BUKING PREKO INTERNETA

Maka.car

Početnik
Poruka
36
Zanima me koliko je siguran ovaj buking, pošto vidim da ima dosta apartmana sa različitim imenima, a istim slikama. Npr pretraživao sam smeštaj na Krfu preko "TRIPADVISOR" sajta, pa sam naišao na napred pomuneto!!??? Pošto se traži avans, obično 2-3 nedelje pre dolaska, pa me zanima koliko je sigurno, da ne bih ako je prevara u pitaju nekog počastio sa 100-150 eura.

Poslednja izmena:
Zanima me koliko je siguran ovaj buking, pošto vidim da ima dosta apartmana sa različitim imenima, a istim slikama. Npr pretraživao sam smeštaj na Krfu preko "TRIPADVISOR" sajta, pa sam naišao na napred pomuneto!!??? Pošto se traži avans, obično 2-3 nedelje pre dolaska, pa me zanima koliko je sigurno, da ne bih ako je prevara u pitaju nekog počastio sa 100-150 eura.

Ja koristim booking.com i taj sajt je pouzdan. Trebalo bi da ti nudi najnizu cijenu, a ako nije, prijavi da postoji niza i dobices hotel po istoj cijeni.

Godinama koristim booking.com i nikad nisam imala problema :)
Ukoliko je rezervacija apartmana sa mogucnoscu otkazivanja,nece se traziti nikakvo placanje unapred,i rezervaciju je moguce izmeniti ili otkazati u odredjenom roku
Ukoliko je rezervacija bez mogucnosti otkaza ili naknadne promene rezervacija se naplacuje u celosti prilikom rezervacije.
Zimus sam imala slucaj da nije ni bila potrebna kreditna kartica za rezervisanje,platili smo direktno vlasniku hotela na kraju boravka :)

I da,booking.com UVEK ima najnizu cenu :)

Ja bi vam preporucio Ab-in-den-Urlaub.de ,sajt je na nemackom, ja sam preko njih nekoliko puta rezervisao putovanje i uvek je sve islo savrseno.Da napomenem da je prosle godine u Grckoj pored naseg apartmana bio par iz Beograda(uplatili su preko neke nase agencije) ispostavilo se da ih je isti aranzman kostao skoro duplo vise nego nas koji smo nasli smestaj preko ovog sajta.

Ja bi vam preporucio Ab-in-den-Urlaub.de ,sajt je na nemackom, ja sam preko njih nekoliko puta rezervisao putovanje i uvek je sve islo savrseno.Da napomenem da je prosle godine u Grckoj pored naseg apartmana bio par iz Beograda(uplatili su preko neke nase agencije) ispostavilo se da ih je isti aranzman kostao skoro duplo vise nego nas koji smo nasli smestaj preko ovog sajta.

Jeste,sa ovim sam se i ja susretala.
Zato i ne volim da idem preko nasih agencija,jer cenu apartmana (po apartmanu) cesto naplacuju kao da je cena apartmana po osobi :evil:

Godinama koristim booking.com i nikad nisam imala problema :)
Ukoliko je rezervacija apartmana sa mogucnoscu otkazivanja,nece se traziti nikakvo placanje unapred,i rezervaciju je moguce izmeniti ili otkazati u odredjenom roku
Ukoliko je rezervacija bez mogucnosti otkaza ili naknadne promene rezervacija se naplacuje u celosti prilikom rezervacije.
Zimus sam imala slucaj da nije ni bila potrebna kreditna kartica za rezervisanje,platili smo direktno vlasniku hotela na kraju boravka :)

I da,booking.com UVEK ima najnizu cenu :
)
ne mora da znaci
ja sam hotel u Banskom platila nekih 50 evra manje premo drugog sajta

Isla sam do sada preko booking.com vise puta i uglavnom jeste najjeftiniji, ali definitivno za hotel Forras u Segedinu naplacuje skuplje nego da rezervisete direktno preko sajta tog hotela. Dva puta sam isla tamo i svaki put je bilo skuplje preko bookinga. Tako da uvek treba proveriti sve varijante.

Poslednja izmena:

Превара брате, бјежи од тога у пичку материну. Ја се неби зајебава са тим.

Poslednja izmena:
Poslednjih par godina smo rezervisali na booking.com,uvek je bilo najjeftinije sto se moglo naci,cak i direktno u hotelu.Išli preko njih desetak puta,NIKAD nije bilo problema.Ovog leta su gospoda iz jednog hotela u CG zanemarili sobu koja je uplacena,(dobili smo jeftiniju),po povratku ja se žalila korisnickom servisu,posle tri dana novac vraćen na racun.Sve preporuke...

booking.com je siguran sajt, vec godinama.
popodne sam se vratio iz budimpeste, bio sam u dva hotela, obe rezervacije su bile ok, to je mozda dvadeseti put da rezervisem preko njih.
uveli su i nesto novo tzv "tajne ponude" koje salju clanovima, ima popusta i preko 50%.
prosle godine su mi, u italiji, gde sam platio sve na recepciji u gotovini skinuli i sa ameriken kartice isti iznos. poslao sam mail booking-u, oni prosledili hotelu i sutradan mi je stiglo izvinjenje, a novac mi je, nakon 5 dana, vracen na racun. hotel mi je, u znak izvinjenja za gresku, poslao i vaucer na 50e za sledeci boravak.
dakle, sve funkcionise.
prilikom rezervacije uvek procitajte sta dobijate za vas novac (dorucak, polu pansion, internet, parking..... da li skidaju odmah sa kartice, kakva je mogucnost besplatnog otkazivanja i slicno. sve pise). ima sve na srpskom, birate valutu u kojoj vam se prikazuju cene....

Мене су сјебали 300 ојра, звао сам их после на мобилни, каже "д јузер ју хев бин дајлед изнт авејлбл енимор". Мени стриц у милицију ради, јебаћу им све по списку.

Kako se to desilo.......molim za pojašnjenje....

Ух, срџба ми прође кроз тело кад се сетим тога. Недавно је било па се још нисам охладио. Резервишем ја лепо хотел преко тог фамозног сајта, уплатим 295 Евра за седам дана у Египту, полупансион.
И срећа те сам за сваки случај послао мејл хотелу да се најавим да долазим. И они одговоре, шатро шатро, "господине, нисмо примили никакав новац, сигурно је у питању некаква грешка". Хоћу жив да се поједем од блама. Сва срећа те нисам кренуо у Египат, иначе бих се жешће сјебо, остао бих на улици!

После сам звао те са букинг сајта преко неког кол центра, не може да се добије ниједан број. Видећу са тим стрицем што ради у милицији да средимо нешто ако може да се раскринка превара и да се извину и врате ми паре.
У суштини и није битно толико због пара, само не волим да ме неко прави будалом.

Народе ово је велика превара, после сам сурфовао и сазнао да нисам једини кога су заврнули за кинту. Немојте да имате ништа са тим преварантима, што је сигурно сигурно је!!

Ух, срџба ми прође кроз тело кад се сетим тога. Недавно је било па се још нисам охладио. Резервишем ја лепо хотел преко тог фамозног сајта, уплатим 295 Евра за седам дана у Египту, полупансион.
И срећа те сам за сваки случај послао мејл хотелу да се најавим да долазим. И они одговоре, шатро шатро, "господине, нисмо примили никакав новац, сигурно је у питању некаква грешка". Хоћу жив да се поједем од блама. Сва срећа те нисам кренуо у Египат, иначе бих се жешће сјебо, остао бих на улици!

После сам звао те са букинг сајта преко неког кол центра, не може да се добије ниједан број. Видећу са тим стрицем што ради у милицији да средимо нешто ако може да се раскринка превара и да се извину и врате ми паре.
У суштини и није битно толико због пара, само не волим да ме неко прави будалом.

Народе ово је велика превара, после сам сурфовао и сазнао да нисам једини кога су заврнули за кинту. Немојте да имате ништа са тим преварантима, што је сигурно сигурно је!!
Priča je fantastično šuplja.
"Uplatio" si? Kako?
Prevezao bi se do egipta? Kako?
Ako oybiljno odgovoris na ova dva pitanja, onda moyemo dalje.
Ne zamajavaj ljude.

Back