Bugarska ili Grcka?

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smiley%20confused.jpg

A jel' ti želiš na more ili onako u provod. Ako želiš more, onda nemoj u Bugarsku.

Pa Bugarska ima ocajno more a Grcka je ciganija.Preporucujem Tursku!

Pogotovo Kos, Mikonos, Zakintos, Kefalonija, Santorini...sve sama seljacija:lol:
Ej, bre, o cemu pricas?:dontunderstand:
Mislis na Paraliju i Olimpik bic da je Grcka?:dash:
Jok!
Svako grcko ostrvo bolje je od bilo mkog mesta u Turskoj, Bugarsku necu ni da poredim, jer je Bugarska u kategoriji ispod 'Ada ciganlija".
Dakle, GRCKO OSTVO bilo koje.
Naravno, ima i Turska svojih lepota, ali i stroke vise nego bilo gde!

Pogotovo Kos, Mikonos, Zakintos, Kefalonija, Santorini...sve sama seljacija:lol:
Jok!
Svako grcko ostrvo bolje je od bilo mkog mesta u Turskoj, Bugarsku necu ni da poredim, jer je Bugarska u kategoriji ispod 'Ada ciganlija".

Uopste ne zelim s tobom da polemisem.Grcka je ciganija!I to je moje misljenje.Smestaj je katastrofa i po kategorizaciji ne moze se uporediti s hotelima u Turskoj.I Grcka ostrva su losa,grci neljubazni...Mogu jedino da izdvojim Mikonos ali previse bluda za moj ukus....

Uopste ne zelim s tobom da polemisem.Grcka je ciganija!I to je moje misljenje.Smestaj je katastrofa i po kategorizaciji ne moze se uporediti s hotelima u Turskoj.I Grcka ostrva su losa,grci neljubazni...Mogu jedino da izdvojim Mikonos ali previse bluda za moj ukus....

Ovo je kandidat za NAJGLUPLJI POST SVIH VREMENA na Krstarici

- Grčka je Ciganija ! Šta ova nebulozna polupismena - polurečenica uopšte znači !?

- Smeštaj je katastrofa
Ovo je izjava zbog koje treba da se stidiš do kraja života ! Imaš ti i u Malibu smeštaj sa pacovima, i u Dubaiu, i na Maldivima....
To što si ti išla do sada po takvim mestima po Grčkoj, to govori o TEBI, a ne o Grčkoj !!

-Grčka ostrva su loša ? Pa ZAŠTO onda pola zemaljske kugle letuje tamo !? Dolaze iz Australije, Amerike, Kanade...poznajem devojku sa Jamajke koja dolazi svake godine ...

- Grci su neljubazni. Pa prema takvoj osobi kao što si ti, su verovatno SVI neljubazni

- Uostalom, takvo PREglupo generalizovanje celog jednog naroda ????
Kao kad bi rekla da su svi Velšani prljavi, da su Poljaci pijandure, a Mađari glupi

NEVEROVATNa GOMILA NEISTINA I GLUPOSTI U PAR POLUREČENICA

Jok!

E neka joj si rekla!!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Grcka. Ali obavezno neko ostrvo..
Zbog prelepih plaza, cistog mora, lepih mesta za setnju i izlazak, dobre klope i pristojne usluge.

Bugarska je ipak malo u zaostatku sto se tice turistickih ponuda..
I mesta koja vaze za luksuzna ne nude nista u svom sadrzaju osim kvalitetnog smestaja.

Uvek bih pre i ponovo otkrivala razne destinacije u Grckoj.

Pitanje je sa kim putujes, koliko dana i kakav provod ocekujes, da bismo ti dali konkretan predlog..

Definitivno Grcka, jer ako vec ides u septembru, znaci da ne ides bas zbog provoda nego radi odmora. Cena Smestaja u Grckoj je u septembru skoro ista kao u Bugarskoj. Tako mozes da nadjes smestaj u septembru na Tasosu i Krfu za oko 50 evra u solidnim apartmanima, dok u privatnom smestaju u Bugarskoj mozes isto za 40-50, tako da je definitivno bolja Grcka. Nisam cak ni siguran da su cene u Bugarskoj nesto nize od cena u Grckoj ove godine. Pogledaj malo ponude na www.putovanja.rs pa malo na youtube-u potrazi klipove nekih destinacija, pa uporedi. Srecno

Za provod Bugarska, i to sever, i to ovde nepomenuto malo mesto Kranevo! Ušuškano između Albene i Zlatnih peskova (pjasaka:)), a duplo jeftinije. Jeftine kafane, extra diskoteke (happy hours, miss mokra flanelka, striptiz, all inclusive, techno, mlade ruskinje), rok barovi, itd.Ima stranaca, ima dosta mladih rusa/ruskinja (starijim Rusima je bila potrebna viza - 70eur), nema Srba sem nas iz Babušnice i nekih ljudi sa strane kojima smo otkrili ovaj 'dragulj' . Zlatni pjasci su odatle na 2EUR-a vožnje mini busom.

Restoran 'Apollon' pod obavezno!!!

Letovali smo tamo jedno 20-ak godina - prvo sa roditeljima, pa onda sami, u sopstvenoj režiji, ali zadnjih 3 god. idem u CGoru tj. ove u Grčku zbog klinca.

Ako ti je za odlazak na more bitno da osetis onu pravu morsku atmosferu,onda je Grcka pun pogodak,raj,ja vec godinama idem septembra u Grcku.Ako pak zelis da se ludo provodis po diskotekama i da se iz istih vracas u 11 ujutru onda pravac Bugarska.

Ako ti je za odlazak na more bitno da osetis onu pravu morsku atmosferu,onda je Grcka pun pogodak,raj,ja vec godinama idem septembra u Grcku.Ako pak zelis da se ludo provodis po diskotekama i da se iz istih vracas u 11 ujutru onda pravac Bugarska.

Prvo pogledajte neke slike iz Bg:

http://community.webshots.com/user/keros21

Mislim da su Zlatni pjasci Las Vegas za Grcka severna letovalista na kojima mi idemo.
A jeftinije......

Prvo pogledajte neke slike iz Bg:

http://community.webshots.com/user/keros21

Mislim da su Zlatni pjasci Las Vegas za Grcka severna letovalista na kojima mi idemo.
A jeftinije......

NIKADA ti nisi bio u Grčkoj, inače ne bi pričao takve budalaštine .....

Ako ćemo o severu Grčke, pomenuću samo Porto Karas, u koji dolazi i Džordž Bush I David Beckham i Princ Charles ....

portocarras_1.jpg

519x389.jpg

porto-carras-1.jpg

Idi sada, pokri se preko glave i uđi u orman, pa se malo STIDI.

Las Vegas je udaljen oko 500 kilometara VAZDUŠNOM linijom od MORA !!!!!!!

Prvo pogledajte slike Golden sands i Aqua park, pa onda reagujte ovako.Delujete kao neka sekta, bre. Ja ove godine idem u Grcku, a bio sam i u bg i Cg i u Tunisu i na Malti,...

Verujem ja da su u Grckoj bili i Dzordz Bus i Dajana i Madona, ali nekim ljudima veoma znaci da li letuju za 500 ili 1500 evra.
Las Vegas je hiperbola, a ko pogleda ove slike znace zasto sam je upotrebio.
80% nasih ljudi ide u jeftinija turisticka Grcka "sela" (Paralija,Olimpik bic,Stavros,Jerisos, Asprovalta,...) i to sa punim frizom. U Bg se nose samo stvari za oblacenje.Ovo gore sam naveo kao "best buy" cena/kvalitet.
Mislim, kvalitet mora ne treba i nisam ni poredio, sto i vrapci na grani znaju....

A i,usput, Phantom, koliko treba para za Krit, cije slike si postavila?

Back