sa samom dramom.Bio je malo pijanVerujem.
Ja to obozavam, iskreno.
Kovacevicev humor jeste rugacki, zato ga i volimU Radovanu Trecem se u stvari ruga seljacima koji su dosli u grad, samo sto sama ta jubilarana 250-e predstava nema veze sa Dramom, Zoran je tada pravio cirkus koji nema mnogo veze sa samom dramom.

Тих година.Bio je malo pijan![]()
Ruganje je najniži oblik ironije, cinizma, niskost uperena protiv onih najnižih od sveg naroda i najmanje krivih - u nedostatku ideje za pravi situacioni humor ili bar ismevanje pojava a ne bednog čoveka. Ili bar ismevanja onih na pozicijama moći ako baš ne može a da se ne ismeva.Kovacevicev humor jeste rugacki
Pa ne slazem se generalno, ali ima konkretnih primera kada bih se slozio.Ruganje je najniži oblik ironije, cinizma, niskost uperena protiv onih najnižih od sveg naroda i najmanje krivih - u nedostatku ideje za pravi situacioni humor ili bar ismevanje pojava a ne bednog čoveka. Ili bar ismevanja onih na pozicijama moći ako baš ne može a da se ne ismeva.
Полијте ту тему бензином и запалите је.
pa, meni je ovo smešnoNije čak reč ni o filmovima i serijama, iao je i to često dana krindžara.
Recimo ovo:
Pogledajte prilog 1517261
a gde bi stavio Monti Pajton?To je već premium level boomerski humor. No, uglavnom je ovaj seljački sa seksualnim konotacijama.
"transfer blama" nije loša sama po sebi, ali je isprostituisana, baš kao što je navela. Svako je rablje i to je mokro ćebence. Isto se dešava i s "krindž".Mislim da je i izraz „transfer blama“ bumerski.![]()
Mora da se kaze „krindz“.
Sta kaze komisija? @sir patula ?
Nisam baš fan humorističkih serija.a gde bi stavio Monti Pajton?
Alo alo
U ovom drugom pršti od gluposti, ali baš je to smešno.
Ok, možda nekome nije![]()
Nisam baš fan humorističkih serija.
MP nisam gledao, 'Allo 'Allo! nešto malo i s prezirom odustao jer vređa moje francuske nacionalne osećaje.
Jesam. Ovaj je brutalanS2LH3mQLxys
Kad smo kod francuskih nacionalnih osecanja, je l' si video ovo?
Razumem, ali moje susramlje je neizrecivo veće kod žena lavica. Priložiću prilog:To su uglavnom nekakvi vicevi, doskočice i "memes" s Fejsbuka. Svodi se na "humor" vezan za "onu stvar u onu stvar hihihihi", "zajebao sam nekako ženu hihihihihi" i ostalo. Kako znati da je 100% bumerski humor? Obično bude ispraćen "plače-od-smeha" ili "lupa-šakom-od-sto" emodžijem.
Doživite li i vi susramlje kada naletite na bumerski humor?