Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
U buducnosti ce prevladati ateizam ili religija ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbolje bi bilo ili svi da budu ateisti ili svi vernici jedne vere.
jedino tako bi se izbegli verski ratovi .
u daljoj buducnosti ce ljudi jos evoluirati pa ce verovatno svi biti ateisti ( za jedno 50 hilj godina)
Ko prati moje pisanje zna da sam ateista.
Ipak sam glasao i verujem da će religije opstati!
Zašto?
Vrlo prosto: to je jedan od načina upravljanja narodom po želji vlastodržaca. Uostalom, sprega vlastodržaca i klera je vidljiva na svakom koraku!
Ни једно ни друго се не може уништити.
u daljoj buducnosti ce ljudi jos evoluirati pa ce verovatno svi biti ateisti ( za jedno 50 hilj godina)
Ko prati moje pisanje zna da sam ateista.
Ipak sam glasao i verujem da će religije opstati!
Zašto?
Vrlo prosto: to je jedan od načina upravljanja narodom po želji vlastodržaca. Uostalom, sprega vlastodržaca i klera je vidljiva na svakom koraku!
Upravljao je i sa preko stotinu drugih zemalja.Па и тај Броз је управљао народом иако је безбожник, и то је БАШ управљао.
Ako se obrazovni sistemi u svetu unapredjuju i vecuba stekne elementarna saznanja prirodnih nauka, kao i istorijska saznanja i drustvene nauke, religiji nema spasa. Samo obrazovana, svesna i kriticna osoba moze da se suprotstavi sujeverju.
Apsolutno si u pravu; i liberalnom i globalnom kapitalizmu potreban je samo mali broj visoko obrazovanih radi unapredjenja proizvodnje i razvoja trzistal, ostali su jeftina radna snaga, tj. roba koja se kupuje kao da si na pijaci.Nema unapređivanja obrazovnog sistema u liberalnom kapitalizmu.
Nestaces i ti, istrulices i pojesce te crvi, a satanizam ce i dalje opstati.Kroz istoriju su mnogi poznati ljudi ili sistemi rekli da ce religija nestati.
Nestali su oni a religija je ostala.
Setimo se komunizma.
Apsolutno si u pravu; i liberalnom i globalnom kapitalizmu potreban je samo mali broj visoko obrazovanih radi unapredjenja proizvodnje i razvoja trzistal, ostali su jeftina radna snaga, tj. roba koja se kupuje kao da si na pijaci.