Bulever Z. Đinđića menja ime u Bulevar Slobodana Miloševića?

Natpis ulice sa imenom Miloševića
25. maj 2008. | 10:00 | Izvor: B92
Beograd -- Bulevar Zorana Đinđića osvanuo je oblepljen plakatima sa natpisom "ulica Slobodana Miloševića".

To je prvi put da se ime Slobodana Miloševića koristi na ovakvim plakatima u Bulevaru Zorana Đinđića. Do sada su na toj lokaciji najčešće bili lepljeni plakati sa imenom Ratka Mladića.

----------------

sta mislite da li bi demokrate zarad opstanka na vlasti pristale na ovako nesto? :think:
Карактеристично је да су раније при сличним испадима ови из ДС-а, ЛДП-а, разних НВО одмах дизали халабуку, сазивали конференције где би тврдили да се повампирио фашизам, да су снаге 90-тих поново на делу, а сада, скоро као да се ништа није десило, не смеју ни да писну коју ружну о Милошевићу, да не би разљутили потенцијалне коалиционе партнере.
хехехехехехе, ко се овоме надао, да ће и после 8 година од 5. октобра да дрхте пред Милошевићем и да се плаше одлука оних који га се нису одрекли, да је Милошевић жив, мислим да би се сада ваљао од смеха.

Карактеристично је да су раније при сличним испадима ови из ДС-а, ЛДП-а, разних НВО одмах дизали халабуку, сазивали конференције где би тврдили да се повампирио фашизам, да су снаге 90-тих поново на делу, а сада, скоро као да се ништа није десило, не смеју ни да писну коју ружну о Милошевићу, да не би разљутили потенцијалне коалиционе партнере.
хехехехехехе, ко се овоме надао, да ће и после 8 година од 5. октобра да дрхте пред Милошевићем и да се плаше одлука оних који га се нису одрекли, да је Милошевић жив, мислим да би се сада ваљао од смеха.

A pa nisi u pravu. Na B92 su bili strucnjaci , razni analiticari i specijalisti raznih vrsta koji su zakljucili da su te plakate lepili radikali i slicni da bi se posvadjala dva oka u glavi DS i SPS

A vidiš, mene baš čudi da radikali koji ipak više mrze Zorana Đinđića nego Slobu (ako ovog drugog uopšte mrze) nisu održali miting podrške za promenu imena makar i u "Bulevar Slobodana Miloševića" i pridružili se lepljenju tih plakata, kada već nije prošla njihova ideja da se zove "Bulevar Ratka Mladića"...

Ha šta kažeš na ovu logiku u stilu tvog gornjeg posta ???

Uostalom, zar i oni ne žele u koaliciju sa SPS-om???

A i mogli su iskoristiti priliku (radikali) što "ovi iz DS, LDP i raznih NVO" ne prave halabuku (kako ti kažeš) :) ;)

Poslednja izmena:

hehehe upravo tako. secam se kako im je izbijala pena na usta ranijih godina kada se pomene milosevic i SPS a danas samo im titraju jaja i kukaju kako vole slobu a sve kuvaju zli radikali i dssovci koji hoce da posvade dva oka u glavi :mrgreen:

hehehe upravo tako. secam se kako im je izbijala pena na usta ranijih godina kada se pomene milosevic i SPS a danas samo im titraju jaja i kukaju kako vole slobu a sve kuvaju zli radikali i dssovci koji hoce da posvade dva oka u glavi :mrgreen:

Pa što ih vi radikali (mislim na ove SPS-ce) ne odhebete onako moralno i pobednički i ne kažete im: "E bagro jedna izdajnička, nećemo više da pregovaramo sa Vama, ne treba nam vaša podrška ni u Beogradu..." idemo mi još 4 godine u opoziciju ionako smo navikli... nećemo mi sa vama kada istovremeno pregovarate i sa DS-om..." i sl.
A????

Ili su i vama dobri iako je Mira bila "crvena veštica" i sl.... :lol:

Natpis ulice sa imenom Miloševića
25. maj 2008. | 10:00 | Izvor: B92
Beograd -- Bulevar Zorana Đinđića osvanuo je oblepljen plakatima sa natpisom "ulica Slobodana Miloševića".

To je prvi put da se ime Slobodana Miloševića koristi na ovakvim plakatima u Bulevaru Zorana Đinđića. Do sada su na toj lokaciji najčešće bili lepljeni plakati sa imenom Ratka Mladića.

----------------

sta mislite da li bi demokrate zarad opstanka na vlasti pristale na ovako nesto? :think:

Ma nije to ništa.:D Došli momci iz Gradske čistoće i pobacali sve te papiriće tamo gde im je i mesto - u đubre.

Toliko.

:bye:

Back