Бугарска прекида транзит руског гаса за Србију и Мађарску од 1.1.2026.

Dokaz više da zapadne zemlje ne poštuju pravo zemalja van njihovog bloka da same odlučuju.
Nisam sigurna koliko i Vucic vise nije na njihovoj "liniji", mozda ne u ovome, ali vec dugo zabada noz u ledja Rusiji...na takav nedostojanstven nacin ponasajuci se, izgubicemo postovanje i razumevanje bilo koga dobronamernog, a kamoli nedobronamernog.

Ne odlucuju, nego se "kur.vaju"...jer ovo je opomena i Madjarskoj.

Ali ako se one tako ponasaju, ne moramo i mi, jer nismo u njihovom bloku.
Шта мислиш да требамо да урадимо у овом тренутку, а поводом конкретне теме на којој пишемо?

Шта мислиш да требамо да урадимо у овом тренутку, а поводом конкретне теме на којој пишемо?
Samo uz Rusiju da budemo i da od.jebemo EU vec jednom. A Rusija ce vec narediti Bugarskoj sta treba.

Samo uz Rusiju da budemo i da od.jebemo EU vec jednom. A Rusija ce vec narediti Bugarskoj sta treba.

А како ћемо да се грејемо ове зиме без гаса?

Нисам сигуран да је Русија у могућности да ове зиме наређује Бугарској.

Они други каубоји, они да. Они наређују. Као што видимо. Руси, не могу. Као што видимо.

Они други каубоји, они да. Они наређују. Као што видимо. Руси, не могу. Као што видимо.
Videćemo još.
Neko bi mogao reći da su neki igrači zajedno u igri podizanja cena energenata

Да, видим да си упућен у стратешке набавке.
Не умеш да одговориш на једноставно питање - да ли се разумеш у теретне бродове?

Пошто си написао нешто девето, закључујем да немаш појма.

Стиче се утисак да форумске русоколеге мисле да би један добар међународни округли сто био решење. Ту би Драгослав Бокан-Харченко, Коста Чавошки, Дугин, Слободан Антонић, Ковић, палковник МекГрегор и Џејсон Хинкл оштро осудили бугарске једностране потезе, указали на лицемерје и двоструке стандарде Запада и позвали на одбрану права малих али слободарских народа да учествују у изградњи једног бољег, праведнијег и надасве мултиполарнијег света где ће престати хегемонија Глобалног Полицајца са Ист Ривера

Стиче се утисак да форумске русоколеге мисле да би један добар међународни округли сто био решење. Ту би Драгослав Бокан-Харченко, Коста Чавошки, Дугин, Слободан Антонић, Ковић, палковник МекГрегор и Џејсон Хинкл оштро осудили бугарске једностране потезе, указали на лицемерје и двоструке стандарде Запада и позвали на одбрану права малих али слободарских народа да учествују у изградњи једног бољег, праведнијег и надасве мултиполарнијег света где ће престати хегемонија Глобалног Полицајца са Ист Ривера
Znao sam da znaš...:heart::cool::heart::heart::heart:

Уз Русију да будемо и нема зиме.

Oh wait

Са Русима једино зима и јесте ИЗВЕСНА
Floskule....kao i uvek od tebe.

Uvek ce Rusija moci da naredjuje Bugarskoj, to zapamti, osim u ratu kada se ova dovoljno obruka pa je posle Rusija ima u sakama.

Alex Krainer ti fali na listi

Ja sam radio nesto za Viking pre 10tak godina i kod njih sam naleteo da kruzeri imaju limit od valjda 130m duzine i 15m sirine, po grubom secanju. To znaci da bi i barze imale slican limit, da ne govorimo o terminalima za prihvat gasa koje Srbija nema.
Могу и без провере да се сложим, да ми немамо терминале... Али ако нам, на пример Кинези, направе терминале... То би онда могло?
Напунимо у Турској, истовар код нас.

Ако Румуни и Бугари пусте брод да прође...

Back