salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.863
Vecina poznatih DJa u svijetu su Holandjani.Holandskog kralja? i kakvu muziku tano pustajuinace brz oporavak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vecina poznatih DJa u svijetu su Holandjani.Holandskog kralja? i kakvu muziku tano pustajuinace brz oporavak
znam, slusao na festivalimaVecina poznatih DJa u svijetu su Holandjani.
Sve što sam u životu želeo je jedno malo tropsko ostrvo, vremenom sam čak i prestao insistirati na tome da bude malo, al i dalje ništa.
Sve osim RAP i narodnjaka, ponesto mi je dobro np Eminem ali nije moj fazon, volim i rok ,trance ali i one flamenco gitarste u fazonu Gipsy Kings u Spaniji a ti?A koju vrstu muziku slusas ti Salko?
Sad znam sveSve sto mi prija..
Sad znam sve![]()
JesiMrzi me da nabrajam, rok, punk, dzez, soul, kantri, … sve sem tih trubaca I narodnjaka, sto mi se svidi.
Opet ti nista nisam rekla![]()
Od Punka, Ramones,Sex Pistols,Billy Idol ili Green Day ?Dzez ne volim bas ali Bluz Da.Mrzi me da nabrajam, rok, punk, dzez, soul, kantri, … sve sem tih trubaca I narodnjaka, sto mi se svidi.
Opet ti nista nisam rekla![]()
Da li imate neke neostvarene zelje ili listu sta bi jos zeljeli da uradite.Moze biti bilo sta.
To sam si i ja uvijek mislio, međutim, mnogi koji su bili, nisu baš oduševljeni klimom.Sve što sam u životu želeo je jedno malo tropsko ostrvo, vremenom sam čak i prestao insistirati na tome da bude malo, al i dalje ništa.
Kawasaki zzr 600...Da li imate neke neostvarene zelje ili listu sta bi jos zeljeli da uradite.Moze biti bilo sta.
Sad je ZX6rKawasaki zzr 600...
dečački san