mackica ns Poznat Poruka 7.784 20.06.2005. u 09:48 - BUDI DOBAR?????!!!!! #51 happy: lav607: Z:Samo da ne zakacim neku grupu sutra dan kad se vratis........... :wink: Kliknite za proširenje... TACHNO!Mene, stvarno, samo to brine. Kliknite za proširenje... Pa, stavi mu svaki put kondome u džep
happy: lav607: Z:Samo da ne zakacim neku grupu sutra dan kad se vratis........... :wink: Kliknite za proširenje... TACHNO!Mene, stvarno, samo to brine. Kliknite za proširenje... Pa, stavi mu svaki put kondome u džep
lav607 Domaćin Poruka 3.919 20.06.2005. u 09:49 - BUDI DOBAR?????!!!!! #52 mackica ns: happy: lav607: Z:Samo da ne zakacim neku grupu sutra dan kad se vratis........... :wink: Kliknite za proširenje... TACHNO!Mene, stvarno, samo to brine. Kliknite za proširenje... Pa, stavi mu svaki put kondome u džep Kliknite za proširenje... Ma priznaj da jos mastas o haubi........bezobraznice jedna....... :wink:
mackica ns: happy: lav607: Z:Samo da ne zakacim neku grupu sutra dan kad se vratis........... :wink: Kliknite za proširenje... TACHNO!Mene, stvarno, samo to brine. Kliknite za proširenje... Pa, stavi mu svaki put kondome u džep Kliknite za proširenje... Ma priznaj da jos mastas o haubi........bezobraznice jedna....... :wink:
Selena Ističe se Poruka 2.682 20.06.2005. u 09:55 - BUDI DOBAR?????!!!!! #53 Da rezimiramo, govorili ne govorili "Budi dobar", on će napraviti, u tom trenutku, kako bude mislio da treba!
Da rezimiramo, govorili ne govorili "Budi dobar", on će napraviti, u tom trenutku, kako bude mislio da treba!