Može li neko da mi predloži telefon sa dobrom selfi kamerom od 30+ MP, samo da nije iPhone. 
Cenovni rang do 400e max.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
megapikseli su potpuno nebitni, narocito za selfi kameru.Može li neko da mi predloži telefon sa dobrom selfi kamerom od 30+ MP, samo da nije iPhone.
Ima verovatno, nije za mene niti se razumem u selfi kamere...Zar nema jeftinije?
pa to jeste, nego se ja ne razumem...megapikseli su potpuno nebitni, narocito za selfi kameru.
bitina je optika a kod telefona i softver i snaga procesora koji peglaju sliku tako da na zalost dobru selfi kameru neces naci u tom budzetu.
bitan je otvor blende!megapikseli su potpuno nebitni, narocito za selfi kameru.
bitina je optika a kod telefona i softver i snaga procesora koji peglaju sliku tako da na zalost dobru selfi kameru neces naci u tom budzetu.
https://benchmark.rs/testovi/telefo...a-kolike-su-razlike-od-jeftinog-do-flagshipa/megapikseli su potpuno nebitni, narocito za selfi kameru.
Како те служи онај Кршаоми?Telefon za samodopadne narcise![]()
pa onako posto je kod telefona fiksan otvor.. sad mozemo uci u ozbiljnu pricubitan je otvor blende!
Bukvalno smaraju sa mega giga pikselima jos od pojave digitalnih fotoaparata 2000 ih a do sada jos nisam video da je neko radio fotke u formatu postera.megapikseli su potpuno nebitni, narocito za selfi kameru.
To su formati bilborda a na telefonuBukvalno smaraju sa mega giga pikselima jos od pojave digitalnih fotoaparata 2000 ih a do sada jos nisam video da je neko radio fotke u formatu postera.
kad su dostigli 5 megapiksela dosli su do potrebne megapikselizacije.Bukvalno smaraju sa mega giga pikselima jos od pojave digitalnih fotoaparata 2000 ih a do sada jos nisam video da je neko radio fotke u formatu postera.
bas tako..zato se i pored svih ultra telefona koriste i dalje DSLR aparati za profi fotkanjeDovoljna je jedna rec:
Optika.
Bez veze zauzimaju prostor u memoriji. Osim ako hoces high dynamic range boje ili neke sitne detalje, tipa fotkas neku staricu za reklamu: bore su in.To su formati bilborda a na telefonu![]()
u stvari veliki megapiskeli su jedino dobri za kropovanje posto mozes da udjes zoomom dublje u sliku bez kvarenja kvaliteta zbog velike gustine piksela.Bez veze zauzimaju prostor u memoriji. Osim ako hoces high dynamic range boje ili neke sitne detalje, tipa fotkas neku staricu za reklamu: bore su in.
Jesi otprve napisao "inauguracije"?u stvari veliki megapiskeli su jedino dobri za kropovanje posto mozes da udjes zoomom dublje u sliku bez kvarenja kvaliteta zbog velike gustine piksela.
postoji fotka sa inauguracije obame od nekih 1.4 gigapiksela.. vidis plato a mozes zoomom da udjes u sobu kroz prozor koji ni ne vidis kad gledas globalnu sliku.![]()