- Poruka
- 121.287
jok iz pete.Jesi otprve napisao "inauguracije"?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok iz pete.Jesi otprve napisao "inauguracije"?
Da da dobar za gugl earth.u stvari veliki megapiskeli su jedino dobri za kropovanje posto mozes da udjes zoomom dublje u sliku bez kvarenja kvaliteta zbog velike gustine piksela.
postoji fotka sa inauguracije obame od nekih 1.4 gigapiksela.. vidis plato a mozes zoomom da udjes u sobu kroz prozor koji ni ne vidis kad gledas globalnu sliku.
Kod mene neke radnje i dalje stampaju u cmikuCmik je odavno prošlost u štamparijama kada sam ja počinjao, još pre 10 god su prešli na rgb.
zato su stari telefoni imali malecno ogledalce pored kamere da se lepo neciljasJa se pomazem tako sto koristim onu suprotnu kameru za selfi...ona dobra za sve dobra i za selfi , samo naviknes da nagadjas gde slika......
ma vise te ni ne pitaju, ne traze vise cak ni da saljes u krivama, samo im okaci PDF i stampajuCmik je odavno prošlost u štamparijama kada sam ja počinjao, još pre 10 god su prešli na rgb.
iz petnih žila?jok iz pete.
Uuuu , pa sad cu da namontiram to...ja imam ogledala od carbona, a ona su duplo skuplja ali se ne grebu ne oksidiraju i lagana su....zato su stari telefoni imali malecno ogledalce pored kamere da se lepo neciljas
Da, fotografije sa lumie 550 su mi bile bolje nego sa fotoaparata koje sam koristiokad su dostigli 5 megapiksela dosli su do potrebne megapikselizacije.
to je format fotografije kakva se nekad pravila na aparatima na film.
sve preko 5 megapiksela je sustinski nebitno i marketinski trik.