BUDUCNOST vi i vasa gajba

Autobus 88:
Jeste li i vi primetili da ovde ogroman broj mladih ljudi zivi sa roditeljima cak i posle zavrsetka fakulteta! Sve do 30-te a veoma cesto i posle toga! Mnogi zasnuju svoje porodice i cak i tada jos uvek zive sa roditeljima! Da li je to normalno da zivis sa roditeljima sve do njihove smrti?

Mozes li da zamislis sebe u toj situaciji da imas recimo 28 godina i da jos uvek zivis sa njima?
Pa ljudi nemaju para za leb,a kamoli gajbu
Ja iskreno se nadam da ću tad već raditi i imati ženu,klince i tako to. 8-)

bejbice nemoj biti tako okrutna, pa svashta, ja kad sve ostvarim shto zhelim slacju vam razglednice :p
a to cje biti :)
mislim normalno je da svako tezhi nechemu, inache ne bi zhiveo, pa ostvarilo mu se to ili ne, sasvim je ne bitno, usavrshava se kroz napor, put ka cilju , bla , bla, bla...pa otkud znash , mozhda samo jednoim ustanesh iz kreveta i shvatish da nishta od toga vishe ne zhelish >>

morphea:
bejbice nemoj biti tako okrutna, pa svashta, ja kad sve ostvarim shto zhelim slacju vam razglednice :p
a to cje biti :)
mislim normalno je da svako tezhi nechemu, inache ne bi zhiveo, pa ostvarilo mu se to ili ne, sasvim je ne bitno, usavrshava se kroz napor, put ka cilju , bla , bla, bla...pa otkud znash , mozhda samo jednoim ustanesh iz kreveta i shvatish da nishta od toga vishe ne zhelish >>
Sledeća scena:
Jutro.Moje dvoje divne dece već gledaju TV,moja lepa žena mi sprema doručak,ja se spremam da idem na posao gde imam platu 100.000 dinara,i...odjednom shvati da želim da idem u javnu kuću... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je tvoja logika... :lol: :lol: :lol:

Back