хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.231
srbi su to osvojili pa i hrvati...
vi?
vi jedino da se takmicite sa arapi i kinezi mogli bi mozda do trona...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srbi su to osvojili pa i hrvati...
vi?
vi jedino da se takmicite sa arapi i kinezi mogli bi mozda do trona...
Pa boze moj, ja sam za postenu razmjenu, potpisivanje medjunarodnih ugovora.vvidim vi se ubijate od te trgovine...
no jbg , ne moze...
vojvodina je ime dobila po srpskim vojvodama...
da je vaša zvala bi se kroasanija...
Hajde, pošto ste iz tog kraja, opišite nam kako zamišljate, kako bi izgledala Dalmacija, pogotvo Zadar i Split da su unutar države Srbije.Daj Natasa zamisli se kao guvernantu Dalmacije, dok uzivas ispod suncobrana a piciginU obucen u tange ti donosi koktele.
Dajte Hrvatskoj tu Vojvodinu, uzmite si more, Dalmosi su super ljudi, vidit ces.
Хрватима препоручујем да се не мешају ....
Sta me briga kako, bitno je rjesiti ih se.Hajde, pošto ste iz tog kraja, opišite nam kako zamišljate, kako bi izgledala Dalmacija, pogotvo Zadar i Split da su unutar države Srbije.
Kako bi funkcionisali, kako bi glasali, kako bi komunicirali, itd.?
Ne, ne. Sada ozbiljno. Hajde da čujemo iz prve rukeSta me briga kako, bitno je rjesiti ih se.
![]()
Ozbiljan sam.Ne, ne. Sada ozbiljno. Hajde da čujemo iz prve ruke
Kako Dalmatincu kulturološki bliži Vojvođanin od drugog Dalmatinca?Ozbiljan sam.
Pojma nemam kako bi izgledalo, govorim to iz osobne perspektive.
Kulturoloski mi je neki Vojvodjanin bliskiji od Dalmosa, kao sto je Njemcu iz Schleswig Holsteina kulturoloski bliskiji Danac od Bavarca.
Time sto od tamo vucem korjene ali zivio sam uglavnom na kontinentu i dosta dugo medju njemackim protestantima.Kako Dalmatincu kulturološki bliži Vojvođanin od drugog Dalmatinca?
не може да се сахрани неко ко се није ни родиоTOLKE BAJKE O KRALJU I NA KRAJU NI REC GDE JE SAHRANJEN...
Svadjaju se braca?BUGARIMA DOSTA HRVATSKE I NJENOG POPOVANJA! Ambasadorka na ribanju u MIP Sofije zbog Milanovićeve izjave!
https://www.alo.rs/svet/region/5054...ju-u-mip-sofije-zbog-milanoviceve-izjave/vest
Sputnjik/Alo!
SVET
19.05.2021
21:19
0
Bugarsko Ministarstvo inostranih poslova pozvalo je hrvatsku ambasadorku Jasnu Ognjanovac na razgovor posle izjave hrvatskog predsednika Zorana Milanovića koji je kritikovao Sofiju zbog stava o Skoplju
AP/Photo![]()
Rukovodilac Departmana bugarskog MIP za evropska pitanja Rumen Aleksandrov je tokom sastanka sa hrvatskom ambasadorkom istakao da su izjave Milanovića neprihvatljive i neopravdane.
Izjava, kako je dodao, izaziva razočarenje ne samo imajući u vidu odličan dijalog dve zemlje i jedinstven stav po čitavom nizu evropskih i regionalnih pitanja, nego i zajedničke interese u oblasti reformi, stabilizacije i integracije država Zapadnog Balkana u EU.
Podsetimo, Milanović je na regionalnom skupu Brdo Brioni izjavio da se protivi zahtevima Bugarske prema Severnoj Makedoniji. Prema rečima hrvatskog predsednika, zahtevi da se promene lažni, po mišljenju Bugarske, podaci u makedonskim udšbenicima i nacionalno poreklo može se okarakterisati kao pokušaj „ulaska u intimni prostor" strane države.
Severna Makedonija postaje razlog za sve lošije odnose na Balkanu i u EU.
aa da. Palo mi je na pamet i ta mogućnost, ali ...Time sto od tamo vucem korjene ali zivio sam uglavnom na kontinentu i dosta dugo medju njemackim protestantima.
Jedino sto me u Dalmaciju vuce je da odem tetku na grob, a to bi se isto pokazalo iznimno kompliciranim
aa da. Palo mi je na pamet i ta mogućnost, ali ...
Znači Dalmacija ne prija svima.
Pa bi da nam uvalite, ovaj trampite za Vojvodinu
То је свађа у фамилијеKosooka braća se posvađala![]()