Nodi-wolf
Domaćin
- Poruka
- 3.965
Ne bi falilo i da ti malo radiš ...
A ko kaze da ja ne radim..?
Ali ja ne mogu da nadjem stalan posao,
i koji moze da donese nesto novca u kucu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi falilo i da ti malo radiš ...
O ste svi zapeli za arheologiju...Pa to se u Srbiji uopšte ne traži...Veterina,pa ajd nekako,ali ovo je njesra...
JA DA STUDIRAM PRAVOSLAVLJE,
mogu samo da osnujem jos jednu sektu,
jos na prvom semestru fakulteta...
A sto se tice malih guda...
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
A ko kaze da ja ne radim..?
Ali ja ne mogu da nadjem stalan posao,
i koji moze da donese nesto novca u kucu...![]()
Koliko ja znam veterina se upisuje samo posle poljoprivredne,
i gimnazije..?
A ja sam zavrsila gimnaziju, ali umetnicku...
Pa možda neka metal svirka,da naučiš barem klavijature...
KOLIKO JE OSTALA PRAZNIH MESTA NA KLASICNIM NAUKAMA..?
Koliko bodova je potrebno za budzet..?
Znam da je tezak fax...
Ali ovo je jedino sto mi se svidja i sto mi se pre svidjalo od ponudjenog..?
I sta se polaze na njemu..?
NECU PREVODITI RECENICU,
JER NISAM UCILA LATINSKI U SKOLI..?
HELP!!!

mislim da se za klasicne nauke niko i ne otima jer je mala potraznja, a mislim da se polaze opsta kultura i valjda latinski, ali to je pod mislim!![]()

Na pravima u Kragujevcu je ostalo dosta slobodnih mesta,sto tamo ne upises prvu godinu,pa posle prve se prebacis u Novi Sad?
Probaj sutra da pozoves Pravni u BG-u,kod nas je za budzet bilo dovoljno 70 poena,pa pitaj da li mozes da se prebacis ovde.
Probaj sutra da pozoves Pravni u BG-u,kod nas je za budzet bilo dovoljno 70 poena,pa pitaj da li mozes da se prebacis ovde.
a zashto ne uzmesh biohemiju, ili onu predivnu fizicku hemiju pa da malo naucish nauku onako smekerski
O ste svi zapeli za arheologiju...Pa to se u Srbiji uopšte ne traži...Veterina,pa ajd nekako,ali ovo je njesra...

) arheologija, red je da se javi neko ko ima informacije iz prve ruke. Dakle, neko ko studira to "njesra".Ne znam koliko se traži ali tražiće se, i šteta je što deca izjednačavaju jezik sa nečim što veze sa njim nema. Mene su svi gledali kao šugavu kad sam govorila da ću upisati albanski ako ne upadnem na ono što mi je bila prva želja (mada sam znala da su šanse za to jako male). Ali svakako nameravam da ga učim bar dve godine.Kako bre kad se taj jezik traži...![]()