M
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su ljudi i automobili?

Mnooogo lep deo grada...
Jes da je u Bulevaru stalno guzva,ali opet obozavam taj kraj.

Dosta ti je nekolika metara ulice i znas sve! Znas ja volim filmove od Kusturice i tamo je to kao u ovim filmovima... Samo sedis u kaficu, pijes kafu i gledas "cigane" kako varaju musterije nekvalitetnom robom... Kod nas se kaze (o kinezima): vise traka na pantalonima, vise Adidas...
samo se zezam).
Ako bi centar nase prestonice bio slika Kusturicinh filmova, neverujem da bih onda vise ovde ziveo. Lepse mi je 1000 puta bilo u Juznoj Americi, ili na pustom ostrvu u Crnom Moru (bio sam na obe destinacije). Nije da patim od toga da sve mora da bude Nica ili Kan, cak sam se tamo "smarao", mnogo vise nego na nekim mestima koja nemaju taj skupi smek, ali zna se kako treba da izgleda centar prestonice, ljubav prema bliznjima hrana i sve ostalo sto si navela podrzavam i mislim da nemora centar da izgleda kao Kusturicin film da bi to osecali i prezentovali drugima. Mozda ja tako mislim jel sam iz ovog grada i tu nisam turisticki. Kao i tebi i meni je bilo predivno na nekim udaljenim mestima na ovoj planeti gde civilizacija skoro da nije dolsa, uzivao sam i osecao dusu ljudi, ali kada razmislim ja sam tamo ipak bio turista koji je tamo samo odredjeno vreme.