mimus
Aktivan član
- Poruka
- 1.489
trebali bi u septembru da idemo na more ali jos ne znamo Grcka ili Bugarska.pomozite
sta vi mislite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KO SE JOS DVOUMI IZMEDJU BUGARSKE I GRCKE??????????????????
U BUGARSKU NI DZABE!!!
Pa Bugarska ima ocajno more a Grcka je ciganija.Preporucujem Tursku!
Pogotovo Kos, Mikonos, Zakintos, Kefalonija, Santorini...sve sama seljacija
Ej, bre, o cemu pricas?
Mislis na Paraliju i Olimpik bic da je Grcka?
Jok!
Svako grcko ostrvo bolje je od bilo mkog mesta u Turskoj, Bugarsku necu ni da poredim, jer je Bugarska u kategoriji ispod 'Ada ciganlija".
Dakle, GRCKO OSTVO bilo koje.
Naravno, ima i Turska svojih lepota, ali i stroke vise nego bilo gde!
Uopste ne zelim s tobom da polemisem.Grcka je ciganija!I to je moje misljenje.Smestaj je katastrofa i po kategorizaciji ne moze se uporediti s hotelima u Turskoj.I Grcka ostrva su losa,grci neljubazni...Mogu jedino da izdvojim Mikonos ali previse bluda za moj ukus....
Pogotovo Kos, Mikonos, Zakintos, Kefalonija, Santorini...sve sama seljacija
Ej, bre, o cemu pricas?
Mislis na Paraliju i Olimpik bic da je Grcka?
Jok!
Svako grcko ostrvo bolje je od bilo mkog mesta u Turskoj, Bugarsku necu ni da poredim, jer je Bugarska u kategoriji ispod 'Ada ciganlija".
Dakle, GRCKO OSTVO bilo koje.
Naravno, ima i Turska svojih lepota, ali i stroke vise nego bilo gde!
Ako ti je za odlazak na more bitno da osetis onu pravu morsku atmosferu,onda je Grcka pun pogodak,raj,ja vec godinama idem septembra u Grcku.Ako pak zelis da se ludo provodis po diskotekama i da se iz istih vracas u 11 ujutru onda pravac Bugarska.
Prvo pogledajte neke slike iz Bg:
http://community.webshots.com/user/keros21
Mislim da su Zlatni pjasci Las Vegas za Grcka severna letovalista na kojima mi idemo.
A jeftinije......
Prvo pogledajte neke slike iz Bg:
http://community.webshots.com/user/keros21
Mislim da su Zlatni pjasci Las Vegas za Grcka severna letovalista na kojima mi idemo.
A jeftinije......
Idi sada, pokri se preko glave i uđi u orman, pa se malo STIDI.
Las Vegas je udaljen oko 500 kilometara VAZDUŠNOM linijom od MORA !!!!!!!