BUDUCNOST vi i vasa gajba

Autobus 88

Primećen član
Banovan
Poruka
634
Jeste li i vi primetili da ovde ogroman broj mladih ljudi zivi sa roditeljima cak i posle zavrsetka fakulteta! Sve do 30-te a veoma cesto i posle toga! Mnogi zasnuju svoje porodice i cak i tada jos uvek zive sa roditeljima! Da li je to normalno da zivis sa roditeljima sve do njihove smrti?

Mozes li da zamislis sebe u toj situaciji da imas recimo 28 godina i da jos uvek zivis sa njima?
 
sofffy cje zhiveti sa grimom u velikom vigvamu sa choporom dece koja cje lupati na vrata, a necje mocji da udju jer necje biti mesta ;p

ja cju imati vigvam dok jednog dana moj buducji sin ne stasa za poglavicu i smeni me, a onda idem sa zhenchetom na put oko sveta u prikolici. poshto necjemo da troshimo benzin jer volimo prirodu ko i svi indijanci, onda cjemo unajmiti nekog da nas vuche oko sveta.... mozhda one momke shto idu u teretanu.... popa, mareta i lupija :mrgreen:
 
Prosto vapim za jednom pozamasnom gajbom u kojoj bih ziveo sam samcijat i povremeno dovodio neku simpaticnu cicu......Zato sam se jedno vreme razbio od igara na srecu, i tada sam zakljucio da nemam ni jedan jedini gram srece.....
@Keeper>>> blago tebi kad bi te tako sitna i nebitna stvar ucinila srecnim.... posebno ovaj copor dece......
 
Veoma bolna i ružna tema za obične mlade ljude kojima roditelji nisu teški buržuji niti mafijaši i lopovi. Svi bi se rado osamostalili,ali voleo bih da vidim nekoga ko je u Srbiji poštenim radom zaradio za gajbu u dvadesetima.
A sa 15 je veoma lako pričati priče tipa "e ja ću sa 20 i nešto imati kuću sa bazenom,muža,dvoje dece i kućnog ljubimtza" ali kada dodje vreme shvatiš da si baš nekad imao/imala bujnu maštu..
 
Naravno da je jako bolno i ruzno i razmisljati o tome s 18 godina, kada znas da ce to sve jednog dana biti najobicnija iluzija,.... Dakle ko **** iluzije.... Budite realisti, prihvatite ono sto mora biti kada zivite u krajnje sasavoj drzavi u kojoj bez mafijasenja nema kinte....
 
znash kako, vecj kad odesh na fax, zhivish u svojoj gajbi i super, zavrshish ga i ne morash ni da se vracjash kucji, nadjesh neki posao i tako ...mada mrzim tu zavisnost od roditelja, zato chim odem na fax, nadjem neki posao i uskladim ga sa predavanjima i kulazhaaa :):)
@keepru, dusho, setio si se plana , :) ne mogu da verujem :)
@dah andjela, cjero, mama ti je feministkinja tako da nikad nebi bila zaboravljena ;)
 

Back
Top