buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.870
...to je upravo ono što Bugari rade blokirajući energente Srbiji i MađarskojРеалност типа наљутио се поп на село, па одсекао себи *****.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...to je upravo ono što Bugari rade blokirajući energente Srbiji i MađarskojРеалност типа наљутио се поп на село, па одсекао себи *****.
Pa da je tako, onda na zapadu ne bi bilo bojazni što uvezemo malo nafte od Rusije, jer smo ionako na putevima koji streme zapadu. A kad je tako onda je čista zloba da nam po tom pitanju zagorčavaju život.
...to je upravo ono što Bugari rade blokirajući energente Srbiji i Mađarskoj
Што, Бугари стоје скроз ок са енергентима....to je upravo ono što Bugari rade blokirajući energente Srbiji i Mađarskoj
Што, Бугари стоје скроз ок са енергентима.
Пар кликова те дело од информација.
Није ово 91, па да се ложите на приче "Без нас, Словенци ће умрети од глади".
seku sebi ***** umesto da zarađuju na tranzituШто, Бугари стоје скроз ок са енергентима.
Пар кликова те дели од информација.
seku sebi ***** umesto da zarađuju na tranzitu
А теби жао због пропуштене добити наше бугарске браће?seku sebi ***** umesto da zarađuju na tranzitu
sve ima cenu.Ниси у стању да разумеш да је то новац који им испадне из џепа између наслона и седишта у ауту, док одржавање добрих односа са савезницима нема цену
sve ima cenu.
neko plati na mostu, neko na ćupriji
naprotiv.А теби жао због пропуштене добити наше бугарске браће?
Oni su se dovoljno uvukli u dupe zapadu, a mi, uprkos naporima ava, nismo još... Što znači da dobri plemeniti filantropski zapad nam nije ništa kriv, nego mi sami sebi...Што, Бугари стоје скроз ок са енергентима.
Пар кликова те дели од информација.
voistinuДа, да, али сваком своје, рече Ђаво и седе у коприве
Ja sam radio nesto za Viking pre 10tak godina i kod njih sam naleteo da kruzeri imaju limit od valjda 130m duzine i 15m sirine, po grubom secanju. To znaci da bi i barze imale slican limit, da ne govorimo o terminalima za prihvat gasa koje Srbija nema.Не питам за редове за млеко, него нешто друго.
Какво је твоје искуство са речним теретним бродовима?
Sve je to namerno izdogovarano kako bi Srbija uvela sankcije Rusiji i da bi se prikljucila EU politici protiv Rusije.Ауторска темилица:
Делује ми да васколика публика, уважене даме и господа нашег форумског Отечества нису до краја схватили размере тектонског поремећаја изазване недавном најавом Бугарске.
Наиме, наш васточни сусед уредно је и на време најавио да више неће дозволити транзит руског газа према земљама којима је тај гас намењен.
Окрени, обрни, то се највише тиче Мађарске и Србије.
Лако је Мађарској, она је део ЕУ и као таква може се окористити механизмима јединствене набавке и имати знатно мање проблема од Србије, како у погледу количина, тако и у погледу цене.
С друге стране, Србија, Вечно и Слуђено Неутрална на Своју Штету, суочиће се са озбиљним изазовима.
На све то треба додати и чињеницу да је важећи уговор Србије и Газпрома истекао 30. септембра.
Да ли нам то Братски Бугарски Народ коначно помаже да се отресемо од руског утицаја?
Da. Vučić se izdogovarao jer je zapadna kurvetina smrdljiva. ... mu pas Angelinu!Sve je to namerno izdogovarano kako bi Srbija uvela sankcije Rusiji i da bi se prikljucila EU politici protiv Rusije.
Providno.
Iz ovih realnosti jedini zaključak je da Srbija mora napraviti one monetarne i fiskalne aktivnosti i mere kojima će oblikovati novu privrednu strukturu za koju se najčešće koristi naziv ; vlastita privreda.Realnost je da će Srbija ostati bez privrede , tačnije bez i ovo malo privrede pošto svoju privredu iovako nema.
Realnost je da se Srbija vraća na 1945 . godinu ali ovoga puta joj niko neće pomoći niti ima privrednu strukturu i institucione kapacitete da napravi visok rast kakvu je imala posle WW2.
Да, да, нема другог објашњења.Sve je to namerno izdogovarano kako bi Srbija
Значи, сагласан си да НИС продамо Пољској, а да русонавијање задржите унутар своја четири зида.
Да, ово су кључне категорије здравог резонаOni su se dovoljno uvukli u dupe zapadu, a mi, uprkos naporima ava, nismo još...
Зато што ће га скакавци твог Председника оглодати до голих зидоваzasto bi NIS prodavali bilo kome?
За твоју информацију, кроз Бугарску иде гас и других фирми. Не зарађује се само од Гаспромnaprotiv.
raduje me sve što im se bude događalo usled tog poteza i sličnih poteza u budućnosti