- Poruka
- 21.131
Dragi moji,
ne znam kako vi, ali ja vec danima lupam glavu okop kupovine pribora i svega sto g-djici Misici Mindjusici treba za novu skolsku godinu
Te sveske, te olovke, te pribori, te patike, te oprema za fizicko, te da se ponovi od odece, i tako svasta nesto....
A kknjige?
To i ne racunam
Ove godine mi roditelji petaka imamo srecu da grad Beograd finansira knjige
Inace bismo za to izdvojili jos najmanje 10.000 dinara
Lektire smo srecom kupili.
Novine ovih dana pisu da je za opremanje skolarca potrebno najmanje 20.000 a ako ga opremate i patikama i trenerkom i majicama itd. i mnogo mnogo vise
Koliko se radujete, a koliko vas uistinu boli glava od ove nabavke?
Ja bih tako zarko zelela da mogu ceri da kazem - biraj, prodavacici saberi i da dam karticu....
Ali stvarnost je drugacija....
Kao i za vecuinu roditelja?
Ne morate da pisete cifre,a a ako zelite, mozete....
I kako danas sa ogranicenim primanjima opremiti svoje dete da krene u skolu onako kako bi trebalo?
ne znam kako vi, ali ja vec danima lupam glavu okop kupovine pribora i svega sto g-djici Misici Mindjusici treba za novu skolsku godinu
Te sveske, te olovke, te pribori, te patike, te oprema za fizicko, te da se ponovi od odece, i tako svasta nesto....
A kknjige?
To i ne racunam
Ove godine mi roditelji petaka imamo srecu da grad Beograd finansira knjige
Inace bismo za to izdvojili jos najmanje 10.000 dinara
Lektire smo srecom kupili.
Novine ovih dana pisu da je za opremanje skolarca potrebno najmanje 20.000 a ako ga opremate i patikama i trenerkom i majicama itd. i mnogo mnogo vise
Koliko se radujete, a koliko vas uistinu boli glava od ove nabavke?
Ja bih tako zarko zelela da mogu ceri da kazem - biraj, prodavacici saberi i da dam karticu....
Ali stvarnost je drugacija....
Kao i za vecuinu roditelja?
Ne morate da pisete cifre,a a ako zelite, mozete....
I kako danas sa ogranicenim primanjima opremiti svoje dete da krene u skolu onako kako bi trebalo?