Bullet 4 my Valentine

Oni ne mogu ni da prismrde Iron Maidenu.

pa uopste nisu heavy metal tako da ne mogu ni teoretski da ih naslede..

O tome pricam... Ne znam odakle bilo kome ta ideja.

A zašto bi oni trebalo da naslede bilo koga? Meni se sviđaju jer su svoji, baš kao na primer Avenged Sevenfold (doduše vokalista je pokvario glas tako da ništa posle albuma City of Evil ne valja).

Svidja mi se što je muzika sa njihovog novog albuma agresivnija, i možda mi je trenutno omiljena End of Days.

OBAVEZNO PROCITATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za nekog kao sto sam ja, koji slusa Bullet jos od 3.-4. razreda osnovne, vi ste stvarno jadni! Drugo, zasto bi oni bili naslednici maidena, jesu maideni bili neciji naslednici? Je l' Metallica bila neciji naslednik??? Naravno da nisu, i zasto bi, ljudi su izgradili istoriju svoje vrste muzike! To i Bullet radi, samo sto vi kad vidite da oni nose majce Megadetha, Maidena, Metallice, odmah pricate da oni hoce da budu takvi, da ih slede! Oni to ne rade, samo neko mora da im bude uzor. . . .. . Tako ce oni nama sutra biti uzori, pa cemo mi nekom i tako redom! To je najnormalnije!

Trece, sto se tice kvaliteta benda odlicni su, Padge je u pocetku sam svirao gitaru, tada su se jos zvali Jeff Killed John, momak je tada skidao Metallicu i Panteru 'ladno! Sto se tice bubnjara, ja sam slusao mnego nase bandove i jos nisam cuo da je neko skinuo vise od 2-3 cele njihove pesme, a ni sire! Ovaj bassista je super, mada je drugi po redu, ali covek kida! Sto se tice Matta, on je bio pevac, ali je kada je otisao prvi bassista poceo je da svira i gitaru (i ranije je svirao, ali ne na nastupima, dok se nije usavrsio)! On je sanjar, romanticar, voli svakom da posveti paznju, takav je covek. . .. . Nisu oni nafurani kao sto vi mislite . . .. . ..

OBAVEZNO PROCITATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeff%20Killed%20John.jpg

lol vetjina zhenki se ne lozhe na grupu zbog muzike vetj zbog matta ... ;p chista istina x)

a shto se tiche njihovog novog albuma i pesme scream aim fire, ne svidja mi se iskreno :S lepshi su mi bili proshli albumi .. da li je to zbog emo lyricsa ili ne, ne znam, ali def mi se vishe svidja zvuk i sve proshlih albuma;P et' moje mishljenje (:

lol vetjina zhenki se ne lozhe na grupu zbog muzike vetj zbog matta ... ;p chista istina x)

a shto se tiche njihovog novog albuma i pesme scream aim fire, ne svidja mi se iskreno :S lepshi su mi bili proshli albumi .. da li je to zbog emo lyricsa ili ne, ne znam, ali def mi se vishe svidja zvuk i sve proshlih albuma;P et' moje mishljenje (:

nisam ja nalozhena na metta, samo kazhem da je sladak, a i prvo sam chula njihovu ziku, i mnoooooogo mi se svidela, pa tek onda sam videla spotove i slike

pa chula sam za njih pre mozda dve godine..svidjele su mi se neke pesmice..ono..ok su,mada nisam opchinjena..jedine pesme koje sam zestoko zgotivila su tears don't fall i all these things i hate..ove ostale imaju mnogo urlanja a ja to neshto ne volem...

Back