Булевар Ратка Младића

Nisi mene pitao, ali moram da prokomentarisem.

Mi iz zapadnih krajeva smo ovde zato sto je Tudjman hteo da stvori etnicki cistu Hrvatsku. I stvorio je.
Mi smo ovde zato sto su muslimani u BIH hteli 100% kontrole na 100 % teritorije, zato sto je njihov predsednik jos davno u svojim knjigama (Islamska deklaraciaj) pisao o nemogucnosti suzivota u BIH (i zbog toga robijao), ovde smo zato sto su ti mirni muslimani iz bih ubijali i klali po BIH, zato sto su zvali i svoju 'bracu' sa bliskog istoka da nas ubijaju.
Zato smo ovde. :rtfm:

Tudjman je posle rata izjavio da rata ne bi ni bilo da ga Hrvati nisu hteli.

Ne. Vi ste ovde zato sto niste hteli da zivite u Hrvatskoj vec u Velikoj Srbiji.
I stvorio je etnicko cistu drzavu zahvaljujuci onima koje ti slavis.
E pa Sloba , Seselj i ostala bulumenta te je dovela ovde.
Podbunio vas sa snovima o Velikoj Srbiji i onda pustio niz vodu.
U stvari , on se borio za ocuvanje Jugoslavije s tim da Srbi imaju odlucujucu ulogu.
A kako to izgleda vidi sada i Vojvodina.
Svi su pobegli jer nece da budu zrtve nakaradne politike Beograda.
Ona je i sada na delu.
Samo propadanje i sejanje iluzija.

Ne. Vi ste ovde zato sto niste hteli da zivite u Hrvatskoj vec u Velikoj Srbiji.
U stvari , on se borio za ocuvanje Jugoslavije s tim da Srbi imaju odlucujucu ulogu.
Ona je i sada na delu.

Закључак.....
Твоја глава није за две већ за четири ноге...
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ona je i sada na delu.

Ne odgovora ti ni tadic? Josipovic je izgleda po tvojoj meri, u rasrbljenoj ustaskoj vojvodini? neces gledati taj film

Ona je i sada na delu.

Браво геније.
И ти желиш да живиш у великој европи.
Твоје вође ти напунише главу еуропски сновима.
А где си сад?

Ona je i sada na delu.
Hajde da pretpostavimo da je ova gomila nebuloza istina.
Kakve to veze ima sa tim da li neka ulica treba da nosi jedno ili drugo ime? Šta ovim što si napisao pokušavaš da dokažeš?

Ona je i sada na delu.

Nemas pojma.
Vidi se da ne znas, sta se desavalo i zasto je poceo rat.
Nemas pojma o atmosferi koja je vladala u HR pre nego sto je prvi metak i ispaljen.
Velicanje ustasa na svakom koraku. I kako Srbi da se osecaju u takvim uslovima.
Rat nije stranacki program, mani se gluposti kojima te LSD i Ceda uce.
Zaboravljas masovna miniranja srpskih kuca, otpustanja, prebijanja, otmice Srba u HR,.. koja su predhodila ratu.

Koga ja slavim? Sta izmisljas i podmeces. :rtfm:

Ovde me je dovela genocidna politika Tudjmana i IzmeTbegovica.

Goglaj malo zasto je IzmeTbegovic robijao. Nije zbog svog mirovnog programa.

Tudjman je zeleo da stvori etnicki cistu drzavu, drzavu u kojoj nema mesta za Srbe i to je cinjenica, a ako si ti slep to je tvoj problem.
Rat nije poceo zbog tzv Velike Srbije vec zbog tretmana Hrvata prema Srbima.
Seti se Tudjmanove izjave da ''Srbi moraju nestati'', ''Mora im se zadati takav udarac da se vise nikad ne vrate''. Ako ti tu ne prepoznajes bolesnu mrznju i genocidnu politiku stvarno me zabrinjavas.
Nemas pojma o retorici hr politicara u to vreme.

Gadite mi se vi koji velicate Tudjmana, Mesica i ostale ubice sopstvenog naroda.

Ko god da je bio predsednik Srbije Tudjman bi proterao Srbe. Ne zaboravi ko je pekao volove u RS dok je trajao rat.

Bolje skini taj avatar, nije lepo da pises svasta pod slikom tog velikog coveka.

Poslednja izmena:
Zao mi je ljudi ( i jos zensko ) poput tebe.
Velicas i slavis najvece zlocince ovog naroda i one koji su mu najvece stete naneli.
Gde ce ti dusa ?
Ako volis svoj narod kako mozes slaviti one koji su ga osramotili i ponizili?

greshish, to nije za zaljenje vec za svaku osudu
oni su sebi izabrali idola po sopstvenim osobinama, da su bili u prilici isto bi se poneli
dive se zlochincu jer je ostvario njihove "snove.......a to shto je neko zena.....u toliko gore
:evil:Elena i Mira :evil: su, nazalost, bile i zene i majke
mozda i iza Mladica stoji neka krvolochna kuchka

greshish, to nije za zaljenje vec za svaku osudu
oni su sebi izabrali idola po sopstvenim osobinama, da su bili u prilici isto bi se poneli
dive se zlochincu jer je ostvario njihove "snove.......a to shto je neko zena.....u toliko gore
:evil:Elena i Mira :evil: su, nazalost, bile i zene i majke
mozda i iza Mladica stoji neka krvolochna kuchka
A da ti lepo iskoristis prednosti zivljenja u Holandiji i posetis kakav coffee shop, srolas sebi jedan poveci i ne pizdis nam tol'ko od rana jutra?

bolje bi bilo da ti smotash jedan....mozda lakshe prebolish kad t GOVEDO dovedu ovde u moj komshiluk........mozda ci i ja jedan spremiti, chisto da proslavim :hahaha:
Eto vidis, Caps Lock i dranje od sabajle...

A vidi mene, zastupnika retrogradnih ideja krvi i tla, miran i 'ladan k'o boza u 9 ujutru, a jos ni kaficu nisam popio.

Nisi ti jos zrela za Evropu, sestro slatka...

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/1...ica-oblepljen-plakatima-Bulevar-Ratka-Mladica
Bulevar Zorana Đinđića oblepljen plakatima "Bulevar Ratka Mladića"

Bulevar Zorana Đinđića jutros je ponovo osvanuo oblepljen plakatima sa natpisom Bulevar Ratka Mladića, javio je B92.
20580_bulevar-j-vucetic-blic_f.jpg

Prema izjavama ljudi koji žive u bulevaru, plakati su lepljeni tokom noći. Na plakatima je potpisan Pokret 1389.

Plakati su lepljeni po fasadama, na saobraćajnim znacima, na trafikama. Policija je tokom prepodneva izvršila uviđaj, a građani koji žive u ovom bulevaru bili su razočarani prizorom, dodaje B92.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није питао грађане кад је преименовао улицу.
А укуси су различити...:per: :per: :per:

bravo majstore!

Jadnicima sa propalom velikosrpskom idejom u glavi je samo mladic ostao da ga velicaju. Taj odavno crknuti recidiv je ono najjadnije sto postoji u ideji o ponosnoj Srbiji, pa oni vodozemci koji se vuku po mulju jedino to i mogu da vide i velicaju. Steta nastane kad izgmizu iz gliba i pocnu da prljaju okolinu medju normalnim svetom, kome ne pada na pamet ni da razmislja o tome.

Back