sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
muske ili zenskeKeeper:i komunjare.

znaci,zene i starci ostaju.. ko ce praviti djecu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muske ili zenskeKeeper:i komunjare.
Pa valjda starci sofffy, ako budu u mogucnosti:-).sofffy:muske ili zenske![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci,zene i starci ostaju.. ko ce praviti djecu?
Pa ljudi nemaju para za leb,a kamoli gajbuAutobus 88:Jeste li i vi primetili da ovde ogroman broj mladih ljudi zivi sa roditeljima cak i posle zavrsetka fakulteta! Sve do 30-te a veoma cesto i posle toga! Mnogi zasnuju svoje porodice i cak i tada jos uvek zive sa roditeljima! Da li je to normalno da zivis sa roditeljima sve do njihove smrti?
Mozes li da zamislis sebe u toj situaciji da imas recimo 28 godina i da jos uvek zivis sa njima?
Nada poslednja umire!Na svu srecu!8-)Miki 13991:Pa ljudi nemaju para za leb,a kamoli gajbu
Ja iskreno se nadam da ću tad već raditi i imati ženu,klince i tako to. 8-)
Sledeća scena:morphea:bejbice nemoj biti tako okrutna, pa svashta, ja kad sve ostvarim shto zhelim slacju vam razglednice
a to cje biti
mislim normalno je da svako tezhi nechemu, inache ne bi zhiveo, pa ostvarilo mu se to ili ne, sasvim je ne bitno, usavrshava se kroz napor, put ka cilju , bla , bla, bla...pa otkud znash , mozhda samo jednoim ustanesh iz kreveta i shvatish da nishta od toga vishe ne zhelish >>
Što si bre tako zla?Bliznakinja:Izgleda da cu morati da cekam da baba i deda odapnu papke![]()